kayınvalide ile aynı apartmanda oturmak

Kendi adıma soyliyim asla boyle bişey istemezdim cok fazla anlasamıyoruz ama makul sebeplerin var neden olmasın ıkı taraf anlayışlı olduktan sonra hicbi sorun çıkmaz Allah'ın izniyle

Niye minnet edesin ki? Rahatça evine girip çıkacak, bu sefer o da senden beklenti içine girecek sürekli. Kendi ayağınla gidilir mi? Bir iki sene çalışmaya ara verip sonrasında kreşe verebilirsin.

Niye minnet edesin ki? Rahatça evine girip çıkacak, bu sefer o da senden beklenti içine girecek sürekli. Kendi ayağınla gidilir mi? Bir iki sene çalışmaya ara verip sonrasında kreşe verebilirsin.

dün duyduğum k.v ile ilgili duyduğum bir sebepten dolayı oturmamaya karar verdim.
kendi annem ile de konuştum arada annemi tersleyici davranışları varmış (annem ile yakın oturmakta)
annem ben idare etmesem çok zor, şimdiye kadar çok kavga ederdik dedi.
annem bunu söyleyince babam anneme kızdı sen bu çocuğun geçimini bozacaksın neden söylüyorsun diye.
soğutacaksın diye..annem bunu bana daha yeni söylüyor..o kadar kızdım ki ona.benim melek annemi terslemiş sesini yükseltmiş..

gıcık yönleri uzak olmamıza rağmen oluyor arada.
daha şimdiden bebek mevlüdünü nasıl yapacağımız hakkında yorumları var.şöyle yaparız böyle yaparız vs.
bana soran yok hiç..
uzak dur..ne mesafe ne soguk davranmak hic birşey kar etmiyor..yakin olmak hayatimda yaptigim en buyuk hata..cocuga bakiyor diye katlandim ama evliligimi sarsti cok yipratti bizi..tatile gidersin surat yapar misafirin gelir surat yapar cocugu bakiyorum diye istekler hic bitmez..surekli ilgi beklemeler.Cocuga baktigi için kapris vs hic bitmez ben yildim inan..Herseye karisma hakki görüyor kendinde.O kadar mesafeli durdum ama olmadi

hakılısn..bende dün o karara vardım..
bu içimdeki yaşadığım streslerden kocama soğuk davranmaya başladım.
o kadar safım ki gidip oturacaktım..aman ben idare ederim onu diye düşünüyordum.
çalışırım çocuğuma bakar hem daha da samimi oluruz kızı gibi görür beni diyordum ama göremedi kadın bir türlü..
geçenlerde alışverişe gittik elimde eşimin kredi kartı vardı hemen üzerine bakıyor kimin diye.
oğlunun kartıı kullanmamı bile çok görüyor.konuyu açarken bile yüzde 90 iyiyiz demişim..aslında değilmişiz..
kimseye minnet etmemek lazım bu devirde..ne kayınvalide ne kayınpeder..
çabalayıp Allah'tan beklemek en doğrusu güzeli..

Annene kötü davranmasına üzüldün anlıyorum ama eşinden çıkarma sakın ekmeğine yağ sürersin.
Ben ilk zamanlar kadın ne yapsa sinirleniyordum eşimden çıkarıyordum elimde olmadan hırsımı. Şimdi artık içimden geçeni dobralık altına sığınarak dan dun söylüyorum, ben düşünüp üzüleceğime o üzülsün moduna bağladım. Yemin ederim rahatladım.
Bundan sonra kibarlığı elden bırakmadan istemediklerini söylersin iğnelerse sen de iğnelersin ama akşama içinde sıkıntı bırakmazsın olur biter.
Zaten yetişme tarzından annenin de efendi olduğu belliydi ama annene de söyle o da versin cevabını. Statüleri aynı netice de o dünürü kırmaktan korkmuyorsa annen hiç korkmasın.
Gazlama değil amacım yanlış anlama ama anne kız alttan ala ala tepenize çıkarmayın. Önce bir afallar ama yeni sisteminize uyum sağlar.

oturdum, hala oturuyorum. ilk başta da hiç istememiştim zaten.
aynı evde yaşayıp sadece odamın aşağıda olduğunu düşündüm çoğu zaman. hep fazla samimi olmamaya, aradaki mesafeyi korumaya çalıştım aksine kayınvalidem çok samimi olmaya çalıştı. kendince öyle olunca çok daha rahat konuşup, rahat davrandı tabi ki.
misafiri geldi ve biz yukarı çıkmadık diye bile kıyametin koptuğu güzel bir anım var mesela
şimdi bebeğim var annemle dönüşümlü bakıyorlar tek iyi tarafı bu diyebilirim.

Kayınvalidemle çok büyük bir problemim yok.
Hiç kavgaya girmedik.
Anlaşırız da.
Ama onunla altlı üstlü oturacağıma kirada oturur çocuğuma da kendim bakardım.

Siz cok mu sesli birlikte oluyorsunuz anlamadım ya niye bunu sordunuz kadina

Canım ben o şekilde davranabilirim belki ama benim melek annem hayatta öyle davranmaz..Cevap vermez ortamı terketmiş sadece.Ama ben artık çok görüşmemeyi düşünüyorum.Düşündükçe bebeğime de zarar veriyorum gibi geliyor.
Eşimle şimdi telefonda görüştük anneme ne yaptığını söyledim çok şaşırdı.Bizde ona göre davranırız dedi.
Bana kızıyor sen aradığında koşup gidersen böyle olur falan diyor..

ASLA oturmam,zaten kaynanaya esim olene kadar yasamasi icin ev aldi ama olmasaydi da asla istemem kabul etmem,zaten geri kalan faydasiz cocuklari varken benim kabul etmem sacmaligin daniskasi olurdu bu kadar fedakarlik yapmis olmamiza ragmen .tam tersi olup cok zengin bir kaynanaya sahip olsaydim da istemezdim, kabus gibi,lazim degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…