- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
Avantajını keşfedeni duymadım daha. Avantaj sandığınız eyler bile zamanla dezavantaja dönüşebiliyor. Misal çocuklarınıza bakmakta yardım ederler. Ama sonra bakarısınız ki, çocuklara sizin hiç istemediğiniz alışkanlıkları öğretirler, size uymayan şekilde davranırlar...vs. Ya da yalnız değiliz, birbirimize destek olur yaşar gideriz diye düşünürsünüz ama sonra insanın yalnızlığa da ihtiyacı olduğunu anlar, sürekli iç içe olmaktan boğulmaya başlayabilirsiniz. Örnekler çoğaltılabilir. Bence en sağlıklısı, mesafeli, fazla içli dışlı olmayan bir ilişki ve çiftlerin kendi evlerinde, kendi yağlarıyla kavrulmaları.
Bu arada bu konuda benim deneyimim yok ama babam, amcalarım, dedemle aynı apartmanda yaşadık, büyüdük yıllarca. Çocukların bir arada olması çok güzeldi ama yetişkinler arasındaki hırgür bitmezdi.
Bu arada bu konuda benim deneyimim yok ama babam, amcalarım, dedemle aynı apartmanda yaşadık, büyüdük yıllarca. Çocukların bir arada olması çok güzeldi ama yetişkinler arasındaki hırgür bitmezdi.