Kayinpederimin emekliliğine 1 yıl war diye kabul ettim canım sonrasında memlekete yerleşecekler diye.. :Neden kabul ettin gencte değilsin ki
Ne bileyim insan duş almaya bile cekinir yada sevişirken aman ses cıkarmı diye rahat olamaz
Niye cok mu yaslı yalnız kalamıyor mu ?Kayinpederimin emekliliğine 1 yıl war diye kabul ettim canım sonrasında memlekete yerleşecekler diye.. :
Teşekkür ederim canım..1 yıl katlanmaktan başka çarem yok..ne diyim bilemedim canım ya,hakkaten anlayış uyum yok.. olumsuz birşey söyleyip moralinide bozmak istemiyorum.. ama şuan yapıcak birşeyinde fazla yok sanırım.. ben inan kayınvalidem 1 hafta geldiğinde bile bi kasılıyorum
hayır çok yaşlıda değil 55 yaşında ama memlekette tek başına kalmak istemiyor o kadar girişken birisi değil zaten canım kalamazda tek başına..Niye cok mu yaslı yalnız kalamıyor mu ?
Veya maddi durumunuzmu yok ?
Senin nasıl durumun??Ben varım malesef
Teşekkürler canım1 yıl zehir olsa geçer sıkma canını
Kayinpederimin emekliliğine 1 yıl war diye bir aradayız..Maddi olanaklardan dolayı mı aynı evdesiniz ?
Berbaaaağğtt. Nefret ettim vallahi. Odamdan çıkmak istemiyorum. 2sene 2ay oldu. 1,5 aylık hamileyim. Sürekli yatmak dinlenmek istiyorum, ev kalabalık. Rahat giyinemiyorum. Erkekler evdeyken banyo yapamıyorum.. Gece eşimle sessiz olmak zorundayız. Hiç Bi şeyin tadını çıkaramıyoruz. Eşim bana özel bişey alsa odaya gizli sokmak zorunda kalıyor.Senin nasıl durumun??
55 gencecik kadın yahuhayır çok yaşlıda değil 55 yaşında ama memlekette tek başına kalmak istemiyor o kadar girişken birisi değil zaten canım kalamazda tek başına..
Sağol canım55 gencecik kadın yahu
Neyse yapcak bişey yok bastan kabul etmişsin sayılır günse gercekten Allah kolaylık versin
Ben aynı evde oturmuyorum ama eğer baştan konustuysaniz yani geçici bir süre olduğunu her iki tarafda biliyorsa 1-2 yıl yaşanabilir yani tartışmadan vs ama eğer taraflardan biri geçici olduğunu bilmiyorsa sürekli değiştirme çabası ve uyumsuzluklar yaşanabilir tabi bunlar ihtimal . Eğer bakıma muhtaç insanlarsa süresiz olarak onlara bakarım eşim de ben de bu konuda hassasız.Kızlar daha yeni ewliyim kayinvalide ile oturuyorum..kayinwalidem çok iyi birisi ama sadece iyilik yetmiyor ki birazda anlayış gerekli öyle değil mi?? Kabul etmemem mi gerekiyordu birlikte oturmayı ama bir süreliğine kabul ettim..war mı aranızda kayinwalide ile aynı ewi paylaşan??
Kayinpederim şehir dışında çalıştığı için ayda bir geliyor 1 gün kalıp gidiyor canım..aslında çok iyi birisi ama dediğim gibi sadece iyilik yetmiyor ki birazda anlayış gerekli..hic bir şeye karışmaz oturur köşesinde ama anlayış sıfır.
Ben daha çok yeniyim ama psikoljik olarak iyiye gitmeyecegimi hissediyorum o nedenle hiç bir şekilde tawsiye etmiyorum..geçmiş olsun.
ben tavsiye etmiyorum Ne altlı üstlü nede brilik...
ben altlı üstlüyüm orada hiç rahat olamadim 5 sene hayatimi heba edildim hala ediyorum psikolojim bozuldu... anlatmak istemiyorum buraya.. BDV açmak da istemiyorum taşlayacaklari biliyorum.
Bakıma muhtaç olanlar konusunda bizde hassasız canım ama herkesin eli ayağı tutuyor çok şükür..Ben aynı evde oturmuyorum ama eğer baştan konustuysaniz yani geçici bir süre olduğunu her iki tarafda biliyorsa 1-2 yıl yaşanabilir yani tartışmadan vs ama eğer taraflardan biri geçici olduğunu bilmiyorsa sürekli değiştirme çabası ve uyumsuzluklar yaşanabilir tabi bunlar ihtimal . Eğer bakıma muhtaç insanlarsa süresiz olarak onlara bakarım eşim de ben de bu konuda hassasız.
Yeni ewliyken istemez misin eşinle baş başa oturmak tabiki bunları baştan biliyordum ama bizde her akşam demiyoruz ki yada her akşam saat 12 yi görmek zorunda değil ara sıra geçip odasına erken yatabilir..biz bi yerlere gitmek istediğimizde siz gidin soğukta benim ne işim war diyebilir biz çıkmayı teklif etsek bile..yani bu tür konular biraz anlayış gerektiriyor buda belki yeni ewli olduğum için böyle düşünüyorum..cok iyi diyorsun, hicbirseye karismaz diyorsun, kösede oturur diyorsun- sonrada anlayis sifir diyorsun.
neyi anlamiyor?
yani ben KVyle oturmam ama benimki ejderha tipli- bende pabuc dilli oldugum icin kesin 3 gün sonra kiyamet kopardi ama kadin sessiz sakinmis- neyi rahatsiz etdi seni
Kesinlikle we kesinlikle katılıyorum..peki tatlım sen hep mi birlikte yaşayacaksın??Berbaaaağğtt. Nefret ettim vallahi. Odamdan çıkmak istemiyorum. 2sene 2ay oldu. 1,5 aylık hamileyim. Sürekli yatmak dinlenmek istiyorum, ev kalabalık. Rahat giyinemiyorum. Erkekler evdeyken banyo yapamıyorum.. Gece eşimle sessiz olmak zorundayız. Hiç Bi şeyin tadını çıkaramıyoruz. Eşim bana özel bişey alsa odaya gizli sokmak zorunda kalıyor.
Ya aklınız varsa çıkmayın, yapmayın, gerekirse sevdiğinizle evlenmeyi erteleyin ama kv kp yanında oturmayı kabul etmeyin
Delirdim
Yani şöyle soyliyim canım ewet yeni ewliler kesinlikle hele ki ilk 1 yıl yalnız bırakılmalı..şartlar böyle gerektirdiyse iki tarafta anlayışlı olabilir..mesela kayinpederim ewe ayda bir geliyor 1 gün kalıp gidiyor yaşları 55 olduğu hâlde onları bırakıp gidiyoruz ewden..tamam kayinwalidem gitsin demiyorum we sureklide istemiyoruz ama ara sıra bi rahat werip odasına geçse ne kaybeder??Bence zaruri bir durum yoksa eşler ilk iki üç yıl kesinlikle yalnız kalmalı.
Çünkü alışma sevişme dönemleri malum
Ama zorunluluk varsa ve iyi biriyse başımın üstünde yeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?