- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi Didem semerci
Ev üstüne ev olmaz bu en büyük sebep.
2 aya kalmazsın anlaşamıyoruz diye konu açmalara.
2 aya kalmazsın anlaşamıyoruz diye konu açmalara.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konuları eksik gedik akıllarında tutup.kendilerince tahminlerde bulunuyorlar da ondanbu detayları nereden bilsin üye ? niye fesat oldu şimdi müneccim mi bu insanlar ?
Benim bakış açım farklı kv ile yaşanır ama kendi hayatını yaşayamazsın ben de kısa bi dönem kv ile yaşadım istediğim gibi canım ne çekerse pişirip yiyemedim eşyaların yerini değiştirmek istedim yapamadım bi arkadaşımla telefonda 2 sohbet edemedim ailemle rahatca görüşemedim misafir ağırlamak istedim yapamadım özel günlerde hiç bisey planlayamadım ama benim karakterim bu kv ile araya mesafe koyamadım fakat kv ile yaşayıp o yokmuş gibi yaşayanlar varHerkese iyi akşamlar.
Uzun zamandır kv ile ilgili konuları okuyup anlamaya çalışıyorum.Şu zamana kadar kv ile sadece yılda birkaç kez görüştük,onun dışında iletişim telefondan.yeri geldi eşimi de şikayet ettim, sorunlar hakkında da konuştuk.Yani uzağız ama bu tarz sorunları konuşurken bile sevgi saygıyı karşılıklı hiç kaybetmedik.
Geleyim meseleye.Yakinda kv olduğu memlekete taşınma durumu var.esim sırf annesinin maaşını bizimle paylaşması için birlikte yaşamamizi istiyor,bana yavaştan baskı yapıyor.kv melek bile olsa aynı evde bir düzen kurulabileceğini sanmıyorum.
Onun dışında aslında neden gelinler kv ile yaşamak istemez bilmek istiyorum.
Günlük hayatta kurduğumuz düzene(yatma/kalkma saatleri,temizlik işleri,yemek yapma,bir yere gidip gelme)karisilmasini istemeyiz.bu en önemli sebep olabilir.
Eşim annem nasılsa çalışıyor evde olmaz diyor ama benim ikna olacağım birşey değil.
Benim kendimce çocuklarımla olan bir düzenim var.
Merak.ettigim şey aynı evde yaşayan gelin ve kv arasında asıl sorunlar neler oluyor.
Ben bir arada yaşamayi kabul etmiyorum bu arada ama bilmek lazım diye düşünüyorum.
Çok haklısınız.Insan bazen kendıne katlanamıyor .Kayınvalide değil sadece ben kendi annemle de evlendikten sonra aynı evde yaşamak istemem. Herkesin kendi evi, kendi düzeni. En basiti bugün çıkarken üşendim bulaşıkları makineye dizmedim, bıraktım çıktım. Bir saattir koltukta yatıp yuvarlanıyorum. Özgür hareket etme alanınız kısıtlanır evde bir başkasıyla yaşarken. İstediğiniz zaman istediğiniz misafiri çağıramazsınız. Evlenmek ayrı bir aile kurmak, ayrı bir hayat kurmak demek. Kimse özelime karışsın istemem. Karı-koca tartışması normal, olağan bir durum mesela ama evde bir büyük varken olay çok başka yerlere gidebilir.
Kv ler, bir arada yaşadıklarında oğullarının evlendiğinin, eşi, ayrı bir ailesi olduğunun ayırdına varamıyor ve sorunlar yaşanıyor. Bekarsa kv eşinin yerine koyuyor oğlunu. Her işini yaptırmak, nazını çektirmek istiyor. Haliyle gelini rakip olarak görüyor. Düşkünlük durumunda yaşlılara bakmak vazifemiz. Ama gencken cok cok mantıksız bir arada olmak. Gelinin ayrı bir düzeni olabileceğini kabul edemiyorlar ve kafalarındaki tek doğruya getirmek istiyorlar gelini.Herkese iyi akşamlar.
Uzun zamandır kv ile ilgili konuları okuyup anlamaya çalışıyorum.Şu zamana kadar kv ile sadece yılda birkaç kez görüştük,onun dışında iletişim telefondan.yeri geldi eşimi de şikayet ettim, sorunlar hakkında da konuştuk.Yani uzağız ama bu tarz sorunları konuşurken bile sevgi saygıyı karşılıklı hiç kaybetmedik.
Geleyim meseleye.Yakinda kv olduğu memlekete taşınma durumu var.esim sırf annesinin maaşını bizimle paylaşması için birlikte yaşamamizi istiyor,bana yavaştan baskı yapıyor.kv melek bile olsa aynı evde bir düzen kurulabileceğini sanmıyorum.
Günlük hayatta kurduğumuz düzene(yatma/kalkma saatleri,temizlik işleri,yemek yapma,bir yere gidip gelme)karisilmasini istemeyiz.bu en önemli sebep olabilir.
Eşim annem nasılsa çalışıyor evde olmaz diyor ama benim ikna olacağım birşey değil.
Merak.ettigim şey aynı evde yaşayan gelin ve kv arasında asıl sorunlar neler oluyor.
Ben bir arada yaşamayi kabul etmiyorum bu arada ama bilmek lazım diye düşünüyorum.
Çok haklısınız.Insan bazen kendıne katlanamıyor .
Hamileymissiniz.Ben hala yaşıyorum ve yaşamak zorundayım. Birinin emri altındayım hiç de mutlu değilim ama asla da çözüme ulaşacak bir konu değil. Çünkü eşim asla ama asla ayrı eve çıkmam diyor. Böyle olunca da hep kendinden veriyorsun hele de maaşlı kv olunca onun düdüğü hep elinde sende önünde ki kölesi oluyorsun. Aklı olan bir oturmaz benim aklım sonradan başıma geldi ama geç oldu.
Eşimle problem yaşamıyorum ki sadece evet alanım yok ama bunu kabul edip gelen bendim. Zorluğu var fakat kolay taraflarını görmeye çalışıyorum bu şekilde günlerimiz geçiyor işte.Hamileymissiniz.
Size bir yaşam alani, rahat rahat cocuk buyutecek bir ev sunmayan adama cocuk yapinca mutlu olabilecek misiniz ki ?![]()
Yemin ederim beni anlatmışiniz1) Temizlik bile aranızda konu olur. Bu evin hali ne bile denilir.
2) Duş sorun olur, sevişme sorun olur. Evin dört yeri olmaz, sadece yatak odası olur. ordada ses etmeden olur.
3) Misafiriniz gelse surat asılır, yatılı gelse söylemiyorum bile.
4) Onun misafiri gelse buda size sorun olabilir. Bide yatılı gelinse düşünemiyorum bile.
5) ÇOcuklarınızı eğitim şekline bile karışılır. Kıyafete bile karışır emin olun.
Evliliğimin başında 1,5 sene kayınvalidemle yaşadık yalnız diye. Ama gördük ki hiçte yalnız değil. Sömestr, yaz tatillerinde kızları, oğulları, torunları, damatları geliyordu. Ev tam bir curcuna oluyordu. Kayınvalidem olmasa bile kız kardeşleri gelip ablamızın evi burası diye bizde kalıyorlardı. Allahtan eşim hemen ayrılmayı kabul etti. Çünkü aynı evin içinde birbirimizi sadece odamıza geldiğimizde görebiliyorduk. Oda yapamadı yani.
Velhasıl kelam böyle işte...
Bnde koyamıyorum o mesafeyi kaynanam misafirlerin yanında gelin sevmiyorum ben dedi de onu bile duydu bu kulaklar sessizce kalktim cay demledimBenim bakış açım farklı kv ile yaşanır ama kendi hayatını yaşayamazsın ben de kısa bi dönem kv ile yaşadım istediğim gibi canım ne çekerse pişirip yiyemedim eşyaların yerini değiştirmek istedim yapamadım bi arkadaşımla telefonda 2 sohbet edemedim ailemle rahatca görüşemedim misafir ağırlamak istedim yapamadım özel günlerde hiç bisey planlayamadım ama benim karakterim bu kv ile araya mesafe koyamadım fakat kv ile yaşayıp o yokmuş gibi yaşayanlar var
Bnde koyamıyorum o mesafeyi kaynanam misafirlerin yanında gelin sevmiyorum ben dedi de onu bile duydu bu kulaklar sessizce kalktim cay demledimtelefonla ailemle konuşmam sorun eşime şikayet edecekmiş oyle diyor esim yanımda yok benm görevde. Telefonda da eşimle konuşuyorm ailemle konuşuyorum. Her yaptığıma birsey buluyor büyük kızı bizimle kalıyor ise gidiyor kaynanamla çocuklar evde benle ve gorumcemle kalıyor. Sürekli iş bekliuor bide benden cam sil hali yika hergun ev supur toz al çocukların karnini doyur onlara yemek yap. Sözde kucuk gorumceme söylüyor ama sana söylüyorum kızım gelinim sen anla hesabi
Ohaa.Yemin ederim beni anlatmışinizkv ile yaşıyorum 9 aylik evliyim ve 9 aydır yanlarindaym esim görevde bende bekar 1 kiz 2 erkek var evde bide siz düşünün esim beni arar evi aramaz sorun izne gelir kendi evimize gideriz surat asılir cat kapi izindeyken oturmaya gelirler habersiz . Esim 2 ay turkiyeye gelmişti gorev yerine götürdü beni iste ben gittim arkamdan 10 gun sonra kiz kardeşiyle erkek kardeşi geldi 50 gun kaldılar benimle geri döndüler memlekete. Esimi benden kiskandilar surekli kavga içindeyiz beterin beteri var
Şey yapsak...Herkese iyi akşamlar.
Esimle konuştuk tamam dedi. Izinden gitti iste bende anneme gittim 3 aydır falan gitmemiştim virusmusum orda fark ettim 1 ay annemde kaldim geri geldigimde kombiden su akmış evi su basmış ne taban tahtası kaldi ne elektrikli eşyalarım herseyim gitti anlayacağınız eve usta girdi smdi onlari yapacaklar o sırada geri geldim ama annemde kalıyorum genellikleOhaa.
Ee kendi eviniz varmiş, esiniz gorevdeyken kendi evinizde neden yasamiyorsunuz da böyle çile çekiyorsunuz?
Oyyy bunlar ne.. Ee siz ve eşiniz bu duruma basıl dayanabiliyosunuz ?Yemin ederim beni anlatmışinizkv ile yaşıyorum 9 aylik evliyim ve 9 aydır yanlarindaym esim görevde bende bekar 1 kiz 2 erkek var evde bide siz düşünün esim beni arar evi aramaz sorun izne gelir kendi evimize gideriz surat asılir cat kapi izindeyken oturmaya gelirler habersiz . Esim 2 ay turkiyeye gelmişti gorev yerine götürdü beni iste ben gittim arkamdan 10 gun sonra kiz kardeşiyle erkek kardeşi geldi 50 gun kaldılar benimle geri döndüler memlekete. Esimi benden kiskandilar surekli kavga içindeyiz beterin beteri var yani
değil seninle kendi annemle bile yaşayamam diyinZaten bu fikri eşimle planladıkları dan şüpheleniyorum.ortaya atılırsa ben birlikte yaşayamam anne diye elbette söyleyeceğim.bu benim cekinecegim bir konu değil çünkü