Kayınvalide ile neden yaşanmaz?

Eşiniz neden annesine maaşı paylaşması için baskı yapıyor? Ben buna takıldım. Yaşlı insanın maaşına göz koymak hangi vicdana sığar?
Aslında bence kv ile ikisi planladı.o da ayrı bir kira ve fatura ödemeyecek bizle aynı evde yaşarsa,akşam geldi mi yemek hazır temiz ev,torunlarını sev oğlu da yanında.bence zavallı olan bu durumda tek ben oluyorum

Evli bir insan bunun nesini anlamiyor anlamadim? Kim evinde baska biriyle yasamak ister orasi sizin cekirdek ailenizin evi kaynana yada kendi anneniz ne alaka? Sormaniz bile sacma

Evli bir insan bunun nesini anlamiyor anlamadim? Kim evinde baska biriyle yasamak ister orasi sizin cekirdek ailenizin evi kaynana yada kendi anneniz ne alaka? Sormaniz bile sacma
Bilmiyorum yaşamadım bu zamana dek,bilmek istedim herkesin farklı farklı cevapları var bende önceden duymuş oluyorum. sadece tahmin ettiğim sebeplerin dışında da başka ne sorunlar varmış öğrenmis oluyorum iste

var.esim sırf annesinin maaşını bizimle paylaşması için yavaştan baskı yapıyor.
Eşiniz yiyicinin teki.
Madem öyle kendi çalışıp daha fazla kazansın da yaşlı kadının maaşına göz dikmesin.

Aslında bence kv ile ikisi planladı.o da ayrı bir kira ve fatura ödemeyecek bizle aynı evde yaşarsa,akşam geldi mi yemek hazır temiz ev,torunlarını sev oğlu da yanında.bence zavallı olan bu durumda tek ben oluyorum
Yoo hiçte siz değil o kadın zavallı oluyor kusura bakmayın. O kadın zaten kirasını faturasını ödeyecek hiç burada o ayrı kira ödemeyecek vs demeyin. Oğlu parasını yiyecek demenin anlamı anne çalışıp sizi doyuracak bay bencil eşinizde maaşını harcamayacak. Harcasa zaten yine şu anki gibi harcar bir farkı kalmaz burada kimse salak değil. Kadının evine çullanıp parasını yiyip sonra bir tartışma anında kadına dikizlenceksiniz. Hemde kadının kendi evinde parasını yiyerek. Madem durumunuz yok eşiniz annesinin maaşının derdine düşeceğine sizde çalışın. O kadın bu yaşta çalışıyorsa sizde pek ala çalışırsınız. Her şeyden önce bu görev size düşüyor. Annesi kel alaka

Herkese iyi akşamlar.
Uzun zamandır kv ile ilgili konuları okuyup anlamaya çalışıyorum.Şu zamana kadar kv ile sadece yılda birkaç kez görüştük,onun dışında iletişim telefondan.yeri geldi eşimi de şikayet ettim, sorunlar hakkında da konuştuk.Yani uzağız ama bu tarz sorunları konuşurken bile sevgi saygıyı karşılıklı hiç kaybetmedik.
Geleyim meseleye.Yakinda kv olduğu memlekete taşınma durumu var.esim sırf annesinin maaşını bizimle paylaşması için yavaştan baskı yapıyor.kv melek bile olsa aynı evde bir düzen kurulabileceğini sanmıyorum.
Onun dışında aslında neden gelinler kv ile yaşamak istemez bilmek istiyorum.
Günlük hayatta kurduğumuz düzene(yatma/kalkma saatleri,temizlik işleri,yemek yapma,bir yere gidip gelme)karisilmasini istemeyiz.bu en önemli sebep olabilir.
Eşim annem nasılsa çalışıyor evde olmaz diyor ama benim ikna olacağım birşey değil.
Benim kendimce çocuklarımla olan bir düzenim var.
Merak.ettigim şey aynı evde yaşayan gelin ve kv arasında asıl sorunlar neler oluyor.
Ben kabul etmiyorum bu arada ama bilmek lazım diye düşünüyorum.
En basit haliyle bir evin iki kadını olmaz. Biriniz o evin kadını diğeriniz o evin bir parçası olacak. Ki kayınvalidenin olduğu yerde gelinin evin kadını olabildiğini henüz gören duyan olmamıştır. Aynı evi geçin ben bir sokak ötede yaşamama rağmen fenalık geçiriyorum. Hele ki maaşını sizinle paylaşacaksa geçmiş olsun artık kendinize ait bir hayatınız kalmayacak demektir. Ve eşiniz de annesinin maaşına gerek duyuyorsa bu gereklilik yüzünden hiç bir konuda annesine tavır da koyamayacak demektir. Çok pişman olursunuz ve geriye dönüşü de olmaz

evlendıkten sonra kendı anne babanızın yanı bekarken yasadıgınız evın ıcınde bıle duzenınız huzurunuz olmaz cunku ev ustune ev olmaz
ınsan rahat gaz bıle cıkaramaz yahu :) ıstedıgı yemegı yapamaz ıstedıgını eve cagıramaz kocasıyla ıstedıgı odada cilvelesemez belkı ıc camasırımla dolasıcam evde belkı bornozumla uzanıcam tv karsısında arkadasıma kayınvalıdemı cekıstırıcem telefonda :)
basıt cok basıt seyler bıle buyuk problem olur kocanızla rahat tartısamazsınız bıle

Yoo hiçte siz değil o kadın zavallı oluyor kusura bakmayın. O kadın zaten kirasını faturasını ödeyecek hiç burada o ayrı kira ödemeyecek vs demeyin. Oğlu parasını yiyecek demenin anlamı anne çalışıp sizi doyuracak bay bencil eşinizde maaşını harcamayacak. Harcasa zaten yine şu anki gibi harcar bir farkı kalmaz burada kimse salak değil. Kadının evine çullanıp parasını yiyip sonra bir tartışma anında kadına dikizlenceksiniz. Hemde kadının kendi evinde parasını yiyerek. Madem durumunuz yok eşiniz annesinin maaşının derdine düşeceğine sizde çalışın. O kadın bu yaşta çalışıyorsa sizde pek ala çalışırsınız. Her şeyden önce bu görev size düşüyor. Annesi kel alaka
Ne eşimi,ne annesi ne de aile yapımızı ve olaylarimizi biliyorsunuz.bu had nerden geliyor size?
Birşey biliyoruz da konuşuyoruz.
Kayınvalidemle eşim Birlikte karar verdiler zaten,kanitlayamasam da biliyorum önceki olaylardan.
Annesi ve oğlu bir olup aynı evde beni yiyip bitirecek.siz zavallı kv diyorsunuz çünkü çok bilmissiniz!🤔🙄

Ne eşimi,ne annesi ne de aile yapımızı ve olaylarimizi biliyorsunuz.bu had nerden geliyor size?
Birşey biliyoruz da konuşuyoruz.
Kayınvalidemle eşim Birlikte karar verdiler zaten,kanitlayamasam da biliyorum önceki olaylardan.
Annesi ve oğlu bir olup aynı evde beni yiyip bitirecek.siz zavallı kv diyorsunuz çünkü çok bilmissiniz!🤔🙄
Yazdıklarınıza göre böyle bir tablo çıkıyor kusura bakmayın. Annesi madem istiyor eşiniz annesine maaş baskısını neden yapıyor? Dediğiniz gibi olsa baskı olmazdı dimi.

Yazdıklarınıza göre böyle bir tablo çıkıyor kusura bakmayın. Annesi madem istiyor eşiniz annesine maaş baskısını neden yapıyor? Dediğiniz gibi olsa baskı olmazdı dimi.
Maaş baskısı yaptığı yok,annesi dünden razı bizle yasamaya, karşılığında maaş paylaşacak.baski bana.annemle yasa diye

Yalnız yaşamayı seviyorum, o yüzden ne kayınvalide ne baska birisiyle birlikte yaşayamam. Herkesin kendi düzeni var, sabah istediğim saatte kalkar, istediğim saatte temizlik yaparım veya yapmam tüm gün keyif yaparım. Istediğim saatte istediğim şeyi yerim. Ama evde biri olunca bi düzen olmak zorunda. Başkasının yanında asla wcye giremem. Bide kök ailenin misafiri çok olur, ben pek misafir sevmem. Evimde de rahat olamayacaksam yani, o yüzden bunu düşünmeniz bile hata. Neden henüz 'sağlıklıyken' aynı ev düşünüyorsunuz ki? Aklınız varsa yakın bile oturmazsınız. Insan aynı evde kendi annesiyle bile anlaşamazken, eşinin annesiyle aynı evde anlaşan bir insan daha tanımadim ben. Hepsi kavgali, hepsi mutsuz. Ne gerek var?

Herkese iyi akşamlar.
Uzun zamandır kv ile ilgili konuları okuyup anlamaya çalışıyorum.Şu zamana kadar kv ile sadece yılda birkaç kez görüştük,onun dışında iletişim telefondan.yeri geldi eşimi de şikayet ettim, sorunlar hakkında da konuştuk.Yani uzağız ama bu tarz sorunları konuşurken bile sevgi saygıyı karşılıklı hiç kaybetmedik.
Geleyim meseleye.Yakinda kv olduğu memlekete taşınma durumu var.esim sırf annesinin maaşını bizimle paylaşması için yavaştan baskı yapıyor.kv melek bile olsa aynı evde bir düzen kurulabileceğini sanmıyorum.
Onun dışında aslında neden gelinler kv ile yaşamak istemez bilmek istiyorum.
Günlük hayatta kurduğumuz düzene(yatma/kalkma saatleri,temizlik işleri,yemek yapma,bir yere gidip gelme)karisilmasini istemeyiz.bu en önemli sebep olabilir.
Eşim annem nasılsa çalışıyor evde olmaz diyor ama benim ikna olacağım birşey değil.
Benim kendimce çocuklarımla olan bir düzenim var.
Merak.ettigim şey aynı evde yaşayan gelin ve kv arasında asıl sorunlar neler oluyor.
Ben kabul etmiyorum bu arada ama bilmek lazım diye düşünüyorum.
Ben yasamadim hic yasayamamda. Kv ne cok iyi ne cok kötüdür ama yinede ayni evde olmuyor. Zorunluluktanda olsa bi kac gun kalmisligimiz var 3 gunden sonra baymaya basliyo. En basiti esinizle rahat rahat sarmas dolas oturamazsiniz evde guzel bi kiyafet giyip esime susleniyim diyemezsiniz ben bunu cok yaparim cunku.
Sizin duzeniniz olacak tabi ama ayni evde yasayinca onunda bi duzeni olucak zor yani. He birde her erkekte ayni olmaz ama erkekler annelerini gorunce iyi veya kotu degisebiliyo esinizle olan iliskiniz bile degisebilir. Herseyi ince ayrintisina kadar düsunun

aaa oylemıymısss
boyle aılelere cok uzuluyorum :( bır cocugun anne babasına maaslarının durumunu sorması bıle ayıp bence

Back
X