Evliligimin ilk yilinda ilk aylarinda hatta ilk hafta ve gunlerinde her gun kayinvaldem geliyordu .Esime anlattim duzeltemedik. Butun geceliklerimi rafa kaldirdim. Eve mum falan alacak asamaya gelemedim ki. Sadece 1 aksamcik romantik bir yemege cikacaktik. Kirmizi rujumu surecem. jartiyerimi giyinecem belki. Ben isten geldim kayinvaldem ben gelmeden once gelmis merakli bir sekilde bekliyor, banyoyu yatak odasini goren odamizda. Odadan odaya nasil hazirlanayim dusalacam ciplak gececem rahatca dimi ama. Gitmedim esimle en buyuk kavgamiz oldu o gece kabus oldu. icimde bu tarz seyler cok fena söndu. sonra kisa dogru kayinpederimle bir kavga yasadik anlattim sen aksamustu evden cikion annem pesinden hergun saatlerce bizde diye baya bi kVga ettikte simdi kaynanama demis artik pek sik geleniyor. ama ben az da esimden kaynakli diye de dusunmeden edemiom tam anakuzusuydu. kotu niyetli devildi kayinvaldem ama bence yeni evliye calisan bayana ole zirt pirt gidilmez. empati yoktu. esim uzanir uyur pijamayladolasir ama ben uzanamam ki hic rahat degil. velhasil herkese onerim dezavantajini once gogusleyebilirmiyim onu dusunun ona gore yakinlik tercihinizi yapin.

Önce bi mesaj fln yaz ne bileyim, zır zır telefon çalınca kardeşin de sinir oluyor