Kayinvalide ile tatile çıkmak

Kızlar bu sene hiç daha tatile cikmadik 5 senelik evliyim hemen çocuk olup hamilelik doğum derken geçen sene günü birlik bi tatilimiz oldu tabi gene kayinvalide ile yanında görümce ve enistemizde ailecek bi tatil oldu bu sene onlar olmıcak şimdi benim sorunum şu sben Eşimle başbaşa bi tatil yapalım diyorum o da annem leri götürmezsek küserler diyo daha balayı bile yapmadık yapamadık maddi durumlardan dolayı sizesorumlu kayinvalide yine kırmadan nasıl ekebilirim yada bunu kafaya takmadan tatilin tadını mı çıkarmalıyım bu şekilde tatil yapan varmı
Bence sorun sadece eşinizde. Götürmezsek küser ne ya?
Onun biraz relax olması lazım.

Tek gidilecek yerler var birlikte gidilecek yerler var.esim annemlerle daha cok anlasiyor uzun tatilleri birlikte gidiyoruz.kari koca 2 gunluk yerlere gidiyoruz.bir yere kardeslerle gittik.herkesi birer tur yaptirdik.karismaya soz hakki yok yani herkesin gonlunu yaptik .
Munasebetsiizn biri goturmedik diye kustu ...hec umrum degildi...

Eşinizi önceden annesi tembihlemiştir ondandır bu eşinizin davranışı

Yorumları okuyunca hemen bi kv edinip balayına bile onunla cikasim geldi:KK70::KK70::KK70:

Esinizle yuzgoz olmadan kv ile halledin bu isi. Bendecok heveslendim ilk kez basbasa tatile gidicez diyin. Ayyy su otelde 2 kisilik yer ayarlicaz cok heyecanliyim vs gibi kv yaninda laflar soyleyin. Sonra esiniz cagirsa da gelmez.

Basbasa gitmez isek ben kuserim deyin.Bu ney ya kayinvalide ve herseyin icinde olma konularina sinir oluyorum.Bizimkide bize kusmus esime dedim arayalim uzun zaman oldu erteli erteledi.Yani is esinizde bitiyor.Bizde ne diyelim.

Tek gidilecek yerler var birlikte gidilecek yerler var.esim annemlerle daha cok anlasiyor uzun tatilleri birlikte gidiyoruz.kari koca 2 gunluk yerlere gidiyoruz.bir yere kardeslerle gittik.herkesi birer tur yaptirdik.karismaya soz hakki yok yani herkesin gonlunu yaptik .
Munasebetsiizn biri goturmedik diye kustu ...hec umrum degildi...
Bende ektim canım kocam ve kızımla baş başa tatil yapıcaz kaynanayı çağırsamda gelmez artık :KK49:

Back
X