- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi goncammm48
-
yetmiyor kardeşim yetmiyoranlamadım bnde büyük şehirdeyim çocuk tedavileri doktorlar çok fazla gider oldu maalesef
Aboo biz ölelim ya.Eve 3000 girio bide ev kredisi 1800yetmiyor kardeşim yetmiyoranlamadım bnde büyük şehirdeyim çocuk tedavileri doktorlar çok fazla gider oldu maalesef
Yanlis dusunuyorsun tabi. Ev alirken esinin ailesine guvenerekten mi aldin? Bizde kredi cektik . Tum altinlarimi sattik. Kendimiz oduyoruz kimsedende ne para istedik, nede umduk, nede onlara guvenerek bu yola ciktik. Esimin ailesinin durumlarida cok cok iyi. Ama onlardan asla para alarak ev sahibi olmak istemezdim. Ne esim nede ben. Biz para vermeseydik bir ev bile alamiyordunuz olur adi. Ne um, ne küs. Kimse mecbur degil para yardimi yapmaya.kızlar bi konu var çok canımı sıkıyor..etrafımda kimi görsem erkek tarafı genelde oğullarını evlendirirken çok fazla taşın altına elini koyuyor ..mesela direk oğluna ev alan çok var.durumu müsaitse tabi..biz ev alırken kimse oralı olmadı ben 220 bin kredi çektim .tüm bilzeiklerimi sattım ..kimi gelinlerin bilezikleri komple duruyor mesela..eşimin ailesinin durumu çoooook iyi. bu durum çok canımı sıkıyor.elbette kimse kimseye para vermek zorunda değil ama maddiyat yerindeyken insan evladının borcunu az da olsa hafifletmez mi..yanlış mı düşünüyorum..elbette bi şekilde ödeniyor ama aşırı faiz ödüyoruz bireysel de var içinde hepsini konut çekemedik.bu durum benm sinirimi bozuyor güçleri çok fazla var ..yani benm evladım olsa yaparım .yanlış mı düşünüyorum..fikirlerinzi bekliyorum
kızlar bi konu var çok canımı sıkıyor..etrafımda kimi görsem erkek tarafı genelde oğullarını evlendirirken çok fazla taşın altına elini koyuyor ..mesela direk oğluna ev alan çok var.durumu müsaitse tabi..biz ev alırken kimse oralı olmadı ben 220 bin kredi çektim .tüm bilzeiklerimi sattım ..kimi gelinlerin bilezikleri komple duruyor mesela..eşimin ailesinin durumu çoooook iyi. bu durum çok canımı sıkıyor.elbette kimse kimseye para vermek zorunda değil ama maddiyat yerindeyken insan evladının borcunu az da olsa hafifletmez mi..yanlış mı düşünüyorum..elbette bi şekilde ödeniyor ama aşırı faiz ödüyoruz bireysel de var içinde hepsini konut çekemedik.bu durum benm sinirimi bozuyor güçleri çok fazla var ..yani benm evladım olsa yaparım .yanlış mı düşünüyorum..fikirlerinzi bekliyorum
kendileri demişti zaten 5 sene önce nişanlıyken biz ev alırız demişlerdi ev alcaz olduk para denkelşmedi dile getirdik şu an veremicez traktör alıcaz dediler siz alın daha sonra göndercez dediler bi kaç kere biz istemedik başka vaatleri de söylemeselerdi iyiydi..sadece torun istediler bi dönem borcumuz çok şu an istemiyoruz diye dokundurduk sadeceİstediniz demi vermediler? Yoksa direk teklif etmelerini mi beklediniz?
Bize dededen ev kaldı kaldı da ne oldu onların gönlü olmadıkça eve çivi çakamıyoruz karşındakiler gerçekten insan gibi insansa buna takılma derim kimse kimsenin nasibini yiyemez.kızlar bi konu var çok canımı sıkıyor..etrafımda kimi görsem erkek tarafı genelde oğullarını evlendirirken çok fazla taşın altına elini koyuyor ..mesela direk oğluna ev alan çok var.durumu müsaitse tabi..biz ev alırken kimse oralı olmadı ben 220 bin kredi çektim .tüm bilzeiklerimi sattım ..kimi gelinlerin bilezikleri komple duruyor mesela..eşimin ailesinin durumu çoooook iyi. bu durum çok canımı sıkıyor.elbette kimse kimseye para vermek zorunda değil ama maddiyat yerindeyken insan evladının borcunu az da olsa hafifletmez mi..yanlış mı düşünüyorum..elbette bi şekilde ödeniyor ama aşırı faiz ödüyoruz bireysel de var içinde hepsini konut çekemedik.bu durum benm sinirimi bozuyor güçleri çok fazla var ..yani benm evladım olsa yaparım .yanlış mı düşünüyorum..fikirlerinzi bekliyorum
kendileri demişti zaten 5 sene önce nişanlıyken biz ev alırız demişlerdi ev alcaz olduk para denkelşmedi dile getirdik şu an veremicez traktör alıcaz dediler siz alın daha sonra göndercez dediler bi kaç kere biz istemedik başka vaatleri de söylemeselerdi iyiydi..sadece torun istediler bi dönem borcumuz çok şu an istemiyoruz diye dokundurduk sadece
düşünce yapım yanlış mı değil mi diye sormaya geldim ben değiştirmeye çalışırım bakış açımı gerekirse diye..ama siizn gibiler lütfen yorum yapmasın eleştir ama bu şekilde değil sayfamdan çekil ok..Önümüzdeki seçimlerde vaatlerini yerine getirmeyen bu insanlara oy vermezsiniz böylece ödeşmiş olursunuz
Ay ne ayıp yaptıkları. 3 kuruş para ile ortada kalmışsınız resmen.
ben de senin gibi düşünüyorum durumum varsa yapmam gerekir diye düşünüyorumBen de oğluma yaparım elimden 5 geliyorsa 3 yaparım ama, rahata alışsın sorumluluğunu ayrı ev olduğunu unutmasın isterim,ortası bu bence
Yapmasınlar da konuşmasınlar da bence cok şanslisin ödeyecek gücün var.kızlar bi konu var çok canımı sıkıyor..etrafımda kimi görsem erkek tarafı genelde oğullarını evlendirirken çok fazla taşın altına elini koyuyor ..mesela direk oğluna ev alan çok var.durumu müsaitse tabi..biz ev alırken kimse oralı olmadı ben 220 bin kredi çektim .tüm bilzeiklerimi sattım ..kimi gelinlerin bilezikleri komple duruyor mesela..eşimin ailesinin durumu çoooook iyi. bu durum çok canımı sıkıyor.elbette kimse kimseye para vermek zorunda değil ama maddiyat yerindeyken insan evladının borcunu az da olsa hafifletmez mi..yanlış mı düşünüyorum..elbette bi şekilde ödeniyor ama aşırı faiz ödüyoruz bireysel de var içinde hepsini konut çekemedik.bu durum benm sinirimi bozuyor güçleri çok fazla var ..yani benm evladım olsa yaparım .yanlış mı düşünüyorum..fikirlerinzi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?