Tüm konu genelinde anlamadığım bir şeyler var, biri bana anlatsın
Burada yüzlerce konu var, kv şöyle, böyle, yok çok aradı, yok çocuğumu sahiplendi, iğne almadı, katkı yapmadı bilmem ne
Genel olarak kv lerden şefkat bekliyor muyuz hayır, evime misafir gibi gelsin, hayatıma karışmasın, oğlunu fazla sevmesin deniyor ondan sonra uzak duran kv kabahatli oluyor. Mesafe mesafe mesafe diye akıl veriliyor ama aileler uzak durduğu zaman vaayy aramadı oluyor.
Hiç bir şeye karışmasın, sesi çıkmasın ama çocuk baksın, hediyeler alsın, maddi yardım yapsın, gelinini pohpohlasın , diğer eltilere tu kaka yapsın, arasın sorsun, ilgilensin vs...
Bu ne yaman çelişkidir arkadaş, ne istiyoruz bu kadınlardan, kumandalı bebek mi bunlar, hem neden torunları oldu diye ayılıp bayılsınlar, benim annemde severdi torunlarını ama önce evladım derdi, torun evlattan önce değil derdi ve hiç bir torununu da bakmadı. Aynı şekilde teyzem de bakmadı, kimse bana güvenip çocuk yapmasın ben bakamam bu saatten sonra, getirirsiniz severim o kadar dedi. Misafirlikten misafirliğe sevdi, aman torunlarım diye ortalığı yırtmadı, dört tane büyüttüm zaten çocuğa doymuşum derdi. Şimdi bu konularda yazılan beklentiler bana çok tuhaf geliyor arkadaşlar. Hayatımızdan uzak dursun dediğimiz kv ler eltilerle iyi geçinince kıymete biniyorlar anlamadım gitti =))
Benim de eşimin de anne babalarımız vefat etti valla gözlemleyemiyorum bu durumu, biri açıklarsa sevinirim =)