Kayınvalide ile aynı evde yaşamak

Kardeşin ikna olmuyorsa gitsin 1 ay KV ile kalsın bakalım ne zannediyor hayatı ya
Evlendıkten sonra bunun bır manası yok ki. Evlenmemesi lazım ya da cocugun annesi tek yasamaya devam edecek cocuk ıkna olucak kendısı ıstıyosa gıtsın annesınde kalsın

vay paşa
Bekarken annesiyle yaşamiyor ama evlenince annesi yalnız yaşayamiyor
Karşısındakini manipule ediyor neymiş seven katlanırmış
Annesine bakıcı kendine hizmetci ariyor
Birileride buna aşk diyor
Allahım kızlarımı bu tür saçma insanlardan korusun inşallah
Amin Amin Amin

Bu hikayenin sonunda aşk kazanacak evlenecekler, sonra kızımız yaşı geçiyor diye hemen gebe kalacak gibi hissediyorum. Umarım ben yanılırım😂
Bu arada Twitter’da 120 bin lira kazanıp yarısını annesine yollayıp altın aldıran eşine de maaşım az idare edelim, tasarruf yap diyen adam aklıma geldi. Ben hiç inanmıyorum ya bu hikayelere yani maaşın azsa da ne zamandır hayatında biri varmış insan düşünüp kenara 3-5 kuruş atmaz mı?
Kızı iyice aşık etmeden söylememiş bile annemle yaşayalım diye bu bile insanı soğutur

Kardesim en sunu demiş beş sene aynı evde yaşama durumunu istemiyorum sen ıstedıgın kadar git gel. Ama evlilik ilk süreçlerinde bu yaşam beni mutlu etmez. Hastalık vs durumj dersen de yıne ebde ben bakamam calısmam gerekıyor ve hasta bakma tecrubem yok yapabılecegım bır sey degıl alternatıf buluruz. Aylık destek olarak da annenın zaten emeklı maası bar 20 bınde butcemızden destek oldugunda gayet yeterlı bır sekılde gecınebılır. Bunları kabul edıyosan evlılık ıcın tamamım ama etmıyorsa aksı durumda zaten evlensekte bosanırız yazmıs

Kızı iyice aşık etmeden söylememiş bile annemle yaşayalım diye bu bile insanı soğutur
Bu kızlar da gerçekten bunların neyine aşık oluyorlar hiç anlamıyorum.
Yani cidden düşünüyorum böyle hikayelerde acaba biz ebeveyn olarak çocuklarımıza yeteri kadar sevgimizi gösterip değerli hissettiremiyor muyuz diye 😢
Kendi değerini bilen hiçbir kadın buna okey olmaz bence.

Evlendıkten sonra bunun bır manası yok ki. Evlenmemesi lazım ya da cocugun annesi tek yasamaya devam edecek cocuk ıkna olucak kendısı ıstıyosa gıtsın annesınde kalsın
Hayır evlenmeden kalsın diyorum denesin 1 ay çok bayılıyor ya KV bakmaya görsün gününü boklu WC temizleyince

Evlenince ikna falan olmaz her türlü anası gelir eve hayal kurmasin

Kardesim en sunu demiş beş sene aynı evde yaşama durumunu istemiyorum sen ıstedıgın kadar git gel. Ama evlilik ilk süreçlerinde bu yaşam beni mutlu etmez. Hastalık vs durumj dersen de yıne ebde ben bakamam calısmam gerekıyor ve hasta bakma tecrubem yok yapabılecegım bır sey degıl alternatıf buluruz. Aylık destek olarak da annenın zaten emeklı maası bar 20 bınde butcemızden destek oldugunda gayet yeterlı bır sekılde gecınebılır. Bunları kabul edıyosan evlılık ıcın tamamım ama etmıyorsa aksı durumda zaten evlensekte bosanırız yazmıs
Ya adam tamam dese ne olacak saklamış olayı güvenilir mi buna? Kadın hasta olsa bakıcı tutulması lazım, kaç para haberi var mı kardeşinin? Niye mantıksız konuşmasına izin veriyorsun? Annem hasta seven bakar deyip getirecek işte sonu bu yani

Bu kızlar da gerçekten bunların neyine aşık oluyorlar hiç anlamıyorum.
Yani cidden düşünüyorum böyle hikayelerde acaba biz ebeveyn olarak çocuklarımıza yeteri kadar sevgimizi gösterip değerli hissettiremiyor muyuz diye 😢
Kendi değerini bilen hiçbir kadın buna okey olmaz bence.
Mantık ve akıl yürütme yetisi çok önemli hayatta. Bu olmayınca sonuçları görüyoruz forumda. Sadece sevgi göstermek de yetmiyor yani

Ayy Allahim sen koru buyuk konusmak istemiyorum ama asla kabul etmezdim kiziminda etmesini istemezdim cekilir cile degil …
Mesela Ananem 82 yasinda şükürler olsun atom karinca gibi bahce bile ekip bicer .

Mantık ve akıl yürütme yetisi çok önemli hayatta. Bu olmayınca sonuçları görüyoruz forumda. Sadece sevgi göstermek de yetmiyor yani
Yani gerçekten aklım almıyor ya okumuş etmiş çalışan insanların mantıklı olmasını bekliyorum ama çok şey bekliyorum galiba😭

Değil. Daha aileme söylemedik. Daha önce 6 ay ayrılık sonrası toplayamadı antıdepresana bıle baslamıstı. Ben ayrıl dersem yine depresyona girer diye korkuyorum. Çocuğa da kızıyorum 3 yıldır birlikteler bunu daha yeni söylüyor. Sebebi kabul etmezsin ayrılırsın bendenmiş.
Evlenince de depresyona girecek büyük ihtimalle.

Değil. Daha aileme söylemedik. Daha önce 6 ay ayrılık sonrası toplayamadı antıdepresana bıle baslamıstı. Ben ayrıl dersem yine depresyona girer diye korkuyorum. Çocuğa da kızıyorum 3 yıldır birlikteler bunu daha yeni söylüyor. Sebebi kabul etmezsin ayrılırsın bendenmiş.
Ehh yani aklın yolu bir, kim olsa ayrılır. Evlilik sevgililikten çok farklı. Sevgiyle başabaş mantık da olmalı.

Çocuğa da kızıyorum 3 yıldır birlikteler bunu daha yeni söylüyor.
Bence şaşılacak tek kişi kardeşin. 3 senedir durumu anlayamamış, adam evlenmemek için kaynana ile birlikte yaşama bahanesini öne sürüyor kız hala uçarak evlenecek.

Birde su var, simdiye kadar dayisi kira almadan evi vermis, kesin olarak ailece düsündükleri sey oglan evlenince annesini yanina alir, bende evi kiraya veririm

Back
X