• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile aynı apartmanda yaşamanın avantajları ve dezanavantajlari nedir

ipekyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
55
25
88
32
Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir

Sadece kiradan artı onun harici hergün kavga tartısma yasadım ben böyle dip dibe oturarak hergün onun sesini duyuyorsun yüzünü görüyorsun bence alt üst oturmaya hiç gerek yok ben bir çıkabilsem bir daha asla dönmem bu eve..
Belki iyi olanlar vardır ama..

Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat

Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat

benimki ayni sehirde huzur vermedi 10 kat nedir ki bir kaynana icin:KK53:

Herkes mi aynidir ki ne bileyim mesela yardim etmez mi mesela kizim bugun yemek yapma gelin birlikte yiyelim sen yorulma.drmez mi ne bilim bana yardımcı olmaz mı

o da dicek ki ayni binada oturuyoruz gelsin temizligimi yapsin, misafirimi agirlamaya yardim etsin, hep bizim evde otursunlar, ekmek almaya bile giderken haber versin, evine kim girdi kim çıktı biliyim, ozel hayat mi o da ne yeni evlinin evinde gelin damat ve damadin maailesi olur hep

iyi anlasan var mi mi bilmiyorum da, kendi ayagina sıktığını bil

Oğlunu yeni evlendiren kaynana tasarımı.webp

Sence katlarınizin ayrı olmasının bir önemi var mı ?
Iyi bak bu büyük resime :KK70:

Herkes mi aynidir ki ne bileyim mesela yardim etmez mi mesela kizim bugun yemek yapma gelin birlikte yiyelim sen yorulma.drmez mi ne bilim bana yardımcı olmaz mı
Evlenmeden insan bilemiyor iste. Sana yemek yapması, yardim etmesi cazip geliyor. Ama evlenince... Ben babamin kesin ve net bir sekilde cocuklar her iki aileye de esit mesafede oturacaklar sozu uzerine yakin degilim cok kvme. Ama ona ragmen hergun ariyor. Oglunu da degil beni:) Haftaici is cikisi oraya gidiyoruz yemek yiyoruz cay koyuyor. Caydan sonra meyve. Anne kalkalim artik diyoruz odalar bos yavrum bu gece kalin sabah ise burdan gidersiniz diyor. Hayir diyince yuzu dusuyor ne moral birakiyor ne bi sey. Ctesi sabahtan baslar aramaya gelin de gelin. Gideriz kahvalti ogle yemegi sonra baslar yatiya kalin yarin tatil. Esim Allah tan farkinda da set cekebiliyor. Ama buna ragmen cok zor. Hepsi ayni olacak degil tabi de o riski almaya deger mi bilmiyorum. Cunku bu sebeple biten cok evlilik gordum.

Gel temizligimi yap yemek yap misafire hızmet et der sanırım daha çok. Farklı olan vardır belki bilemem. Benim kv bana işini yaptırmazdi sanmam. Ama benim kv müstesnadır :)

Avantaji isten geldiginde yemek yiyip evine gidip uyumak, cocuk oldugunda kv’e birakip kocanla gezmek :), misafirin gelicegi zaman sana yardim etmesi :), canin sikildiginda oturup 2 cay icip muhabbet edebilirsin, evde eksik bisey oldugunda 2 dk kv’ne cikip neyin eksikse alabilirsin...

Bende aynı apartmanda kalıcam nasıl olur bilmiyorum.4 ay sonra düğünüm. Senden önce evlenırsem yazarım nasıl oldugunu :))
Ben çalışıyorum o yüzden gel temizlik yap diyemez.
Birde yılın çoğunu köylerinde geçiriyorlar. O yüzden sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum. Benımle kalacagı 3 -4 ay olur.
Bana karışmayacağını kendi söyledi. Bir eltimde aynı binada onada karışmaz.
Bakalım neler görücez daha

Back
X