- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 35
- Konu Sahibi bademmelek
-
Ya inanamıyorum bu nasıl bir saygısızlıkGüzel bayanlar 11 yillik evliyim 2 cocuk annesiyim 10 ve 2yasinda evladim var 1 65 boy 62 kıloyum esim 196 boy evet bize ne diyorsunuz duyuyorum ama detaylar konum icin onemli kayın validecigim her gittigimizde bana yada 2 yasindaki ogluma fiziki acidan laf sokuyor begenmiyor ben cevap vermediğim icinde hırsından daha cok laf sokuyor huy edindi en son artik dün 10 yasinaki kizimdan için seni gecti iyice kotuledin sende dedi bende gecsin tabi dedim sustum esimde hic birşey demedi ama laf oturdu içime resmen hakaret degil mi küçümseme degil mi daha sonra esime söyledim aman bisey demedi kadin dedi ama yok huzurumuz kaçtı su an konuşmuyoruz siz söyleyin ben mi abartıyorum..
Korkum yok kendime cok kızdım o an sessiz kaldigim için huzursuzluk olmasın diye sustum muhtemelen ama ben fazla ince düşünceliyim bi daha asla bu duruma düşmem.Kilolu değilsiniz. Annemde 165 olduğunu düşününce boyunuz gayet güzel. Manken olsanızda oğulcu işte. Bence ağzının payını verin emin olun susacak. Bu bir psikolojik şiddet. Korktuğunuz şey nedir?
Bence takılmayın genetik mesele allah vergisi deyip geçin. İncindiğinizin farkındayım Benden de uzunsunuz yani ben 160 ım.Güzel bayanlar 11 yillik evliyim 2 cocuk annesiyim 10 ve 2yasinda evladim var 1 65 boy 62 kıloyum esim 196 boy evet bize ne diyorsunuz duyuyorum ama detaylar konum icin onemli kayın validecigim her gittigimizde bana yada 2 yasindaki ogluma fiziki acidan laf sokuyor begenmiyor ben cevap vermediğim icinde hırsından daha cok laf sokuyor huy edindi en son artik dün 10 yasinaki kizimdan için seni gecti iyice kotuledin sende dedi bende gecsin tabi dedim sustum esimde hic birşey demedi ama laf oturdu içime resmen hakaret degil mi küçümseme degil mi daha sonra esime söyledim aman bisey demedi kadin dedi ama yok huzurumuz kaçtı su an konuşmuyoruz siz söyleyin ben mi abartıyorum..
Aklınca oğlunu üstün görmüş..Bir dahakine Allah herşeyi bir arada vermiyor anne de:)Güzel bayanlar 11 yillik evliyim 2 cocuk annesiyim 10 ve 2yasinda evladim var 1 65 boy 62 kıloyum esim 196 boy evet bize ne diyorsunuz duyuyorum ama detaylar konum icin onemli kayın validecigim her gittigimizde bana yada 2 yasindaki ogluma fiziki acidan laf sokuyor begenmiyor ben cevap vermediğim icinde hırsından daha cok laf sokuyor huy edindi en son artik dün 10 yasinaki kizimdan için seni gecti iyice kotuledin sende dedi bende gecsin tabi dedim sustum esimde hic birşey demedi ama laf oturdu içime resmen hakaret degil mi küçümseme degil mi daha sonra esime söyledim aman bisey demedi kadin dedi ama yok huzurumuz kaçtı su an konuşmuyoruz siz söyleyin ben mi abartıyorum..
Evet sen abartiyosun komplekslisinGüzel bayanlar 11 yillik evliyim 2 cocuk annesiyim 10 ve 2yasinda evladim var 1 65 boy 62 kıloyum esim 196 boy evet bize ne diyorsunuz duyuyorum ama detaylar konum icin onemli kayın validecigim her gittigimizde bana yada 2 yasindaki ogluma fiziki acidan laf sokuyor begenmiyor ben cevap vermediğim icinde hırsından daha cok laf sokuyor huy edindi en son artik dün 10 yasinaki kizimdan için seni gecti iyice kotuledin sende dedi bende gecsin tabi dedim sustum esimde hic birşey demedi ama laf oturdu içime resmen hakaret degil mi küçümseme degil mi daha sonra esime söyledim aman bisey demedi kadin dedi ama yok huzurumuz kaçtı su an konuşmuyoruz siz söyleyin ben mi abartıyorum..
Ben de 1.65 im bodur tavuk muyum ben şimdi üzdünüzBodur tavuk her daim piliç diyin sizde birdaha söylediğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?