açıkca istemediğimi söylerim ve yalnız giderim.. maaile her sene tatile gitmeye gerek yok bence..Kızlar bu sene hiç daha tatile cikmadik 5 senelik evliyim hemen çocuk olup hamilelik doğum derken geçen sene günü birlik bi tatilimiz oldu tabi gene kayinvalide ile yanında görümce ve enistemizde ailecek bi tatil oldu bu sene onlar olmıcak şimdi benim sorunum şu sben Eşimle başbaşa bi tatil yapalım diyorum o da annem leri götürmezsek küserler diyo daha balayı bile yapmadık yapamadık maddi durumlardan dolayı sizesorumlu kayinvalide yine kırmadan nasıl ekebilirim yada bunu kafaya takmadan tatilin tadını mı çıkarmalıyım bu şekilde tatil yapan varmı
Malesef sadece kendini düşünen bir bencilBunun için küsecekse küssün. Onun düşünmesi gerekir her yere damlamayayım, karı koca gitsinler diye.
Şaka mı ya. Götürmezsek küserler demek ne demek. Burada ikna etmeniz gereken anlayışsız kayın valideniz değil, eşiniz. Daha doğrusu eşinizin zihniyetini değiştirmeniz gerek.Kızlar bu sene hiç daha tatile cikmadik 5 senelik evliyim hemen çocuk olup hamilelik doğum derken geçen sene günü birlik bi tatilimiz oldu tabi gene kayinvalide ile yanında görümce ve enistemizde ailecek bi tatil oldu bu sene onlar olmıcak şimdi benim sorunum şu sben Eşimle başbaşa bi tatil yapalım diyorum o da annem leri götürmezsek küserler diyo daha balayı bile yapmadık yapamadık maddi durumlardan dolayı sizesorumlu kayinvalide yine kırmadan nasıl ekebilirim yada bunu kafaya takmadan tatilin tadını mı çıkarmalıyım bu şekilde tatil yapan varmı
Malesef kayinvalide bir de görümcemin oğluna bakıyor görümcemin boşandı geldi 3 aylıktan beri yanında çanta gibi taşıyor çocuk ta sorunlu devamlı kızımı tartaklama derdinde benim kaynana da tam bir nalet kızına bile vermiyo çocuğu sırf kendini millete ispatlama derdindeVar,kocam
Her sene annemle gideriz tatile. Odalarimiz ayri olur genelde veya villa tuttuysak da alt kat annemin olur. O kendi basina takilir. Ne uyanma saati ne de uyuma saati ayni oldugu icin bizimle gezmez zaten. Gec yatar erken uyanir,uyaninca yuruyuse cikar oradan kahvaltiya gider. Sonra saunaya ardindan da havuza. Biz uyandigimizda onu gormeyiz bile. Eger sizin kv de boyle biriyse mis gibi tatil yapilir. Arada birkac saat cocukla ilgilenebilir. Ben olsam kvyi ekmek istemezdim sanirim. Zaten yuzunu bile gormuyor insan eger her sey dahil konsepte gidiyorsaniz
Evet altlı üstlü oturuyoruz görünmeden gitme gibi lüksümüz bile yokKayınvalidenizle birlikte mi yaşıyorsunuz. Küsmesi için makul bir sebep bulmaya çalışıyorum da. Hani evde yalnız kaldı diye filan mı küser?
Esiniz ille goturmek istiyorsa e sizin de tek tatil sansiniz buysa baska secenek kalmiyor ki geriye. Ne desem bilemedim. Kalabalikla tatil guzel oluyor bence,zaten artik esinizle basbasa olamazsiniz ki cocugunuz var. Cocukla yalniz cikinca ille bir hareket oluyor yani. Gece cikmak isteseniz otelden bakici istemeniz gerekecek vs vs gibi. Ama yine de siz bilirsiniz,kv ile gitmek istemiyorsaniz ya esinizi ikna etmeniz lazim ya da birlikte gitmeyi kabul etmeniz lazim.Malesef kayinvalide bir de görümcemin oğluna bakıyor görümcemin boşandı geldi 3 aylıktan beri yanında çanta gibi taşıyor çocuk ta sorunlu devamlı kızımı tartaklama derdinde benim kaynana da tam bir nalet kızına bile vermiyo çocuğu sırf kendini millete ispatlama derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?