kayınvalide ile aynı apartmanda oturmak

Geçen sonbaharda kvnin karşı dairesine taşındım, o evi tutabilmek için 40 takla attım... Kv olmasa çalışamam çünkü şu an şu saatte işteyim ben düşün.... Ve kızımı kv uyandırıp yedirip giydirip okula götürüyor... Yeri gelir yemeğimi yapar işimi yapar sağolsun, 9 yıllık evliyim arada tabiki tartışmalarımız oldu ama insan özür dilemeyi de affetmeyi de bilecek artı karşındakini olduğu gibi kabul etmeyi de... Ben çok memnunum, ama şunu da söyleyeyim çocuğuna en az üç yaşına kadar sen bak sonrasında çalışmayı düşün, o yaşa kadar çocuğun sadece anneye ihtiyacı var... Eğer maddi yönden sıkıntı olmayacaksa üç sene çalışma

Bence taşın kv yanına
Ne kadar kv olsa da onunda torunu canı ciğeri iyi bakar temiz bakar
Maddi açıdan da karınız olur
Başta mesafeni korursan ipleri koparmazsan hiçbir sorun çıkmaz

Ben evlenene kadar babannemlerle karşılıklı oturuyoduk ne tartışmamız bitiyodu ne kavgamız, annemle çok uğraştı tek avantajı ev babamnemlerindi kira vermiyoduk yere batsın evi kira verriz ama huzurumuz olur
Şimdi taşındı annemler de huzura erdiler.

Biz de çok yakın oturuyoruz.
Bence hiç gereği yok, yapmayın. Şartlar uygunsa Bi müddet çalışmayın kendiniz bakın. Yaşı gelince de kreşe verirsiniz.
Kira ödemeden evlerinde oturuyor olmanız bile size karışması için bir sebeptir.

madem doğurdunuz cocugunuza kendiniz bakin. ben bu dogrup anneye kvdeye veren kadinlari anlamiyorum. en az 3 yil anneye ihtiyaci var cocuklarinizin. üstelik siz hayir deseniz babaanneler anneanneler simartiyor cocuklari. kendiniz yetistirin. dogrur dogrumaz bebekken cocuklari vermegei cok yanlis buluyorum. anneye size ihtiyaci var yavrubuzun kvdenize degil. bakamiyanda dogurmasin bir zahmet

Ben altli üstlü oturuyorum hic tavsiye etmem uzak olun tatli olun belki cok iyi bir insandir bilmiyorum ama illa bi gicik olan yönler cikiyor yakin olunca yinede siz bilirsiniz..

gıcık yönleri uzak olmamıza rağmen oluyor arada.
daha şimdiden bebek mevlüdünü nasıl yapacağımız hakkında yorumları var.şöyle yaparız böyle yaparız vs.
bana soran yok hiç..

O kendini sen kendini biliyorsan birşey olmaz inşallah
Az çok tanıdınız birbirinizi sınır vardır ortada inşallah istediğiniz gibi olur

pembesu pembesu yu konuya davet ediyorum

merhaba canım :halay:
M melisgnc

öncelikle şunu söylemeliyim ki bende o evde oturana kadar bu kadar zor olabileceğine inanmamıştım.
burada konu bile açmıştım bir sürü kişi söylemişti inanmamıştım..

söylenenlerden çok daha fazlasını yaşadım.bizde kötü anlaşmıyorduk fakat beraber yaşamaktan pek bi farkı yok aynı apartmanın evet çocuk için kesinlikle iyi gözün arkada kalmayacak coçuk uyanmayacak vs vs..
artıları da çok var eksileride..

eğer vaktin varsa aç oku en baştaki endişelerimle en sonuna başıma neler geldiğini..
he şükür ki şimdi kurtuldum aynı yerde yaşıyoruz ama aynı sıkıntıları çekmiyorum.. eğer benim kadar çirkinleşebilirseniz sizde sorun yaşasanız bile üstesinden gelirsiniz.. ama tavsiye ediyor musunuz diye sorarsanız hayır etmiyorum.

zira deliler gibi aşık olduğum adamla aramıza soğukluk girdi annesi yüzünden o arada kaldı saçımızda 4 tel beyaz varsa 40 oldu.
oldu da oldu.. haşa bile zaman zaman tartışmalarımız oluyor.
çok zor bişey.. eksileri artılarından daha fazla benim gözümde.kv kötü biri değil seninkide değildir muhtemelen ama bazen yapılan iyilik bile gözüne batıyor insanın..

he ben şimdi çocuktan sonra neler yaşıcam kim bilir... bu sadece yeni evliyken edindiğim tecrübeler.

Merhaba

Kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturup mutlu mesut geçinen var mı?
Bebeğin olunca taşınmayı düşünüyorum onun alt katına..
Şuan etrafımdakilere oranla %90 iyi geçiniyoruz, daha hiç ağız kavgamız birbirimize söylediğimiz kötü söz yoktur.
Anlaşamadığımız aynı fikirde olmadığımız bazı noktalar olabiliyor arada tabi.
Bebek olunca onun alt katına taşınma sebebim 1-çalışmak istemem ve bebeği bakıcıya vermek istememem
2-oraya taşınırsak kira vermeyecek olmam..

Yorumlarınızı bekliyorum..
sınırını çizebilirsen tabiki iyi olur. kaynana zırt pırt evine gelmezse falan iyi olur aslında

Merhaba

Kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturup mutlu mesut geçinen var mı?
Bebeğin olunca taşınmayı düşünüyorum onun alt katına..
Şuan etrafımdakilere oranla %90 iyi geçiniyoruz, daha hiç ağız kavgamız birbirimize söylediğimiz kötü söz yoktur.
Anlaşamadığımız aynı fikirde olmadığımız bazı noktalar olabiliyor arada tabi.
Bebek olunca onun alt katına taşınma sebebim 1-çalışmak istemem ve bebeği bakıcıya vermek istememem
2-oraya taşınırsak kira vermeyecek olmam..

Yorumlarınızı bekliyorum..

20 aydır kayınvalidemle aynı binada altlı üstlü otuyoruz ve ben bu durumdan mutluyum çünkü kayınvalidem iyi niyetli her sıkıntıda bize koşan biridir...tabıkı arada kucuk sorunlar oluyor ama biz büyütmuyoruz...
çok fazla gidip gelme olayımızda yok yogun saatlarde çalıştıgım için..
eger sende aradaki saygıyı ve mesafeyi korursan iyilikle geçinebilirsin sonucta cocugunuza bakacak

6 yıldır aynı evde yaşıyorum daha bir kavgam olmadı.
Benim görüşüm insan isterse anlaşır. Üstelik evler ayrı olacak.

gıcık yönleri uzak olmamıza rağmen oluyor arada.
daha şimdiden bebek mevlüdünü nasıl yapacağımız hakkında yorumları var.şöyle yaparız böyle yaparız vs.
bana soran yok hiç..
artıları varmış evet...
ama bakın şimdiden kafasına göre konuşabiliyor rahat çocukla ilgili konuşacak da çünkü siz oraya çocuğunuzu o kadına baktımrak için taşınacaksınız, bunu da biliyor kadın , raht raht at koşturmak isteyecek ona muhtaç olduğunuzdan oraya taşınıyorsunuz çünkü ,
bu yüzden patron o

allah huzurunuzu arttırsın,
aynı evde derken mesela herşeyiniz ortak mı , oturma odanız yemeniz içmeniz vs

Yatak odamızda tv, intwrnet balkon vs her şey var. Yani sıkıntı olmuyor.
Ev gayet büyük zaten 150 m2 kadar.
Bana her anlamda Allah razı olsun çok yardımı da dokundu.
O bana ben ona destek olduk.
Yani iyiyiz şimdilik. Hatta kendi evime çıkacağım ama kararsızım o derece

Bence taşınma canim herkes anlasir diye bişey yok huzurunu kacirma bos yere

canım benim fikirlerim o kadar hızlı ve çabuk değişiyor ki.. şuanda hiç taşınasım yok.
ben zaten sabırlı bir insan değilimdir.içim geniş değildir, alınganımdır.. vs..vs..nasıl olcak bende bilmiyorum

Yatak odamızda tv, intwrnet balkon vs her şey var. Yani sıkıntı olmuyor.
Ev gayet büyük zaten 150 m2 kadar.
Bana her anlamda Allah razı olsun çok yardımı da dokundu.
O bana ben ona destek olduk.
Yani iyiyiz şimdilik. Hatta kendi evime çıkacağım ama kararsızım o derece
Masallah ya Allah bozmasin

Back
X