- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Ama eşimi çok seviyorum sirf onun için kabul ettim ve nisanliyken böyle değildi evlenince böyle oldu
e siz de ayrı ev isteyin. bakalım eşiniz de sizi seviyor muymuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama eşimi çok seviyorum sirf onun için kabul ettim ve nisanliyken böyle değildi evlenince böyle oldu
siz de ayrı ev istediğinizi söyleyin bakalım ne olacakAma eşimi çok seviyorum sirf onun için kabul ettim ve nisanliyken böyle değildi evlenince böyle oldu
tamam ben istedim kayinvalidemle oturmayı
Eşimi sevdiğimi yazdim neyse teşekkür ederim yinedeHaketmişsin yıl oldu 2017 nerdeyse hala ana ebinde oturan adamlarla evlenin iyi oluyor size
Aynen sabır gerektiren bi durum hemde fazlasiyla sabırBu zamanda ne kadarda asik olsan kaynanayla yasanmaz kardes brenim ilk evliligim o yuzden bitti
Eşini sevmeyenler bu mantıkla ayrı evde mi oturuyor anlamadım ki :)Eşimi sevdiğimi yazdim neyse teşekkür ederim yinede
Üzüldüm diğer iki eltim istemediği için ve kocamı cok seviyorum o yüzden kabul ettimNeden?
Hayır eşim benden bunu istedi bende onu sevdiğim için annesiyle benim aramda kalmaması için kabul ettimEşini sevmeyenler bu mantıkla ayrı evde mi oturuyor anlamadım ki :)
Çıkış yolu belli ayrı eve çıkacaksınız eşinizi ikna edip yada kayınvaliden diğer 2 oğluylada dönüşümlü kalacak4 ay birisinde 4 ay birisinde 4 ay sizde.Orası sizin eviniz değil evin hanımada kayınvaliden olduğuna göre evine alıcak halıyada karışır kanepeyede karışır.Ya uyuyamıyorum tv izleyemiyorum en basiti evime istediğim halıyı bile seremiyorum sürekli burnunu sokuyor herşeye
bu cümle var ya bu cümle senin durumunda olan bütün kadınların birebir yazdığı bir cümle.Ama eşimi çok seviyorum sirf onun için kabul ettim ve nisanliyken böyle değildi evlenince böyle oldu
Ya uyuyamıyorum tv izleyemiyorum en basiti evime istediğim halıyı bile seremiyorum sürekli burnunu sokuyor herşeye
Bende 10 yıldır seviyorum eşimi alakayı çözemedimEşimi sevdiğimi yazdim neyse teşekkür ederim yinede
ayrılabilir pekala.arkadaşlar tamam yıl olmuş 2016 falan asla böle bir şeyi kabul etmemesi gerekirdi ama '' baştan kabul etmişsin şimdi çek bakalım'' diyenleri çok acımasız buluyorum ben
beşer şaşar demişler
ne yapsın işte kaynana illaki şeytan mı belki geçiniriz demiştir ama olmuyorsa olmuyordur ya başta kabul etti diye dönülmez yol mu bu ? senet mi imzaladı ? başta kabul etti diye şimdi ayrılamaz mı ?
kazayla insan ölüyor neler oluyor bu hayatta , bir hata yaptı diye ömür boyu çekmek zorunda değil bu insan.
insan pişman olabilir yani bu doğal bir şey
svlkn siz eşinize söylediniz mi ? birde ikinci evlilik demişsiniz ilk evliğinde de mı acaba beraber oturdu ?
güzelce anlatsanız olur sandım ama ben cok bunladım ayrı eve cıkmak istiyorum deseniz kabul etmez mi?
peki diyelim kabul etmedi ne yapmayı düşünürsünüz '' eşimi çok seviyorum çekerim mi yoksa daha fazla dayanamam giderim mi diyorsunuz karar verin