- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Kayınpeder geldiğinde sizi yalnız bırakalım diye espri yaparak dile getirin madem. İnsan biraz anlayışlı olur ne bileyim.Yani şöyle soyliyim canım ewet yeni ewliler kesinlikle hele ki ilk 1 yıl yalnız bırakılmalı..şartlar böyle gerektirdiyse iki tarafta anlayışlı olabilir..mesela kayinpederim ewe ayda bir geliyor 1 gün kalıp gidiyor yaşları 55 olduğu hâlde onları bırakıp gidiyoruz ewden..tamam kayinwalidem gitsin demiyorum we sureklide istemiyoruz ama ara sıra bi rahat werip odasına geçse ne kaybeder??
Iyi fikir aslında ama oradaki mesaji anlayabilecek birisi olduğunu sanmıyorum canım yaa..Kayınpeder geldiğinde sizi yalnız bırakalım diye espri yaparak dile getirin madem. İnsan biraz anlayışlı olur ne bileyim.
Yeni ewliyken istemez misin eşinle baş başa oturmak tabiki bunları baştan biliyordum ama bizde her akşam demiyoruz ki yada her akşam saat 12 yi görmek zorunda değil ara sıra geçip odasına erken yatabilir..biz bi yerlere gitmek istediğimizde siz gidin soğukta benim ne işim war diyebilir biz çıkmayı teklif etsek bile..yani bu tür konular biraz anlayış gerektiriyor buda belki yeni ewli olduğum için böyle düşünüyorum..
Büyük konuşmayayım da, yaşayamamKesinlikle we kesinlikle katılıyorum..peki tatlım sen hep mi birlikte yaşayacaksın??
O zaman bir süre birlikte oturun ekonomik olarak birikim yaparsınız sonra çıkarsınız . Neden birlikte yaşama kararı aldınızBakıma muhtaç olanlar konusunda bizde hassasız canım ama herkesin eli ayağı tutuyor çok şükür..
Niyetimiz onu odasına kapatmak değil canım çok ara sıra istediğimiz bişey..eşim hafta içi çok geç saate kadar oturan birisi değil sabah çok erken kalktığı için..mesela haftasonu bir akşam bize müsade edebilir..hayır soylediklerin hiçte komik şeyler değil bence çözüm olabilecek şeyler..Odasında tv var mi? Varsa ve hala sizinle oturup izliyorsa bir sure onun hic sevmeyecegi tarzda seyler izleyin mesela yabanci dil alt yazili filmler programlar ona sıkıcı gelebilir ve gider odasında istediği programı izler. Dısarı cıkarken hep davet etmeyin son anda çıkarken haber verin biz sinemaya gidiyoruz, yemege gidiyoruz, arkadasimizla goruscez vs. Ben de geliyim derse baska zaman hep beraber program yaparız diye geçistirin. Program yaptığınızda da sıkılacagı seyler yapın arada. Böylece her seferinde takılmaz pesinize. Ya da esiniz disardayken siz de bulusacaginizi haber vermeden isiniz varmis gibi çıkın dısarda bulusun ona söylemeden. Valla çok zor ama söylediklerim komik de gelse bu sekilde taktikler gelistirmek zorundasınız. Çünkü hep onun dedigi olursa ve içinize atarsanız bir yerde patlarsınız hic gerek yok kendinizi üzmeye.
Benim deburası birazdan dolup taşar ,
bir süre dediğin ne kadar , kaç yaşındasın
ve mumkunse korun
ilk aklıma bunlar geldi
Kayinpederim emekli olana kadar birlikte yaşamaya karar wermistik..O zaman bir süre birlikte oturun ekonomik olarak birikim yaparsınız sonra çıkarsınız . Neden birlikte yaşama kararı aldınız
Kimse yaşasın istememde kesinlikle tatlım..Büyük konuşmayayım da, yaşayamam
Aynen öyle!! Genç kızlar duyun sesimizi.. Sevdiğiniz bey beklesin.. Sizde azcık bekleyiverin.. Adam kavuşmak için ev tutacaktır o zaman evlenin..Kimse yaşasın istememde kesinlikle tatlım..
Canım kötü akraba olacağına iyi komşu olun derim ben .Kızlar daha yeni ewliyim kayinvalide ile oturuyorum..kayinwalidem çok iyi birisi ama sadece iyilik yetmiyor ki birazda anlayış gerekli öyle değil mi?? Kabul etmemem mi gerekiyordu birlikte oturmayı ama bir süreliğine kabul ettim..war mı aranızda kayinwalide ile aynı ewi paylaşan??
Kocan evde yokken iki surat yap soguk davran muhatap olma bak nasil anlayisli oluyoKayinpederim şehir dışında çalıştığı için ayda bir geliyor 1 gün kalıp gidiyor canım..aslında çok iyi birisi ama dediğim gibi sadece iyilik yetmiyor ki birazda anlayış gerekli..hic bir şeye karışmaz oturur köşesinde ama anlayış sıfır.
Allah sabır versin canımAynen öyle!! Genç kızlar duyun sesimizi.. Sevdiğiniz bey beklesin.. Sizde azcık bekleyiverin.. Adam kavuşmak için ev tutacaktır o zaman evlenin..Bak yıllardır rahatım yok. Çok severek evlendiğim eşimle evliliğin,hayatın tadını çıkarmadan evlilik monotonlaştı
Aah amin canım aminAllah sabır versin canım
Neden beraber oturdun ki ayrılma imkanın yokmu ki canımAah amin canım amin( çok dertliyim bu konuda
Aynen öyle!! Genç kızlar duyun sesimizi.. Sevdiğiniz bey beklesin.. Sizde azcık bekleyiverin.. Adam kavuşmak için ev tutacaktır o zaman evlenin..Bak yıllardır rahatım yok. Çok severek evlendiğim eşimle evliliğin,hayatın tadını çıkarmadan evlilik monotonlaştı
En baştan bunu düşünemedim canım 1 yıl nasıl olsa diye tamam dedim..Canım kötü akraba olacağına iyi komşu olun derim ben .
kaç ay kaldı 1yılın dolmasına canım?En baştan bunu düşünemedim canım 1 yıl nasıl olsa diye tamam dedim..
8 ay kaldı canım yani sene sonuna kadar.. çok war daha demi???kaç ay kaldı 1yılın dolmasına canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?