merhaba kızlar bu yaz nişanım var kışada eger hazırlıklarımız bıterse dugunumuz var sozlumle cok ıyı anlasıyorum aılesı ılede anlasıyorum fakat kafama takılan bır soru var sozlum aılesı ıle yasamamızı ıstedı ama zorlamadı ıstersen dedı bende bakarız dedım ne hayır dedım nede evet aslında kayınvalıde ıle yasamak benım ıcın pek sorun degıl ama aramızda etnık koken farkı var ben ıstbulda yetısmıs modern bır kızım sozlum ıse dogulu evlenmeden once kendı rızam ıle kapanacagımı soyledım lakın gecenlerde sozhbet ederken ben evde oyle kapalı gezemem t-shırt kaprı falan gıyerım o halde temızlıgımı yemegımı vs yaparım dedıgımde bana olmaz annemın yanında oyle gıyınemezsın dedı bende tshırt te ne var askılı deıl vs dedıgımde kultur farkı var tuhafına gıder dedı bende kendı evımde rahat etmeyecekmıyım dedıgımde tamam annemlere soylıycem bızımle kalmasınlar dedı sen anlasılan rahat edemeyceksın annemle anlasamayacaksın dıyıp surat yaptı bende alısır ya 1 tuhafına gıder 2 tuhafıına gıder alısır dedıgımde sustu sımdı aılesının bızımle oturmasını ıstıyor fakat bunlar 4 erkek kardes kayınvalıde tutturmus sızınle oturucam dıye ben o gelınlerı pek sevmıyorum demıs off kızlar ne yapıcam benım kendı aılemde kaynan ıle otur sana yoldas olur dıyo kafam karmakarısık he buarada ben burdan doguya gelın gıdıcem kendı aılemde o yuzden tek basıma olmamı ıstemıyor kafam cok karısık ne dıyım ben tek mı yasamak ıstıyorum dıyım ne dıyım bılemıyorum ama kayınvalıdem cok ıyı bır kadın sessız kendı halınde fakat fazla orf adetı agır
allahtan sozlumun bu konuda bır zorlaması yok olmaz desem olur ama ıcı buruk olur bunu bılıyorum fakat ben kendımıde dusunmek zorundayım ne yapayım dımı
Eee bizimde içimiz buruk bizde ailemizden uzağız hep beraber mi yaşayalım yani taviz verme sakın
allahtan sozlumun bu konuda bır zorlaması yok olmaz desem olur ama ıcı buruk olur bunu bılıyorum fakat ben kendımıde dusunmek zorundayım ne yapayım dımı
şart koş senin gibisini nerden bulucak güzellikk istanbulda yetişmiş dünya görmüşsün
doğuluları kınamıyorum hepimizin dedeleri köylerden gelmişler ama olmuyor sakın unutmaaa
evlendikten sonra anlıycaksın eger kabul edersen bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?