- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
özel olan yok. üst kattalar sonucta gece banyo yapsan duyarlarAma yani inanın ben de uzak olmak isterdim. Hatta eşim bile anladı bunu. Uzak olmak istiyor artık o da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel olan yok. üst kattalar sonucta gece banyo yapsan duyarlarAma yani inanın ben de uzak olmak isterdim. Hatta eşim bile anladı bunu. Uzak olmak istiyor artık o da![]()
Ben altli üstlü oturuyorum hic tavsiye etmem uzak olun tatli olun belki cok iyi bir insandir bilmiyorum ama illa bi gicik olan yönler cikiyor yakin olunca yinede siz bilirsiniz..
eee ilerde birde alt üst düsün cocugunu kendi kafasina göre yetistircekgıcık yönleri uzak olmamıza rağmen oluyor arada.
daha şimdiden bebek mevlüdünü nasıl yapacağımız hakkında yorumları var.şöyle yaparız böyle yaparız vs.
bana soran yok hiç..
pembesu yu konuya davet ediyorum
sınırını çizebilirsen tabiki iyi olur. kaynana zırt pırt evine gelmezse falan iyi olur aslındaMerhaba
Kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturup mutlu mesut geçinen var mı?
Bebeğin olunca taşınmayı düşünüyorum onun alt katına..
Şuan etrafımdakilere oranla %90 iyi geçiniyoruz, daha hiç ağız kavgamız birbirimize söylediğimiz kötü söz yoktur.
Anlaşamadığımız aynı fikirde olmadığımız bazı noktalar olabiliyor arada tabi.
Bebek olunca onun alt katına taşınma sebebim 1-çalışmak istemem ve bebeği bakıcıya vermek istememem
2-oraya taşınırsak kira vermeyecek olmam..
Yorumlarınızı bekliyorum..
Merhaba
Kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturup mutlu mesut geçinen var mı?
Bebeğin olunca taşınmayı düşünüyorum onun alt katına..
Şuan etrafımdakilere oranla %90 iyi geçiniyoruz, daha hiç ağız kavgamız birbirimize söylediğimiz kötü söz yoktur.
Anlaşamadığımız aynı fikirde olmadığımız bazı noktalar olabiliyor arada tabi.
Bebek olunca onun alt katına taşınma sebebim 1-çalışmak istemem ve bebeği bakıcıya vermek istememem
2-oraya taşınırsak kira vermeyecek olmam..
Yorumlarınızı bekliyorum..
artıları varmış evet...gıcık yönleri uzak olmamıza rağmen oluyor arada.
daha şimdiden bebek mevlüdünü nasıl yapacağımız hakkında yorumları var.şöyle yaparız böyle yaparız vs.
bana soran yok hiç..
allah huzurunuzu arttırsın,6 yıldır aynı evde yaşıyorum daha bir kavgam olmadı.
Benim görüşüm insan isterse anlaşır. Üstelik evler ayrı olacak.
Summer bravo sana ya6 yıldır aynı evde yaşıyorum daha bir kavgam olmadı.
Benim görüşüm insan isterse anlaşır. Üstelik evler ayrı olacak.
allah huzurunuzu arttırsın,
aynı evde derken mesela herşeyiniz ortak mı , oturma odanız yemeniz içmeniz vs
Bence taşınma canim herkes anlasir diye bişey yok huzurunu kacirma bos yere
Masallah ya Allah bozmasinYatak odamızda tv, intwrnet balkon vs her şey var. Yani sıkıntı olmuyor.
Ev gayet büyük zaten 150 m2 kadar.
Bana her anlamda Allah razı olsun çok yardımı da dokundu.
O bana ben ona destek olduk.
Yani iyiyiz şimdilik. Hatta kendi evime çıkacağım ama kararsızım o derece