Kayinvalide konusuda benden olsun.

bence boyunuz çok normal, ben 1.72yim bana bir artısını görmedim boyun
sanırım eşiniz çok uzun boylu olduğu için yanında kısa duruyorsunuz ki bu da çok normal
boyun sizin elinizde olmadığını bilmiyor herhalde kayınvalideniz.
bir dahakine uzun boyun çok matah bir şey olmadığından bahsederseniz, sesi kesilir diye düşünüyorum

Ben 1.65 boyum ile senin dag gibi oglunun koynuna girdim, 2 de evlat verdim anneciğim der kahkahayı patlatırdım bazı insanlar kaliteli duruştan anlamaz cünkü

Neden cevap vermiyorsunuz mesela? Kendisi adriana lima degildir eminim ki. Siz de carpin kusurlarini her soylediginde. Zamanla susar. Deli mi ne ya cocuga nasil laf carpiyor ruh hastasi. Ay öldüresim geldi valla

Boyun ve kilonla ilgili takıntın yoksa , kv’nin gereksiz söylemlerini büyütüp eşinle huzurunu kaçırmaya değmez
Ben olsam cevap bile vermem , Boş konuşan, patavatsız insanlara YOKMUŞ gibi davranıyorum , bir zaman sonra konuşmayı da , laf sokmayı da kesiyorlar zaten

Böyle boy konusunda geline laf sokmayan kaç tane kv var ki? Gören de hepsi selvi boylu sanır. Sanki kv ler 1.80 boyunda 90 60 90 şimdiyi geç gençliğinde bile öyle değildir ama geline ya boyuyla ya kilosuyla ilgili illa laf sokar yoksa rahat duramazlar. Bu kv olmanın birinci şartı herhalde. İleride oğlum olup evlendirirsem kıza laf sokan biri olacağımı hiç düşünmüyorum. Bu çok onur kırıcı belki çok kiloluysa sağlık açısından güzellikle bir iki cümle söylenmesi görmezden gelinebilir ama boy konusunda konuşmak bence çok ayıp. Çünkü bu kilo gibi insanın kendi elinde olan bir şey değil.
11 yıllık evlilikte bile bunun lafını yapan kv lafı söylemenin zamanı gelmiş hatta geçmiş bile. Sessiz kalıp kendinizi ezdirmeyin. Sizin kırılıp üzüleceğinizi bile bile o konuşuyorsa sizde kalbini kırar mıyım diye hiç düşünmeyin. Herkes haddini bilsin insanların fiziksel özellikleri hakkında ileri geri konuşmanın ayıp ve hoş olmadığını öğrensin bir zahmet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…