kayınvalide ile oturma fikri

bende cok rahatladım ben diretir die düşünüyodum ama hiç ugrastırmadı kendimiz yapal 500 lira yokmş gibi yapar bi sire kiraya öderiz dedm baya anllatm tm dedi sadece :)

bende cok rahatladım ben diretir die düşünüyodum ama hiç ugrastırmadı kendimiz yapal 500 lira yokmş gibi yapar bi sire kiraya öderiz dedm baya anllatm tm dedi sadece :)

Yalnız tamamen kapandı mı konu? Bugün tamam der, yarın döner bir daha sorar. Aman diyim, çok dikkatli olun. Çok kararlı durun bu konuda her zaman. İçimize kurt düşürdü bir kere napalım. Tetikte olun yine de:KK58:

Yalnız tamamen kapandı mı konu? Bugün tamam der, yarın döner bir daha sorar. Aman diyim, çok dikkatli olun. Çok kararlı durun bu konuda her zaman. İçimize kurt düşürdü bir kere napalım. Tetikte olun yine de:KK58:

yok yok bitti artık bi daha açamaz yani açık açık konustm bn sürekli gülen bi insanm odamızda bişey dediğinde gülcm yanlış anlıcaklar sürekli ağzımı mı kapatcn dedim :D böyle örnekler verince o da vazgeçti zaten :)

Sana sadece şunu söyleyim onlar hep yalan dolan gibi geldi bana yani o eve girersen bidaha zor çıkarsın kiraya para ver ama huzursuz olma melekte olsalar ev ev üstüne olmaz benden söylemesi ;)

kızlar mrb,

nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
koşarak uzaklaş ordan

Fikri bile endise verici.

Ev oarais birimtirirsiniz sonra araba parasi sonra bosuna kira odemeyelim vs. Vs. Uzar gider bir bakmisisn evlikigin en guzel yillari ayni evde gecmis.fikri bile dehset veriyor.
Valla yazmayi bile beceremedigim mesaja bukadar begeni beni mutlu etti :)
Ama anlasilmissim demekki yazamamis olsamda.
Yazdigimi okuyup kendime kizdim :)
Telefondan giriyorum sadece ve bazen tutukluk yapiyor kalvyesi. Kusura bakmayin.
Uzin zaman once yazmıştim mesaji, simdi ne yazmissim diye bakayim dedim begeni bildirimi gelince, bir kac defa 2. ve 3 . Kelimeyi anlamak icin :)))

Kaynana kayınpeder görümce elti .. İle bir oturulmaz
. evet anlasmaniz gayet normaldir zaten anlaşmak da gerekir. Beraber güzel vakit geçirmek gerekir.. Saygılı olmak.. Sevgi dolu ve güler yüzlü olmak.gerekir.. Bunlar aynı evde oturmak.için sebepler değildir.
Her zaman böyle olmak gerekir.. Lakin bırakın bir seneyi daha bir ay bile olmadan laflar gelmeye başlar kulağa.. Eşin haberi olmayacaktir.. Sen içine atacak. Annene ablana söyleyeceksin.. Onlar.ise eşine ve ailesine tavir alacak

Günler böyle gide gide güler yüzlü saygılı hanım gelinin yüzü gülmeyecek suratsız olacak. Herşeyi üzerine.alınacak.. Hele de çalışıyor ise.. İşler.daha zor olacak

Oysa ki baştan evler ayrilsaydi kimse kotu olmayacak. Birbirine karşı saygılı sevgi.dolu güler yüzlü anlayışlı olacak.. Yani ilk mesajınız da olduğu gibi.devam.edecekse.hersy...
Kısa bir şey yazmak.istiyorum yukarıda ki yazılanlar bana da uyuyor
. ben bir ay bile kalmadim.bir arada dinlenmek için gorumceye gittim
. ve kendi hakkımda konuşulan şeyleri duydum malesef

Ben ki.çok.sevilendim , gelin değil.kardeş olarak gorulendim..
İşler.öyle.olmuyor. ya bekle.para biriktir.. Yada.ayrı.ev...
Tercih sizin..
Cep tlfndan yazıyorum ayrıca bebeğimi.uyutuyorum.. Yazı. Hataları için özur.diliyorum.. Sana da mutluluklar diliyorum

Milena81 Milena81 siz zaten sorunu çözmüşsunuz.. Geç gordum.. Ama mutlu oldum :KK66:

Valla çıldırdım, ne yalan söyleyeyim. Konu sahibi de çok tereddütteydi, sanki biraz meyilliydi evet demeye. 10 kaplan gücünde atladım :KK70:

Var mı insanın kendi evi gibisi? İster oturur, ister yatar, ister dağ gibi bulaşık yığar 3 gün sonra yıkar, ister her gün misafir çağırır. Herkes kendi evinde kendi başının sultanı olmalı. Aksini düşünmek bile istemem. Allah yazdıysa bozsun.

Valla çıldırdım, ne yalan söyleyeyim. Konu sahibi de çok tereddütteydi, sanki biraz meyilliydi evet demeye. 10 kaplan gücünde atladım :KK70:

Var mı insanın kendi evi gibisi? İster oturur, ister yatar, ister dağ gibi bulaşık yığar 3 gün sonra yıkar, ister her gün misafir çağırır. Herkes kendi evinde kendi başının sultanı olmalı. Aksini düşünmek bile istemem. Allah yazdıysa bozsun.
Ammaaannnnnn konu sahibesi sen degilmissin :D e ben seni sandım. Dedim ama bebeğimi uyutuyorum. Kafa gitti bende :D
Ne doğru yazmissin aynen katılıyorum

Back
X