- 20 Ocak 2010
- 47.604
- 178.742
- 1.123
- 44
Öyle tabi hiç birşey bilmiyorsunEşini sevmeyenler bu mantıkla ayrı evde mi oturuyor anlamadım ki :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle tabi hiç birşey bilmiyorsunEşini sevmeyenler bu mantıkla ayrı evde mi oturuyor anlamadım ki :)
işe yarar mı ki sence?bazen bdv nin kapısına kaynanayla yaşamayı kabul etmeyin diye yanar döner tabela koymak istiyorum
yani ne bileyim hiç annen kardeşlerin arkadaşlarında mı uyarmadı seni, çok seviyorum kabul ettim lafınıda anlamıyorum ben, o sevgi de yitip gidecek bu şartlarda...
evleri ayırmaktan başka bi çare yok
bilmiyorum bence bu şekilde olmamalıayrılabilir pekala.
ayrılmak istiyorum demiyor ki ama canım.
bu tür bir hatadan dönüş zor oluyor.
çünkü baştan kabul etmiş.
artık eşinin insafına kalmış herşey.
Üzüldüm diğer iki eltim istemediği için ve kocamı cok seviyorum o yüzden kabul ettim
Canim çünkü eltinler farkli evde yaşiyorlar sen kv. ayni evde yasiyorsun eltinlerin umru degil ki?kaç yasindasin?Niye ben yani 2 tane daha eltim var
Üzüldüm diğer iki eltim istemediği için ve kocamı cok seviyorum o yüzden kabul ettim
Bencede yaramaz aradan 10 yılda geçse yine aynı evde yaşayanlar çıkar.Hani mecur olunur hastalık ameliyat durumu olsa neyse anlarımda sağlık sonuçta ama diğer türlüsünü anlamıyorum.işe yarar mı ki sence?
biliyosun çok seviyor hepsi eşini:))
ah bu kafalar ah.
sevgi mevgi hikaye oluyor görüyoruz
kimse kimse için hayatını böyle paspas etmesin derim ben.
kakmaz mı sence?bilmiyorum bence bu şekilde olmamalı
eşi de başta kabul ettin deyip başına kakmamalı yani
ettiyse etti canım
insanlar bile boşanıyor başta sevip evleniyor sonra olmuyor boşanıyor yani
ama tabi konu sahibi buraya çözüm için değil de dertleşmeye geldiyse bilemem
yani ben eşimi seviyorum illada eşime diyemem ama ne yapayım diyorsa bence de çözümü yok aynı evde kaynana ile bir çözüm yok malesef tek yol ayrı ev !
Bence ayrı eve çık benzer durumları 8 sene çektim ve inanki içime atmaktan sağlığımı kaybettim senin şu anki yaşantında hiç bi selamet göremiyorum bide çocuğun olsa hepten elin kolun bağlanır o yüzden eşinle konuş yapamıyorum de annen her şeyime karışıyor de açıkça söyle benimde hayallerim yaşamak istediklerim var de inanki hep başkası üzülmesin diye kendimizi feda ediyoruz ama akıl başa gelincede iş işten geçmiş oluyor o yüzden o evden çıkın kendi yuvanızı kurunEşimi sevdiğimi yazdim neyse teşekkür ederim yinede
Aynen ben de öyle bi çıkarım yaptım :) GaripEşini sevmeyenler bu mantıkla ayrı evde mi oturuyor anlamadım ki :)
ben en büyük şanssızlığım olarakEvlenip kocanın ailesiyle yaşayıp hizmetçi olacağına, evlenmeyip evinin kızı olarak hayatına devam edebilirdin.
Bu siteyi biliyordun madem hiç mi okumadın? Hiç mi düşünmedin evde neler yaşanabileceğini??
Ya uyuyamıyorum tv izleyemiyorum en basiti evime istediğim halıyı bile seremiyorum sürekli burnunu sokuyor herşeye