- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla bu kotulugu kendinize,evliligin ilk guzelm yıllarına yapmayinkızlar mrb,
nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
sağolun kızlar düşüncelerinizi paylaştıgınız için. mantıksız bir insan değilim ama uyum sağlamaya calışıyorum bnde bu fikri ilk duydugumda cok sasırıp kızmıştm sizin gibi :) şimdi onunla güzelce konusup reddetmem gerek cok güzel giden aile ilişkilerini bozmamak içinde şimdilik kendi aileme söylemeyi düşünmüyorum
cok güzel giden aile ilişkilerini bozmamak içinde şimdilik kendi aileme söylemeyi düşünmüyorum
karşı taraf siizn gibi aman ilişkilerimiz bozulmasın diyor mu? bence fazla iyi niyetlisiniz.
onların bu teklifi söylemeye hakları varsa sizin ailenizin de bunu öğrenip şiddetle karşı çıkmaya hakları var. nasıl nişanlınız annesinin fikri arkasına sığınıyor siz de kendi ailenizinkine sığının.