- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
Hiç bişey için geç değil canım konuş bence kötu olmaktansa fena desinlerEn baştan bunu düşünemedim canım 1 yıl nasıl olsa diye tamam dedim..
8 ay kaldı canım yani sene sonuna kadar.. çok war daha demi???
Eşim 2200maaş alıyo kiralar zaten kötü Bi evde otursak 1000lira. Bi tek yatak odamız var. Oturma odamız beyaz eşyamız fırınımız halımız perdemiz televixyonumuz sehpamız.. Hiç Bi şeyimiz yokNeden beraber oturdun ki ayrılma imkanın yokmu ki canım
ne kötü bi düşünce o öyle ne dmek aldırmak saçmalamayın.. Allah vermiş bizim öyle bi hakkımız yok aldırmak gibii.. bebk büyüsün sizde işe girersiniz inşallah o zaman ayrılırsınızEşim 2200maaş alıyo kiralar zaten kötü Bi evde otursak 1000lira. Bi tek yatak odamız var. Oturma odamız beyaz eşyamız fırınımız halımız perdemiz televixyonumuz sehpamız.. Hiç Bi şeyimiz yokhangibirini nasıl alalım.. Hamileyim çocuğun çok masrafı olacak.. Kıyafeti beşiği bezi yıllarca cocuk için uğrastım olmadı.. Şimdi cocuk yapmiyim zaten evi ayıralım düzen kuralım dedim, hamile olduğumu öğrendim.. Şimdi bu evde hamilelik geçirmek, çocuk büyütmek istemediğim için yıllarca beklediğim çocuk karnıma düşünce onu bile aldırmak istiyorum artık
Eşim için sessiz kalıyorum canım aslında..Hiç bişey için geç değil canım konuş bence kötu olmaktansa fena desinler
Deme öyle canım inşallah doya doya buyutursun kimseye karistrmazsin basdan ağırlığını koyarsınEşim 2200maaş alıyo kiralar zaten kötü Bi evde otursak 1000lira. Bi tek yatak odamız var. Oturma odamız beyaz eşyamız fırınımız halımız perdemiz televixyonumuz sehpamız.. Hiç Bi şeyimiz yokhangibirini nasıl alalım.. Hamileyim çocuğun çok masrafı olacak.. Kıyafeti beşiği bezi yıllarca cocuk için uğrastım olmadı.. Şimdi cocuk yapmiyim zaten evi ayıralım düzen kuralım dedim, hamile olduğumu öğrendim.. Şimdi bu evde hamilelik geçirmek, çocuk büyütmek istemediğim için yıllarca beklediğim çocuk karnıma düşünce onu bile aldırmak istiyorum artık
Gercekten zor bir durum...esinle huzurun kacmasın diye tamamen sessiz kalırsan her sey mükemmel güllük gülistanlık gibi davranırsan olur da işler planladığınız gibi gitmezse 1 yıllık süre tamamen uzatılıverir sana sorulmadan. Ya da bastan tavır yapıp sürekli sorun çıkarırsan da evliliginiz zehir olur huzurunuz kalmaz. Kurulması zor bir denge. Umarim 1 yil cabucak ve kalpler kırılmadan gecerNiyetimiz onu odasına kapatmak değil canım çok ara sıra istediğimiz bişey..eşim hafta içi çok geç saate kadar oturan birisi değil sabah çok erken kalktığı için..mesela haftasonu bir akşam bize müsade edebilir..hayır soylediklerin hiçte komik şeyler değil bence çözüm olabilecek şeyler..
Aldırma zaten günah canım ama senin durumun benimkinden daha zor sanki..Eşim 2200maaş alıyo kiralar zaten kötü Bi evde otursak 1000lira. Bi tek yatak odamız var. Oturma odamız beyaz eşyamız fırınımız halımız perdemiz televixyonumuz sehpamız.. Hiç Bi şeyimiz yokhangibirini nasıl alalım.. Hamileyim çocuğun çok masrafı olacak.. Kıyafeti beşiği bezi yıllarca cocuk için uğrastım olmadı.. Şimdi cocuk yapmiyim zaten evi ayıralım düzen kuralım dedim, hamile olduğumu öğrendim.. Şimdi bu evde hamilelik geçirmek, çocuk büyütmek istemediğim için yıllarca beklediğim çocuk karnıma düşünce onu bile aldırmak istiyorum artık
Eşim için sessiz kalıyorum canım aslında..
Insallah canım..Gercekten zor bir durum...esinle huzurun kacmasın diye tamamen sessiz kalırsan her sey mükemmel güllük gülistanlık gibi davranırsan olur da işler planladığınız gibi gitmezse 1 yıllık süre tamamen uzatılıverir sana sorulmadan. Ya da bastan tavır yapıp sürekli sorun çıkarırsan da evliliginiz zehir olur huzurunuz kalmaz. Kurulması zor bir denge. Umarim 1 yil cabucak ve kalpler kırılmadan gecer
Ay ben yine üzülmeye ağlamaya başladımne kötü bi düşünce o öyle ne dmek aldırmak saçmalamayın.. Allah vermiş bizim öyle bi hakkımız yok aldırmak gibii.. bebk büyüsün sizde işe girersiniz inşallah o zaman ayrılırsınız
Burda acilan konularda biliyorum yuzde 90 soz tutulmuyor sen kabul ettin çekicen...üzgünum cok.8 ay kaldı canım yani sene sonuna kadar.. çok war daha demi???
Dediğin gibi inşallah sessiz kaldigima pişman olmam eşim için bile olsa..teşekkürler tatlım..Anladım canım ama kimse için sessiz kalma eşin bile olsa yarin birgün huzursuz olan sen olacaksın eşine yeri gelecek diyemiyecksinsonra eşin öğrenince iki arada kalacaksın ama üzülme hakkında hayırlısı bir sene zaten cicim ayi sonra taşınır kurtulursun ❤
Burda acilan konularda biliyorum yuzde 90 soz tutulmuyor sen kabul ettin çekicen...üzgünum cok.
Ah, inşallahDeme öyle canım inşallah doya doya buyutursun kimseye karistrmazsin basdan ağırlığını koyarsınüzülme lütfen sende böyle Sınanıyosun işte
Rica ederim canım herşey hakkında hayırlısı olsun hoşça kalDediğin gibi inşallah sessiz kaldigima pişman olmam eşim için bile olsa..teşekkürler tatlım..
aynen canım benim üzme o güzel canını.. bende hamileyim inan hassas oluyoruz.. şuan doğum yapınca gelecek kalabalık bile evimde kalmaları beni daraltıyo.. sen kendini bebeğini düşün üzülme lütfen.. konuyu değiştirelim senin bebğin kaç haftalık?Ay ben yine üzülmeye ağlamaya başladımkarşımda olsan konuşamam şu an.. Çok üzülüyorum çok.. Sacma düşünüyorum değil mi Allah vermiş sonunda.. Çok şükür..
❤❤❤Rica ederim canım herşey hakkında hayırlısı olsun hoşça kal♥
Is esine dusuyor ilk once annesiyle konu acildikca konusacak.Mesela disari mi cikacaksiniz haftasnu,anne sen biraz dinlen biz de birz basbasa gezelim sen yorulirsun diyecek.Bunu ilk dediginde alinacak uzulecek hatta yine de inat edip gelmeye calisacak ama aldanmayin zamanla alisacak.Sonra odaniza tv alin yataginizda uzanin izleyin filminizi mis gibi.Yalniz birakin arada mesela hafta sonu tatile gidin iki gunlugne yani sizn elinizde bu cunku yeni evlisniz veee sakin ama sakin hemwn bebek sahibi olmayin onceligniz duzeni oturtmak bu uc kisilik yasama alismk olsun.Mesela eşim akşamlari yalnız oturmak istiyor tabiki bende aynı şekilde ama 1 akşam bile olsa buna müsade etmiyor..yada dışarı cikcaz yine peşimizde..
Eşim konuşuyor we hatta açık bir şekilde söylüyor biraz rahat diye ama benim size ne rahatsızlığım oluyor diye anlamazlıktan geliyor..Is esine dusuyor ilk once annesiyle konu acildikca konusacak.Mesela disari mi cikacaksiniz haftasnu,anne sen biraz dinlen biz de birz basbasa gezelim sen yorulirsun diyecek.Bunu ilk dediginde alinacak uzulecek hatta yine de inat edip gelmeye calisacak ama aldanmayin zamanla alisacak.Sonra odaniza tv alin yataginizda uzanin izleyin filminizi mis gibi.Yalniz birakin arada mesela hafta sonu tatile gidin iki gunlugne yani sizn elinizde bu cunku yeni evlisniz veee sakin ama sakin hemwn bebek sahibi olmayin onceligniz duzeni oturtmak bu uc kisilik yasama alismk olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?