- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
bnde bu kısmını düşünüyorum işte yapsalardı biz yaptık biz ettik kendilerinde söz hakkı görebilirlerdi ama ben büyüklerin gençlere de kolaylık sağlamasını uygun buluyorum ne bilim kendi evladımı minimum krediyi ödetirdim herhalde hele hele maddi durumum bunca iyiyken bana tuhaf geliyorYanlışdüşünüyorsun .
Kimseye minnet etmem kendime güvenmiyorduysam evlenmezdim düşmez kalkmaz bir Allah her duruma hazırlıklı olarak evleniyoruz sonuçta.
Etraftaki herkes yapiyor benim eşime de ev için peşinat verilmis kredisini biz ödüyoruz zor günlerimiz de oldu ama asla git babandan destek al demedim. Almak isteddi ben kızdım. Ama kv her yerde ogluma ev aldim oturuyor diyor. Çektiğim sıkıntıyı bilmiyor kredi öderken. Her insan bir birey kendi çabanla bir yere gelmelisin. Hem de çeneleri olmaz daha iyi bence.
Kendi evini kendin almış olacaksın sonuçta. Asla kayınbabanın veya kaynananın onların evini ben aldım demesine fırsat vermedinkızlar bi konu var çok canımı sıkıyor..etrafımda kimi görsem erkek tarafı genelde oğullarını evlendirirken çok fazla taşın altına elini koyuyor ..mesela direk oğluna ev alan çok var.durumu müsaitse tabi..biz ev alırken kimse oralı olmadı ben 220 bin kredi çektim .tüm bilzeiklerimi sattım ..kimi gelinlerin bilezikleri komple duruyor mesela..eşimin ailesinin durumu çoooook iyi. bu durum çok canımı sıkıyor.elbette kimse kimseye para vermek zorunda değil ama maddiyat yerindeyken insan evladının borcunu az da olsa hafifletmez mi..yanlış mı düşünüyorum..elbette bi şekilde ödeniyor ama aşırı faiz ödüyoruz bireysel de var içinde hepsini konut çekemedik.bu durum benm sinirimi bozuyor güçleri çok fazla var ..yani benm evladım olsa yaparım .yanlış mı düşünüyorum..fikirlerinzi bekliyorum
bnde bu kısmını düşünüyorum işte yapsalardı biz yaptık biz ettik kendilerinde söz hakkı görebilirlerdi ama ben büyüklerin gençlere de kolaylık sağlamasını uygun buluyorum ne bilim kendi evladımı minimum krediyi ödetirdim herhalde hele hele maddi durumum bunca iyiyken bana tuhaf geliyor
kızlar bi konu var çok canımı sıkıyor..etrafımda kimi görsem erkek tarafı genelde oğullarını evlendirirken çok fazla taşın altına elini koyuyor ..mesela direk oğluna ev alan çok var.durumu müsaitse tabi..biz ev alırken kimse oralı olmadı ben 220 bin kredi çektim .tüm bilzeiklerimi sattım ..kimi gelinlerin bilezikleri komple duruyor mesela..eşimin ailesinin durumu çoooook iyi. bu durum çok canımı sıkıyor.elbette kimse kimseye para vermek zorunda değil ama maddiyat yerindeyken insan evladının borcunu az da olsa hafifletmez mi..yanlış mı düşünüyorum..elbette bi şekilde ödeniyor ama aşırı faiz ödüyoruz bireysel de var içinde hepsini konut çekemedik.bu durum benm sinirimi bozuyor güçleri çok fazla var ..yani benm evladım olsa yaparım .yanlış mı düşünüyorum..fikirlerinzi bekliyorum[/QUOTEi ]
yok benim kız kardeşim evlendi kp vefat etmişti saolsun kv bişeyde yardımcı olmadı şimdi en kıymetli kv oldu
Valla durumunuz var ödeyebiliyorsanız hiçte kafana takma yardım etmiyorlar diye bugün yardım edip yarın birşey olduğunda biz şunu yaptık bunu yaptık deme hakları olmasın. Biz de eşimle evlenirken herşeyi ikimiz yaptık benim ailemin desteği oldu ama eşimin ailesinin o dönem durumu fazla müsait değildi o yüzden yardımları olmadı çok şükür ikimizde çalışıp ödedik borcu bitirdik şuanda da arabayı ödüyoruz bu sefer durumları müsait ama istemeyiz yardım filan böylesi daha iyi boşver. Bazı aileler bu konularda çok yardımcı olurken bazıları pek düşünmüyor galiba sizinkilerde düşünmeyenlerden kafana takma bence çok bunalmıyorsanız istemeyin yardım nacizane fikrimkızlar bi konu var çok canımı sıkıyor..etrafımda kimi görsem erkek tarafı genelde oğullarını evlendirirken çok fazla taşın altına elini koyuyor ..mesela direk oğluna ev alan çok var.durumu müsaitse tabi..biz ev alırken kimse oralı olmadı ben 220 bin kredi çektim .tüm bilzeiklerimi sattım ..kimi gelinlerin bilezikleri komple duruyor mesela..eşimin ailesinin durumu çoooook iyi. bu durum çok canımı sıkıyor.elbette kimse kimseye para vermek zorunda değil ama maddiyat yerindeyken insan evladının borcunu az da olsa hafifletmez mi..yanlış mı düşünüyorum..elbette bi şekilde ödeniyor ama aşırı faiz ödüyoruz bireysel de var içinde hepsini konut çekemedik.bu durum benm sinirimi bozuyor güçleri çok fazla var ..yani benm evladım olsa yaparım .yanlış mı düşünüyorum..fikirlerinzi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?