- 19 Haziran 2018
- 185
- 182
- 18
- 36
- Konu Sahibi Papatyaaa58
Bahane olunca deniyoSen sonuna kadar haklısın. Takma boşver.
O değilde
Ne demek, o nası oluyorki acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahane olunca deniyoSen sonuna kadar haklısın. Takma boşver.
O değilde
Ne demek, o nası oluyorki acaba?
Allahta seni güldürsünkimin cocuguna bakiyosa ondan alsin arabayi
piskin kadın
yazik degil mi el kadar bebeye ya,
ben ne zaman vicdan yapsam, iyilikten maraz dogar atasozunu yasadim. artik hic merhamet gostermiyorum sansini kaybedenlere
siz de aynen devam edin tavrinizda cok yerinde olmus, arabayi napcakmis evden sogur disari cikarsa mazallah![]()
Aynen ya karşı komşum şeker hastası kilo problemi var bir sürü hastalığı var benm çaresizliğimi gördü ben bakıyım papatya dedi bakacak hiç hali yok bnde ağladm öyle deyince oAz bile yaptığın.yuzune bakılmaz boylelerinin.sen çocuğu ona itelememissin.
2,5 ay toruna bak zordayız demissin .torun ya torun.komsuya desen utanır da hayir demez.boylelerine acimiyorum
Dile getirdm tabi ki canım torunun değil mi benim kızım deidm yok eltim laf anlamıyomş ısrar ediyolarmşta mış mış mış tavrımı olmadan koyuyorm hazmedemedim daha. Konşmal filan içimden gelmiyoSonuçta hakaret etmedin, yaptığı yanlış olduğu için cezalandiriyorsun kendince .yalnız telefonu açmamak çok yerinde bir hareket değil ..ben imalardan hic hoşlanmam ,belki kayınvaliden de öyledir yada anlamıyordur .o yüzden sıkıntını açık bir dille ifade edersen gönlünü alabilir yada sen sürekli kaçmak zorunda kalmazsın .
Eşimde dile getiriyo ama hesap sorar gibi değil dilinin ucuyla. Araba konusunda baya büyük kavga ettik filan ama eşimi de soğutmşlar arayıpm sormaz pek ben derdim ara git harçlık ver filan artk dile getirmiyorumGenel olarak çocuk bakmak istemese haksızsınız, mecbur mu denir de, bariz bir ayrımcılık var ortada. Kim olsa bozulur. Vicdan yapmanızı gerektirecek bir durum yok. Saygısızlık yapmamanız kafi, öyle muhabbete de, sıcak davranmaya da, isteklerini yerine getirmeye de gerek yok. Samimiyet isteyen insan zaten ona göre davranırdı, demek ki öyle bir beklentileri de yok. Eşiniz bunları görmüyor mu? Çocuk onun da çocuğu, bu ayrımcılığın ucu ona da dokunuyor.
Biraz zaman tanı kendine fakat uzatma lütfen . Konuşarak çözülmeyecek hicbirsey yok .doğru zaman ve üslupla tabi ..Dile getirdm tabi ki canım torunun değil mi benim kızım deidm yok eltim laf anlamıyomş ısrar ediyolarmşta mış mış mış tavrımı olmadan koyuyorm hazmedemedim daha. Konşmal filan içimden gelmiyo
Bana hak veriyo ama onlara karşı bi tepki yok normal bi davranışmış gibi konuşuyo annesiyle.Haklısınız tavrınızda, saygısızlık yapmamak koşuluyla böyle devam edin yaptığı çok ayıp! Evlat ayırmayı hiç bir koşulda kabul edemiyorum.
Eşiniz asıl sorun, o niye onların tarafını tutuyor size hak vermiyor mu?
Tatilin yarisi huzursuz kalan yarisi verimli geçmiş anlaşılan bence uzmeyin canınızı bunları düşünüp merhaba merhaba takilinHerkese iyi akşamlar
Arkadaşlar ben kayınvalidemden kışın zor zamanımda bakıcyla anlaşamayınca,başka bakıcı da bulamayınca malum dönem ortası kızıma bakmasını istedim 2.5 ay.(kızm 2.5 yaşndydı)
Bakamam, evimden soğuyorum, hastaym, babanın hizmeti var filan dedi. Israrlarım sonuç vermedi bakar sandım herşeylerine bizi çağırıp arıyorlardı.diğer torununa 2 sene bakmıştı filan.
Sonra eltimn bir çocuğu daha oldu ona bakıyor şu an bu olayı hazmedemediğim için soğudum araya mesafe koydum.çaresizliğimi görünce müdürm getir okula dedi anasınıfı olduğu için sıkıntı olmadı ailem baya uzakta başka şehirde zaten ama soğuk bizi mahfetti, diğer çocuklardan geçen enfksiyonlar yüzünden antibiyotikten geniz eti büyüdü kızımın baya perişandık yani
Yaz tatili için arabayı istediler vermedim zoruma gidip hazmedemediğim için sonuçta işin ucu çocuğuma dokunuyordu. Eşimle büyük kavga ettik filan tatilin yarısı huzursuzlukla geçti.
Normalde çok samimi değildik ama ne arıyorum ne soruyorum o ayda bir arıyo en son açmadım bu öfkem kırgınlığım için vicdan yapmalı mıyım. Çocuk sever bi insan değil arayıp sormaz zatn torununu oğlunu. Tek değer verdiği 4 çocuğundan çocuğuna baktığu büyük kaynım. Geçen oturmaya gittik eşim istedi diye pek konuşmk gelmedi içimdn öyle işte.
Böyle yetişrilmedim büyüğe her koşulda saygı duyulmalıydı bu konuda arada kaldm kndi içimde
O zaman sorun yok tabi Allah bağışlasın yavrularınızı. Kv kafaya takmayın siz doğru olanı yapıyorsunuz mesafe her zaman iyidir.[
Maddi durumu yoluna koyduk canım aylıksız izine ayrılıcam nasipse ikisine bakmak için 2 yıl çünkü bakabilecek kimse yok