Daha evvel böyle bi konuşma yapmadık hiç ama annem vs yani akrabalarım geldiğinde kayınvalide görümce ile birlikte oturduk kalktık. Yalnız kalamadık yani. Arkadaş nasıl olur bilmiyorum. Dava evvel hiç ağırlamadım. Eşimle paylaştım durumu. Anneme söyleriz oda kendine plan yapar dışarı gider diyor ama bilmiyorum oda ayıp olur mu kararsız kaldım açıkçasıEn guzeli karsilikli konusmak.. Madem mecburiyetiniz var beraber yasamaya karsilikli konusup anlasin..
Benim yakin arkadasim da kayinvalidesiyle yasiyor mesela biz gidince kadin bize bi hoşgeldiniz nasilsiniz diye sorusur sonra gencleri yalniz birakmak lazim der cekilir...
Bastan arkadasim konustuk demisti ama nasil biri tabii buda onemli..
Anladım bende önümüzdeki günlerde eski arkadaşlarımı davet etmek için planlar yapıyorum o sebeple fikir almak istedim teşekkürlerSlm hayirli cumalar sanada
Benimde k.babam gecen sene vefat etti bu yuzden bir seneden beri bizde neredeyse orda yasiyoruz diyebilirim tek basina kalamiyormusss'(( benim kendi evim var ama haftanin 5 gunu ordayim pazartesiden cumaya kadar (bir kaynim var sehir disinda bide gorumcem gil var donusumlu kaliyoruz ama benimkiler kucuk okul falan yok diye ben hafta ici kaliyorum o sadece iki gun
Biz evin masraflarina karismiyoruz yemek disinda tabi ben evime aldiklarimdan ne varsa goturuyorum mutfak icin tabi meyve sebze olsun kahvaltilik falann ama diger masraflari kendi karsiliyor yani elektrik su vs. Faturalar onda yani ama biz istekli kalmiyoruz orda sadece yalniz kalmasin diye ben calismiyorum ve evimi tamammen kapatmadim kendi masraflarimizda var yanii
Biz boyle yapiyoruz canimm . Misafir ne oraya alabiliyorum ne evime cunku k.validemle farkli yasam tarzimiz var uyusmuyor bu yuzden arkadas cevremizle bir ortamda bulundurmuyoruz cok zorr coookkk.
Kv ile yasayanlari hic anlamiyorum
Durum fenaymis Allah yardimciniz olsun canimZaten bende sasiyorum kendime nasil katlaniyorum diye kadin anlamiyor ama bide bu hafta gitmedik triplerde ..
hayir anlamadigim biz dort kisiyiz ben ber hafta bavul dolusu esya alip gidiyorm yanina kendi gelsin rahat eder bizde diyoruz kabul etmiyor esimde kiyamiyor annesi sonucta bende esimin hatrina alttan aliyorum mazeretide su bizde kalmaya gelirse ozel hayatimiz kalmazmis esimle . Ona gidince daha kotu bir odasii var cunku hepimiz orda yatiyoruz k.v dahil ben cocuklarla bir cekyatta esim birinde k.v birinde kocamin yaninda bile yatamiyorum dusun birak artik ozel hayati
Bide hiçkimse benimle arkadaş olmuyo eve gelmiyolar oturmaya falan cunku kaynanam bizi yanliz birakmiyo cok konusuyor her lâfa atliyo hiçkimsem yok yok çok yalnizim yardim edin eşim beni anlamiyo dinlemiyo ayri eve cikamiyoruz daha 2 sene varmış nasil katlanicam ölmek istiyorum
Evet ama nasil bebegimde var zaten herşeye onun icin katlaniyorumAllah yardimcin olsun sabretmen gerek.
Bide hiçkimse benimle arkadaş olmuyo eve gelmiyolar oturmaya falan cunku kaynanam bizi yanliz birakmiyo cok konusuyor her lâfa atliyo hiçkimsem yok yok çok yalnizim yardim edin eşim beni anlamiyo dinlemiyo ayri eve cikamiyoruz daha 2 sene varmış nasil katlanicam ölmek istiyorum
İnşallah delirmeden çikarim burdanİnşallah en kısa zamanda çıkarsın. .
İnşallah delirmeden çikarim burdan
Evet cnm ama bana sahip cikan yok annem yok ailem karışmıyo hiç biraksam sahip cikmazlar e birakamiycagimi biliyolar sahip cikan kollayan olmayinca eziliyorum kendimi savunsam hepsi bana cephe aliyo konuşmuyolar benimle eşimde dahilİnsan karşındaki de bir insan olduğunu unutmasa yeter
yada onun da bir ana kuzusu olduğunu. .
Herşey merhamet. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?