Kayınvalide ile neden yaşanmaz?

Sırf annesinin maaşını paylaşmak için mi bizimle kalsın diyor eşiniz anlamadım.
Herkesin kendi evinde düzeni vardır . Mesela ben evimde istediğim saatte kalkıyorum şort ile don ile geziyorum kv yanında gezemem hoş olmaz. Ayrıca eşimle kavga etsem tartışsam kv şahit olsun istemem açıkçası.. Ev üstüne ev olmaz ki . Yani ben kendi annemle de yaşayamam yani bakıma mı muhtaç değil ee o zaman sorun yok.. eşimle cinsel hayatım olmaz rahat rahat ...

Açık acık bu yüzden olduğunu söyleyecek kadar yüzsuzlesti,aynı şehirde diğer oğlu var evli.neden onlar birlikte yaşamadi madem dediğimde;onların parası var neden yaşasın ki diyebiliyor.
Siz böyle bir adamla evlisiniz işte
Hiç kadını düzeninden etmeyin ay kendisine güvenmeyen evlenmesin çocuk yapmasın

ben şöyle bir kocam olsa tiksinirdim ya ne kadar içten pazarlıklı
Borç istemek daha şerefli bir durum kazanınca öder yok öyle

demedi demeyin parayı veren düdüğü çalar

Ben karşılıklı dairede oturuyorum bı nevi beraber sayılır çünkü kapım hiç susmuyor zırt pirt çalıyor o kapı ve eften puften sebebler. Sabah ben uyurken çalıyor acmazsam sesleniyor açınca nerde kaldın uyuyormuydun uyandın mi diye sorarken ben pijamayla karşısında olmaktan nefret ediyorum.
Sen plan yapamiyorsun evden çıkıyorsun nereye gidiyorsun diyor,eve geliyosun nerden geldin ne aldın.
Ona biri geliyor sende gitmek zorundasın sana biri geliyor oda geliyor. Aldığın biseye beğenmiyor,çocuğa kıyafet giydiriyorum bu olmamış başka bişe giydir.
Gelir mutfağına bakar, oo buzdolabında doluymuş neler almışlar bak bak der.
Eve birşey alırsın güzel olmamış der. Sürekli kendi zevkiyle senin zevkin kiyaslanir.
Burası senin evin değilde ikinizin ortak evi gibi davranır.

İlk senesi bişe demedik evimin herseyine düzenime karıştı. İkinci sene artık bende ipler koptu kavga ettik smdi gelemiyor öyle az da olsa rahatladim ama yinede özgür değilim.
En önemlisi özgürlük bakın benim ailem karismamisken bu kadın kıyafetime çamaşırıma kadar karıştı. Evlenince özgürlesicem kendi kararimi verir istedgmi yaparım diyordum olmadı. Zehir gibi geçti ilk yıllarım en güzel şekilde geçmesi gerekirken..
Bir yolunu bulup kaçmak için uğraşıyorum ben olsam yerinde uzakta kalmaya devam ederim.
Bu şekilde evli gibi değilde onun himayesinde yaşayan insan gbi oluyosun

Kv nin bundan haberi var mı ?

Belki kadın da birlikte yaşamak istemeyecek, sonuçta onun da bir düzeni var. Neden bozsun 🤷🏻‍♀️
Zaten bu fikri eşimle planladıkları dan şüpheleniyorum.ortaya atılırsa ben birlikte yaşayamam anne diye elbette söyleyeceğim.bu benim cekinecegim bir konu değil çünkü

Kadin calisacak bu parayi siz mi yiyeceksiniz? Bu kabullenecegim bir tutum degil ama beni ilgilendirmez.

Kayinvalide ile ayni evde bence yasanir. Ama sizin huyunuz, aliskanliklariniz önemli. Onunki önemli. Dahasi ev önemli.
2+1 3+1 apartman dairesinde olmaz. Afedersin kocanla sevisirken duvarin arkasinda anasi mi uyuyacak? Hic rahat degil.

Kadin calisacak bu parayi siz mi yiyeceksiniz? Bu kabullenecegim bir tutum degil ama beni ilgilendirmez.

Kayinvalide ile ayni evde bence yasanir. Ama sizin huyunuz, aliskanliklariniz önemli. Onunki önemli. Dahasi ev önemli.
2+1 3+1 apartman dairesinde olmaz. Afedersin kocanla sevisirken duvarin arkasinda anasi mi uyuyacak? Hic rahat degil.
Bu durumu ben kabullenmiyorum,kv parasını yemek eşimin fikri ama bu durumda mağdur kv değil ben olmuş olurum.yemek temizlik, hayatına müdahale edilen kişi olarak.o yüzden kesssinlikkkle istemedigim birsey

Herkese iyi akşamlar.
Uzun zamandır kv ile ilgili konuları okuyup anlamaya çalışıyorum.Şu zamana kadar kv ile sadece yılda birkaç kez görüştük,onun dışında iletişim telefondan.yeri geldi eşimi de şikayet ettim, sorunlar hakkında da konuştuk.Yani uzağız ama bu tarz sorunları konuşurken bile sevgi saygıyı karşılıklı hiç kaybetmedik.
Geleyim meseleye.Yakinda kv olduğu memlekete taşınma durumu var.esim sırf annesinin maaşını bizimle paylaşması için yavaştan baskı yapıyor.kv melek bile olsa aynı evde bir düzen kurulabileceğini sanmıyorum.
Onun dışında aslında neden gelinler kv ile yaşamak istemez bilmek istiyorum.
Günlük hayatta kurduğumuz düzene(yatma/kalkma saatleri,temizlik işleri,yemek yapma,bir yere gidip gelme)karisilmasini istemeyiz.bu en önemli sebep olabilir.
Eşim annem nasılsa çalışıyor evde olmaz diyor ama benim ikna olacağım birşey değil.
Benim kendimce çocuklarımla olan bir düzenim var.
Merak.ettigim şey aynı evde yaşayan gelin ve kv arasında asıl sorunlar neler oluyor.
Ben kabul etmiyorum bu arada ama bilmek lazım diye düşünüyorum.
neden aynı evde olmalısınız? Buna verilecek mantıklı ve faydalı cevaplar bulabiliyorsanız neden aynı evde olmamanız gerektiğini düşünmeye gerek yok.:halay:

Bu durumu ben kabullenmiyorum,kv parasını yemek eşimin fikri ama bu durumda mağdur kv değil ben olmuş olurum.yemek temizlik, hayatına müdahale edilen kişi olarak.o yüzden kesssinlikkkle istemedigim birsey
İstemiyorum deyip kestirip atın o zaman, bir daha da konusunu açamasın.

Kimseyle yasamak istemem, kv yada annee degil ( sartlarin gerektirdigi durumlar haric)
Para icin hic yasanmaz cunku size vermek zorunda degil o nasil is ayol siz ayri ailesiniz

Kimseyle yasamak istemem, kv yada annee degil ( sartlarin gerektirdigi durumlar haric)
Para icin hic yasanmaz cunku size vermek zorunda degil o nasil is ayol siz ayri ailesiniz
Kv aynı evde yaşarsam bence onun da işine gelir.ayri evine kira fatura ödeyeceğine bir nevi bizle paylaşmış olacak.esimle bunu konusup planladıklarına eminim ama ispat edemem tabi.ben istemiyorum ne olursa olsun

Herkese iyi akşamlar.
Uzun zamandır kv ile ilgili konuları okuyup anlamaya çalışıyorum.Şu zamana kadar kv ile sadece yılda birkaç kez görüştük,onun dışında iletişim telefondan.yeri geldi eşimi de şikayet ettim, sorunlar hakkında da konuştuk.Yani uzağız ama bu tarz sorunları konuşurken bile sevgi saygıyı karşılıklı hiç kaybetmedik.
Geleyim meseleye.Yakinda kv olduğu memlekete taşınma durumu var.esim sırf annesinin maaşını bizimle paylaşması için yavaştan baskı yapıyor.kv melek bile olsa aynı evde bir düzen kurulabileceğini sanmıyorum.
Onun dışında aslında neden gelinler kv ile yaşamak istemez bilmek istiyorum.
Günlük hayatta kurduğumuz düzene(yatma/kalkma saatleri,temizlik işleri,yemek yapma,bir yere gidip gelme)karisilmasini istemeyiz.bu en önemli sebep olabilir.
Eşim annem nasılsa çalışıyor evde olmaz diyor ama benim ikna olacağım birşey değil.
Benim kendimce çocuklarımla olan bir düzenim var.
Merak.ettigim şey aynı evde yaşayan gelin ve kv arasında asıl sorunlar neler oluyor.
Ben kabul etmiyorum bu arada ama bilmek lazım diye düşünüyorum.
Eşiniz ane parasi yemeyi kafaya koymuş,sizinde az çok kafanızda yer etmiş ki bu başlığı acmissiniz.Ne diyeyim yasayinda görün burdaki onca insan boşuna şikayet etmiyor.Sonra burda yeni kg basliklariyla görürüz sizi.

Tam tersi kafama asla yatmadı,eşimle konuşurken elimde doneler olsun diye bilerek açtım.bu konu düşündükçe içime sıkıntı veren birşey.aklima nasıl yatsın.sanki herkes kazandığı parayı benim elime mi sayacak ne kazancım olsun,kayıptan baska
Eşiniz ane parasi yemeyi kafaya koymuş,sizinde az çok kafanızda yer etmiş ki bu başlığı acmissiniz.Ne diyeyim yasayinda görün burdaki onca insan boşuna şikayet etmiyor.Sonra burda yeni kg basliklariyla görürüz sizi.

Back
X