kayınvalide ile oturma fikri

burdakilern cogu benden büyük bn bu konuyu tecrubelerinizdn ve düşüncelerinizden faydalanmak için açtım küçük düşürülmek dalga geçilmek veya azarlanmak için değil. hepimiz yaşını basını almış insanlarız kırmadan da gayet güzel yorum yapabilirz :)

Bize sana tecrübelerimizi aktarmak adına söylüyoruz,inatla aileme söylemeyeceğim diyorsun...
Korkun nişanlını kaybetmek değilmi...

Kendi ailesine söylemeyi düşünmüyor..
Çünkü biliyorki duydukları anda karşı çıkacaklar,sonrasında gelişen olaylar olacaktır.
Bunu göze alamıyor bence...

iki tarafta mantıklı ise sorun çıkmaz. biri teklif ediyorsa diğeri de reddeder. gayet normal.

bi de konu sahibi fazla iyi niyetli yani bence. kaşrı taraf resmen ev almak için basamak olarak kullanıcak bunları, haberi yok.

iki tarafta mantıklı ise sorun çıkmaz. biri teklif ediyorsa diğeri de reddeder. gayet normal.

bi de konu sahibi fazla iyi niyetli yani bence. kaşrı taraf resmen ev almak için basamak olarak kullanıcak bunları, haberi yok.

Mantık olsa zaten böyle bir teklifte bulunmazlar,yeni evlenecekler altlı üstlü oturma derdindeler..

Mantık olsa zaten böyle bir teklifte bulunmazlar,yeni evlenecekler altlı üstlü oturma derdindeler..

ya ben kayınvalidenin uyanıklık edip böyle bi teklifi oğluna söylemesini anlıyorum da gençlerin bu teklifi değerlendirmeye almasını bile anlayamıyorum. burda o kadar konu var, hiç mi bi kadın feyz almaz. hadi onu geç nasıl rahat edicen? evliliği nasıl hayale diyolar bilmiyorum ama nasıl seks yapıcaklar asıl soru bu??? :) yanlış mıyım.

ya ben kayınvalidenin uyanıklık edip böyle bi teklifi oğluna söylemesini anlıyorum da gençlerin bu teklifi değerlendirmeye almasını bile anlayamıyorum. burda o kadar konu var, hiç mi bi kadın feyz almaz. hadi onu geç nasıl rahat edicen? evliliği nasıl hayale diyolar bilmiyorum ama nasıl seks yapıcaklar asıl soru bu??? :) yanlış mıyım.
aynen beraber oturanlar nasil yspiyor anlamiyorum.

Gençler buna aşk diyorlar bu kadar basit işte..
Gözler kapalı,kulaklar duymaz olur..

tabikide göze alamıyorm bana su an bi dayatma yok beraber yaşayalm diye sadce söylendi bi düşün bakalım nasıl olur dedi ama kabl etmcemi o da biliyordu ama insan bi acaba olur mu diye düşünüyor yani bende düşündm sonra bu olayı yasayanlarn yazdıklarını görnce tamamen vazgeçtm

Bize sana tecrübelerimizi aktarmak adına söylüyoruz,inatla aileme söylemeyeceğim diyorsun...
Korkun nişanlını kaybetmek değilmi...
ileri görüş saygıyla eğilirim hanım abla:KK52::KK52::KK52:
yarın hint kumaş nişanlı nikahlanınca canımdan bezdim ah bu kafam ahlar havada uçuşur.
Bırakın kendi düşen ağlamaz

tabikide göze alamıyorm bana su an bi dayatma yok beraber yaşayalm diye sadce söylendi bi düşün bakalım nasıl olur dedi ama kabl etmcemi o da biliyordu ama insan bi acaba olur mu diye düşünüyor yani bende düşündm sonra bu olayı yasayanlarn yazdıklarını görnce tamamen vazgeçtm
bu isin acabasi yok

Bu kararda acabalarla olmaz...

ileri görüş saygıyla eğilirim hanım abla:KK52::KK52::KK52:
yarın hint kumaş nişanlı nikahlanınca canımdan bezdim ah bu kafam ahlar havada uçuşur.
Bırakın kendi düşen ağlamaz

Bu konularda ne kadar hassas olduğumu biliyorsun,bana düşende genç kızlarımıza doğru olanı göstermektir..

Biz evlenmeden önce konuşmuştuk ne benim aileme ne senin ailene yakın oturmam aynı mahalle bile olmaz demiştim.
Öylede oldu 7 sene bekledim evlenmek için 17 senede beklerdim kimse kusura bakmasın, hala aşığım eşime ama akılsız değilim şükür ;)

bugün knusucm inşallah zaten istemediğimi bildiği için hiç sormadı söledi öyle askıda konu bn düşüneym dedm düşündn mü naptin kararın ne fln hiç sormadı. zate cbk etkilenen biri o yüzdn konusark ikna edebilceğime inanıyorum tartısma bile cıkmz güzelce anlatınca( inşallah yani)

bugün knusucm inşallah zaten istemediğimi bildiği için hiç sormadı söledi öyle askıda konu bn düşüneym dedm düşündn mü naptin kararın ne fln hiç sormadı. zate cbk etkilenen biri o yüzdn konusark ikna edebilceğime inanıyorum tartısma bile cıkmz güzelce anlatınca( inşallah yani)

Çabuk etkilenen biriyse temelli dört açın gözünüzü de sizden başkaları etkilemesin nişanlınızı. Ya ayrı ev olacak ya da nikah olmayacak, söyleyeceğiniz bu. Kararını versin. Ayrı ev açıp karısını başköşeye oturtamıyorsa da bi zahmet evlenmesin.

kızlar mrb,

nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
Canım yazılanlara katılıyorum:( ev içinde ev olmaz gerçekten. Başlarda belki iyi gidiyor gibi görünebilir ama sonradan anlaşmazlık olur bu sefer aile ilişkilerin zarar görür.onuda geçtim rahat edemezsiniz sizin birbirinize vakit ayırmanız gereken zamanlar ilk sene o kadar önemliki. Sen yine kalbinin sesini dinle canım istemediğin bir kararı alma

her gün bu konulardan gına geldi ya. direk hayır diyorum eski açılan konuları oku 1 tane mutlu insan bulamazsın. kesinlkle hayır.

konustuk anlattm istemiyorum dedim tm bnmki sadece bi teklifti dedi hatta espiriyle karışık anneme derim anne gelinin seninle oturmak istemiyomus diye dedi :) :)

Back
X