Kayınvalide kayınpeder görümce elti özellikle seçilmiş gibi ya

Allah yardımcınız olsun. İşiniz kolay değil. Ama madem pişmanım demiş çocuklarınızın hatırına bir şans daha verin derim. Kendisi madem hata ettiğini söylüyor söylediğinin samimiyetini tartın bakalım. İhtiyaç olunca çağırın. Bakalım tavrı nasıl olacak? En azından sizin yararınıza olur, çocuklarınıza zor zamanda biri bakmış olur.

Eltin tam yırtık çoraptan çıkan densiz parmak gibi küsmeye yer aramış.

Bu konulara ayy kıskanıyorlar yazanlar saçma gelirdi ama bencr bir çekememezlik var sizi. Şahsi fikrim zaten yaklaştırmayın bu tarz insanları. Siz haklısınız.

Geri adım atın, ararlarsa konuşun, adım atarlarsa atın gelmek isterlerse ağırlayın ama yüzüysel.

Asla samimi olmadan.

Umarım her şey gönlünüzce olur, işiniz gücünüz rast gelsin inşallah bu insanlara fırsat verilmesin. İnsan soğukluk istemiyor ama bazıları maalesef böyle.

Valla hepsini silerim bundan sonra iyiliğin i sini göremezler benden..

Şartlar şimdikiyle aynı gerçekten. Ben ilk kez böyle sert konştuğum için alttan almadığım için öyle söylüyo işte

Benim ailem ilçede hem babam çok sıkıntılı eşim gitmez ki bn başta kabul ettiğim için çok pişmanım ama
Ailenizin ilçede olması neden problem??

Kendi babaniz eşinizin ailesinden daha mı sıkıntılı?

Diyelim ki babanız çok sıkıntılı, diğer akrabalar iyilikleri ile bu durumu dengeleyemez mı?

Ornegin 5 yıldır esinizin memlektinde oturuyorsanız, 5 yılda kendi memleketimizde oturmayi teklif edebilirsiniz eşinize? Kabul etmez de ne demek!!...

Çok haklısın ya bende geçmişte ağır depresyon geçirmiş biriyim şimdi dert sahibi olsam kim sahip çıkar onlardan bize. Hiçbiri

Sen kesınlıkle haklısın butun yazdıklarında ama neden yeniden bebek? Madem bu kadar zorda kalıyorsunuz yardımcınız yok dıger kızınız da kucukken niye hemen yaptınız ki calısma san bile zor calısırken yasamıssın zaten

Bence hiç kimseye pas vermeyin devam edin sert tavriniza.
Hak etmiyorlar iyiliği çünkü.
Ama açıkçası ben de 2.bebeğe nasıl cesaret ettiniz şaşırdım bu kadar sikintiliyken.

Kv seni kullanmayı özlemiş anlaşılan ağlayarak yumuşatmaya çalışıyor tabiki bakmak zorunda değil ama zorda kalınca 2 ay bakıver torun sonuçta benim iki oğlum var küçükler daha lafı açılınca ben torun falan bakmam hayatımı yaşayacağım emeklilikte diyorum ama zordayız 2 ay idare et deseler koşarak giderim kv gelmemiş hadi onuda kabul edelim eltiye gidip bakarak tüy dikmiş resmen mesafenin koru bundan sonra

Doğduğunda kızım 4 yaşında olacak inşaallah aylıksız izine ayrılıp ikisine de bakmak istiyorum

Bi komsu iyi bir veli filan yokmu kardesten ote .Herseye kosacak .Oyle insan cok be .Birak bunlari yok say bidahada yanasma
Merkeze bağlı köyde çalışıyorum maalesef çocukları için bile göndermiyolar eşlerini babalar.işte yok sayamıyorum ama merhaba merhaba artık

Kesinlikle dediğiniz gibi. Samimi değil. Ben hep saygılı yymuşak yüzlü biriydm dertleri eskisi gibi olup kullanmak ama kızımla kaç ay perişan olduk kv görünce aklıma geliyo bunlar ağlaması filan işlemiyo

sizi anlıyorum ama şimdiye kadar yaşadıklarımdan öğrendim ki bu hayatta kimseden gram bir beklentin yardım talebin olmayacak.sen yardım ediyorsan iyilik yapıyorsan da hiç karşılık beklemeyeceksin ya da ya da kimseye iyilik yapmayacaksın. bunlara muhtaç olacağına ücretsiz izin alabilirsin ya da sağlam bir yardımcı bakıcı bulup gönül ferahlığıyla işine gidebilirsin.inan bu şekilde çok daha az yıpranırsın. belki maddiyaten zor olur ama kafan gönlün rahat olur.

Cidden bu kadar fesat olunamaz, ne kadar kötü kalpli insanlar düşmüşsünüz.
Hayır kardeşini çocuğu nasıl bakamıyor hayet yazık ya üzüldüm sizin için

Sanki elin çocuğu yahu birinin torunu , birinin öz be öz yeğeni. Yazıklar olsun. Hasta yeğenine üç gün bakamiyacaksa insan, halayım diye ortalarda dolaşmasın.

Konu sahibi üzülmeyin, güçlü olmaya çalışın çocuklarınızın başında. Sağ gözden sol göze fayda yok.

Çok haklısın. Yaşanılanlardn sonra herkesi iyi sanmayı bıraktım zaten. Bakıcımız vardı şehir değiştirmek zorunda kaldı sonraki iki bakıcımız da ısınamadım kamera filan koydum bakmıyolar ya sonra da bulamadım eve gelen. Ücretsiz izine ayrılıcam nasipse

Anlayamadım sizin bırakıp işe gittiğiniz çocuğunuza kv bakmak zorunda mı? Doğururken ben bakarim diye guvence mi verdi? Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil valla. Ben böyle düşünüyorum.

Anlayamadım sizin bırakıp işe gittiğiniz çocuğunuza kv bakmak zorunda mı? Doğururken ben bakarim diye guvence mi verdi? Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil valla. Ben böyle düşünüyorum.
Bakmak zorunda değil. O yüzden konu sahibi de arabasını vermek zorunda değil. Diğer torununa bakıp 2.5 ay zor durumda olan torununa bakmıyorsa ben babaanneyim diye dolaşamaz. İnsan yedi kat el olsa bakar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…