- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
ben de biliyordum ama duygusal düşündüm diyor
Bn de özellikle aramıyor konuşmuyor yanına gdip gelmiyor hiçbir resmini beğenmiyorum kaç haftadır kayınvalidemn. nasıl değiştirebilirim bilmiyorum hep aynı konu 2 yıllık evliyim 5 yıllık sevgilim.. değiştiremiyorum fikriniBu bende sigortaları attırırdı. Sizin muhatabınız eşiniz. Eşinizi değiştiremedikten sonra o yaştaki kadına hiç bir şey yapamazsınız. Resti çekeceğiniz insan eşiniz. Malesef durum bu.
Bn de özellikle aramıyor konuşmuyor yanına gdip gelmiyor hiçbir resmini beğenmiyorum kaç haftadır kayınvalidemn. nasıl değiştirebilirim bilmiyorum hep aynı konu 2 yıllık evliyim 5 yıllık sevgilim.. değiştiremiyorum fikrini
Bence bu size çok şey anlatmalı. En azından şunu anlamanız lazım. Bu durum değişmeyecek. Ben bunu bu şekilde kabul edebilecek miyim? Edemiyorsam yürümeyen bir şeyi zorlamanın anlamı var mı? Bakın boşanın demiyorum. Ama ya kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız. Kayınvalidenizin ölümü dışında 3. bir çözüm yok. Ve birinin varlığının sona ermesine bel bağlayacak noktada olmak zaten en başta çok kötü.
Kıyafet ve iç çamaşırıMal aldı o parayla derken ne aldı?
Konu üstüne farklı durumlar ekleniyor ondan.2 günde bir aynı konuyu okuyorum eski konu mu hortluyor diyorum artık. Kocanızın işine karışmayın olmuyorsa da boşanın
Kayınvalidem yüzünden de boşalacak değilim mutlu bir evliliğim var hayatımdan çok memnunum şükür eşimden de öyle tek sıkıntı işte kayınvalidenin sürekli para yemesi
Kayınvalide yüzünden değil. Belirli aralıklarla havaya verilen bu tip paralar yüzünden. İlerde bütün kardeşleri evlenince bu durumun artma ihtimali yüzünden. Eşiniz o krediyi çektiğinde ben gene de iyi niyetine inanıp gerçekten annesinin bu sefer yapabileeğini düşündüğünden çektiğini sanmıştım ama "biliyordum böyle olacağını" demesei bende küfür etkisi yarattı açıkçası. Sorununuz kvnizin sürekli para yemesi değil. Eşinizin sürekli bu parayı vermesi. Eğer tolere edilebilecek noktadaysa sizin için tabiki de bu sebepten boşanılmaz ama kvnizin değişeceğini düşünüyorsanız asla değişmeyeceğini kabul ederek yola çıkın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?