Kayinvalide konusunda eşi üzmek

Herseyi görmesini sağlayın neden tek başınıza sirtlaniyosunuz ki? Herseyi görmesini sağlayın ama bunu kavga ederek değil tatlılıkla yapin
Tatlilikla ugrastim, basta beni cok yordu. Kavga ettik. Cunku kabullenemedi. Oyle gormus, oyle yetismis. Yanlis oldugunu anlamiyor. Sonrasinda tatlilikla konustum hep. İyi niyetli oldum. Bu durumdayiz iste

Bak ben 3,5 sene çalışamadım,niye bakıcı bulunmadı diye. Bir kahve içemedim. Ama alt katta kaynana olsa yaşamıştım valla. Haftada 2 saat bile yeterdi. Komşumun kaynanası çocuklara bakar,yemek yapar imrenirim valla. Konu sahibinin koca da sahura anasına gitmiş,ne güzel yaaa gitsin yesin. Yarın da ben olsam ben giderim belli ki hazır her şey, sizdeki kaynanayı da veterinere göstermek lazım o ayrı kskajdkakd

Keske oyle olsa. Ama durum farkli. Benim hizmet etmemi bekliyorlar. Gelinim cunku. Kv baslarda cok kostururdu. Ama ben mutfagimda kimseyi istemem oyle. İsime karisilsin edilsin hosuma gitmez. Ama ben boyle oldukca tepeme daha cok binildigini anladim. Aman kv orucluyken cok rahatsizlaniyor hadi hergun gelin hanima gitmeye kalkalim sabahtan gidip iftara kadar... Her kahvalti, aksam yemegi orada olsun. Kendimi aptal gibi hissediyorum onlar boyle yaptikca

Eşiniz sürekli ailesiyle iç içe olma durumundan rahatsız olmuyor anladıgım kadarıyla. Sizin ailenizlede bu sıkıkla görüsmek istiyor mu merak ettim. Hamilesiniz bence en çok kendinizi düsünmelisiniz.
Benim ailem asla gelin, gelelim demezler. Biz gideriz sık sık. Onlar cagirdigimda gelirler. O da 2 kez cagirsam 3. Ye gelirler ancak. 7 aylik evliyim 10 kez gelmemislerdir.

wallahi doğru söylüyorsunuz haftalardır bakıcı arıyorum 12+sgk istiyorlar. Yaklaşık 15.000e mal oluyor ben bizzat şahidim.. konu sahibinin yerinde olsaydım ben de aynısını yapardım..

Yok yapmayın öylesini. Siz nasıl başlatırsanız öyle gider. Yemeği yap beni çağır sofrayı kurarım deyin çıkın işin içinden. Eşiniz sahura gitmiş mesela ona da mı hazır sofra yokmuş sordunuz mu? Hazırsa yüzsüzlüğe vurun,oğlun gelince hazır sofra bana gelince beni mi çalıştıracaksın deyin,gülün geçin. Onlar size gelmeden siz onlara çöreklenin. Böylelerinin anladığı dil bu

Çok nadir iyiler de var ya ama geneli yardım ediyor gibi görünse de buhran geçirtiyor fkfkf
Mesela arkadaşımın kayınvalidesi yatılı geliyor çocuğa bakmaya, arkadaşım eve gidince kapıdan girer girmez “x ne yemek yapacaksın acıktım” diyormuş fkfkfk

Yardım edenlere bende çok imreniyorum

Ben ikizlerime tek bakıyorum, çok sevindim gelip yardım edecek diye. Yemin ederim yalnızken içebildiğim kahveyi kaynanam varken içemedim fkfkf

Yemege cagirdi diye sikayetci olmadim. Bana dozunda gelindiginde de agirlamaktan asla sikayetci olmadim. Ama dusunun ki şöyle deniyor: bugün su saatte burda olun. Sunu yapicaz. Yarin biz gelicez. Sonraki gun annenizi birakicam. Musait misiniz yok.

Siz hamileymissiniz.Oruc tutmuyorsunuzdur.Niye sahura kalkıp kv gideceksiniz ki?Canınızın hiç mi kıymeti yok anlamıyorum.
Hadi diyelim sahura kalkacaksiniz,eşiniz o kadar sizinle yanyana sahur yapmak istiyorsa o gitmesin? Bana çok garip geliyor.
Kv size ikiyüzlü demiş evet.E siz niye demediniz nerde gördünüz iki yuzlulugumu açık konuşun diye.Ben bu laf sokma olaylarini hiç sevmiyorum.Hele gülerek laf söyleyenler beyin fukarasi gibi geliyor gözüme.
Mesafenizi korumaya devam edin Yoksa bebek doğduktan sonra çok beter bir hal alır.

Bulgaristan göçmenleri çok iyi,kocayı onlardan almak lazımmış bilemedik.

Yeni nesil duy sesimi Bulgaristan göçmeni,genç anası olan,kat kat ev verebilecek olanlarla evlenin.

Korkuyor. Onu anliyorum. Ailecek cok zor zamanlardan gectiler. Hastalik oldu, tek çocuk gibi davranmak zorunda kaldi. Yükü fazla. Hatta ben kv ve kp ye de hakveriyorum. Evlatlarini kaybetmekten korkuyorlar. Ama neden bu kadar beni uzduler anlamiyorum. Kp me de kizmiyorum kv istedigi gibi ceviriyor bana sorarsaniz.

Bulgaristan göçmenleri çok iyi,kocayı onlardan almak lazımmış bilemedik.

Yeni nesil duy sesimi Bulgaristan göçmeni,genç anası olan,kat kat ev verebilecek olanlarla evlenin.

Kız benimki Bulgaristan göçmeni fkfkfkfk yalaaan, bir tane çocuğu var zırnık koklatmaz

Ay ne bilim ya katlanabilen yapsın ben pek insan sevmiyorum olmamaları beni daha mutlu eder

Haha. Tovbe ya. Guldum ister istemez. O da bir anne. Evladini gorecek elbette. Ben hatta kendim dedim git sahura gor bi napiyolar diye. Beni suruklemesin sadece pesinden. Zaten hamileyim oruc tutmuyorum.

eşinizle gidip mecbur kalmadıkça muhatap olmadan yiyip kalkmanız daha iyi olabilirdi.
benim eşim bensiz ailesine gitmez. ben belki sizden de fazlasını yaşadım sorun olarak.

artık kv konusuyo eşimle ben he he deyip geçiyoruz. hatta eşim takıyor ben takmıyorum.

bizde de böyle bi gidip gelmeme oldu. ama eşimle iyiye gitmedi bizim durum. esimle konuşup şartlı olarak evime alıp evlerine gitmeye başladım. hala aynı şekilde, eşime de onlardan bilmem senden bilirim ben mecbur değilim senin annen babanla uğraşmaya dedim. bize geldiklerinde eşim yıllık izin alır hatta o derece bi yalnız bırakmama var bizde.

Yok ben sizin şikayetçi olmanızı kastetmemiştim,burada çok konu okuyorum öyle ondan bahsediyordum.

Hemen karşı atağa geçin, “yarın yokum” , “öbür gün yemeğe sendeyiz” deyin kesin önünü. Anında net cevaplar verin. Ama asla da kötü olmayın,gülümseyin,ters yapmayın ama evinize de sokmayın, ne zaman kapıyı çalsalar ben de tam size geliyordum deyin,alın anahtarı kapatın kapıyı arkanızdan,hadi gidelim deyin deliliğe vurun biraz.

Haha. Tovbe ya. Guldum ister istemez. O da bir anne. Evladini gorecek elbette. Ben hatta kendim dedim git sahura gor bi napiyolar diye. Beni suruklemesin sadece pesinden. Zaten hamileyim oruc tutmuyorum.
Görsün tabi canım,siz zaten engel olmuyormuşsunuz ki. Nimetlerden siz de yararlanın diye diyorum ben yiyin için oturun, size gelmeye kalkan olursa buyursun gelsin hamileyim yatıyorum ben deyin kurulun baş köşeye. Size geldiyse hizmette de kusur etmesinler madem.

Ben diyemiyorum işte. Aslinda lafini esirgemeyen biriyim. Ama agzim alistigi zaman cok cirkef biri oluyorum. O raddeye gelmek istemedim. Susayim daha iyi dedim. Yoksa her hareketine, her sozune cok cevap verirdim. Saygisizlik olurdu iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…