- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
Allah'ın bayramını unutupYorumları okudum
Hak veren de var dalga geçen de
1- kayınvalidem ben evlendiğimden beri ayrımcı ve kızımı hamileliğimi öğrendiğinden beri sorumluluk kalıcak diye bir kere bile sormadı(bir babaannenin doğmamış torununu sorması çok normal değil mi )
2-eltim hiç hoş davranmıyor 12 senelik evli ve sürekli yardım bekleyen bir gün bile yardımı dokunmayınca bağırıp çağıran eltim(kıskanç ben oluyorum değil mi)
3-ev kredisi ödüyoruz evet ama eşimin kardeşine para çekip ödeyen onları doyuran para veren kayınpederim ev aldığımız zaman para vereceğini söylerken evi alınca sormadı bile(buda ayrımcılık değil değil mi)
4-kadın kreş yaşam gelmiş torunu için bana Yok bakamıcam bıktım artık yoruldum artık diye onlardan için arkalaraından konuşup yüzlerine birşey diyemiyorsa onlar fena oluyor düşüncesiz oluyor(ama ben fena oluyorum ben o kadını yıllardır evime kapattım çocuklarıma baktırıyorum öyle değil mi)
5-anlatış tarzıma gelince sinirlerim gergin olduğu için aklıma ne gelirse yazdım(ama omuza başka yere çektiniz)
6-aile zor günde yan yana olan evladının yanında olandır .bir evladının herşeyine koşan ona ilgisini sevgisini veren kişiye ayrımcı denir.bu kadın ben evlendiğimden beri hatta eşimin bekarlığından beri ayrımcı şimdi de evladıma devam ediyor.
Sadece bendeki hata bayram günü sesimi yükseltmek oldu.
Kendime bu konu da kızdım ve kendime yakıştıramadım
Eşime de kızdım keşke konuyu açmadaydın diye
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez
Burdan atıp tutmakla olmuyor
İlahi adalet var
Allah a havale ettim
Bunun ilerki yılları da var
Ne halleri varsa görsünler
Bayram günü terbiyesizlik yapıp sonra Allah'a havale etmek pek akıl karı değil
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu