Kayinvalide konusuda benden olsun.

bademmelek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
695
755
103
35
Güzel bayanlar 11 yillik evliyim 2 cocuk annesiyim 10 ve 2yasinda evladim var 1 65 boy 62 kıloyum esim 196 boy evet bize ne diyorsunuz duyuyorum ama detaylar konum icin onemli kayın validecigim her gittigimizde bana yada 2 yasindaki ogluma fiziki acidan laf sokuyor begenmiyor ben cevap vermediğim icinde hırsından daha cok laf sokuyor huy edindi en son artik dün 10 yasinaki kizimdan için seni gecti iyice kotuledin sende dedi bende gecsin tabi dedim sustum esimde hic birşey demedi ama laf oturdu içime resmen hakaret degil mi küçümseme degil mi daha sonra esime söyledim aman bisey demedi kadin dedi ama yok huzurumuz kaçtı su an konuşmuyoruz siz söyleyin ben mi abartıyorum..

Kilolu değilsiniz. Annemde 165 olduğunu düşününce boyunuz gayet güzel. Manken olsanızda oğulcu işte. Bence ağzının payını verin emin olun susacak. Bu bir psikolojik şiddet. Korktuğunuz şey nedir?

Ya inanamıyorum bu nasıl bir saygısızlık bence bir dahakine açsın da kendi poposuna baksın

Kilolu değilsiniz. Annemde 165 olduğunu düşününce boyunuz gayet güzel. Manken olsanızda oğulcu işte. Bence ağzının payını verin emin olun susacak. Bu bir psikolojik şiddet. Korktuğunuz şey nedir?
Korkum yok kendime cok kızdım o an sessiz kaldigim için huzursuzluk olmasın diye sustum muhtemelen ama ben fazla ince düşünceliyim bi daha asla bu duruma düşmem.

Ben 155’im o kayınvalide bende olsa ne olurdu acaba
Kendisi 175 falan mı? Çünkü sizin boyunuz gerçekten Türk kadını için gayet standart ve çok güzel bir boy bence.

Aman niye umursuyorsun ki konuşsun konuşsun otursun. Ben de 160ım. Dün annem dedi bu çocuk 10 yaşında seni geçer diye ,10a kalmaz dedim ben de. Sanki boyunu belirleyebiliyormuşsun gibi laf söylenmesi çok saçma

Benimde boyum 165 gayet normal bi boy hatta beni uzun bulanlar bile oluyor. Aman kv değil mi işte sessiz kalamazlar bi illa nereden sataşsak diye düşünürler

Bence takılmayın genetik mesele allah vergisi deyip geçin. İncindiğinizin farkındayım Benden de uzunsunuz yani ben 160 ım.

Devede de boy var ama eşeğin arkasından gidiyor deyin.
Size laf sokmaya çalışan annesine karşı bi uyarıda bile bulunmayan o çok uzun eşinize de laf sokmuş olursunuz.
Kv ye sessiz kalmayın demek ki önemsemiyor sessiz kalmanızı devam ediyor verin cevabınızı sussun

Aklınca oğlunu üstün görmüş..Bir dahakine Allah herşeyi bir arada vermiyor anne de:)

156 ya 63 kilo ve yeni doğum yapmış sezaryen göbeği olan bir anne olarak ben nerelere gitsem Kilolu değilsiniz,eminim ki çok hoş bir hanımsınız k.valideniz sırf gıcıklığına yapıyor bir kaç kere siz de onu bozun vazgeçer bu huyundan.Ayrıca "devede de boy var ama eşek önden gidiyor/eşeğin arkasından gidiyor" hastasıyım bu cümlenin

Evet sen abartiyosun komplekslisin

164 165 boyum (her ölçümde farklı çıkıyor ) ben kısamıyım şimdi halbuki kendimi hiç kısa hissetmiyordum yahu.
Kayinvalide de ne derse desin. O seni boydan vuruyorsa sende onu başka yerden vur. Mesela, 'gözaltların ne kadar kırışmış oyle aa, insallah oğlun sana çekmemiştir, yanaklarin sarkmış cok erken yaşlandın' diyerek moralini bozabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…