Kayinvalide konusunda eşi üzmek

Onu cok yaptim da anlamadilar. Ben de mecburen uzun bir mesaj attim. Hepsi okudu. Artik is o raddeye geldi. Simdi de ciddi mesafe koydum. Kafamiza gore gidip gelme olaylarina son.

Aaaa araya karışmış bir tane

Tam numunelik fkgkg
Hatrı sayılır malı mülkü var, düzenli olarak “size şunu alacağım, bunu yaptıracağım” der, hatırlatınca “demedim” der dkfkfkf ama yeğenlerinin çocuklarına bakmaya gidip evlerini kırklar fkfkf

Tavir koymak nasil olur ? Cok bagirdi, cagirdi. Gitmemezlik ettik bir donem. Ama yine gittik. Simdi ben tek basima tavir koydum ayda yilda bir gidecegim diye. O da sesini cikarmiyor

Taşınarak. Sizin psikolojik olarakta rahatsızlığınız var. O curcuna içinde daha kötü oluyorsunuz. Eşiniz sizi geröekten düşünseydi ne halde olduğunuzu görür sizi geçiştirmeye çalışmaktan vazgeçer ve harekete geçerdi.
sizin çözümünüz aile apartmanından taşınmak.
Benim arkadaşım ilk başka yerde yaşıyordu eşi ile arası çok iyiydi. Evliliklerinin 3. yılında aile apartmanına geçti üç yıl içinde eşiyle boşandılar

Hahahah. Yok. Hayatta elini surmez kimse artik. Müsaade etmedim hiç. Cunku sinir yok. Bugun mutfaga girecek, yarin esyalarimin duzenini degistirecek. Yasandi cunku bunlar en iyisi herkes dozunda gitsin gelsin

Ay öyle olmuyo cidden sonrada herşeyine karışmaya başlıyorlar denedi bir arkadaşım öyle yaptı sonrada hep aile içinde herşey karışıyo her ev ayrı ya bence uzak olmak cok iyi
Bencede yeri geliyor kocama zor tahammül ediyorum bir de anasını danası çekemem. Haftada bir telefonla konuşuruz ayda bir de yüzyüze görüşürüz yetiyor bana öyle olunca gayet seviyeli bir birlikteliğimiz var

Ay ne bilim ya katlanabilen yapsın ben pek insan sevmiyorum olmamaları beni daha mutlu eder
Ben de insan sevmem. Ama karşımda afedersin keriz varsa da söğüşlerim. Madem o dünden razı Allah affetsin napayım. Benim sinirlerim sağlamdır.

Şakası goygoyu bir yana,eşimle iş bölümü yapıyor olmamıza rağmen ben çok yoruldum yıprandım. Saçımı taramadan gün geçirdiğimi bilirim. Mesleğimi çok severim ara verdim bir dönem sırf 1 saatliğine çocuğun başında duracak insanım yok diye. Kaynanam olsa servisten çocuğu alıp kapıyı açsaydı başımda taşırdım onu. Kaynana dediğin o günler için lazım. Şimdi daha hamileyken vs anlamıyor anneler. Çocuğun başına birini dikmek ve kuaföre bile gitmek öylesine değerli ki. 14 ay evden çıkmayan bir darkmpre var burda. Boşuna delirmedim

O da cok kotuymus ya. Ne yasadiniz kim bilir. Neden boyleler anlamiyorum. Bizim annelerimiz neden boyle degil

Madem başkaları varken iyi davranıyor o zaman yalnız kalmayin sizde.
Eşinizle gidip onunla dönün.
Eşinize de özellikle yalnız kalmak istemediğinizi söyleyin yalnız birakmasin sizi.

Neyse bari ölünce işe yarayacaklar kiminin ölüsü kiminin dirisi artık napalım. Allah sağlıklı ömürler versin bu arada alkdjahskajd

Zor zamanlardan gecmek baskasinin hayatini zindana cevirmegi veya üstüne cökmeyi hakli kilmaz. Madem zor zamanlardan gecildi o zaman daha da dikkatli olmali cevreye karsi. Esiniz bu konuda her hangi bir sözünü tutamadan da mesafeye devam.

Hahah. Biz yakiniz ya birakirim yine istesem. Ama dusunun ki hergun 7-24 ayni evin icinde. Hem bebek, hem kv kp. Caylari eksik olmayacak kahvelerini icecekler. Yemeyi seven insanlar. Habire ugras dur. Sadece bayardimci olmak degil. Yuk olmak icin gelirler. Eski gelin cok cekmis biliyorum ondan basima gelecekleri.

Yemek yapmaya üşendiğim zaman i(hemen hemen hergün)kayınvalideme gideriz,yada eşimi gönderirim.Gelirken bana yemek gönderir oğluyla.
Çocuğum olsaydı büyük ihtimal bakardı da.Hala bir misafir geleceği zaman ona söylerim yapar istediğim yemeği.Ayy ben kayınvalidemi seviyorum galiba.
Konu sahibi bunda üzülecek bir şey yok.Eşiniz istediği zaman gider annesini görür.Ama siz de çok kesin çizgilerle konuşmayın eşinizle annesi konusunda.Biraz politik olun.Aynı ortamda sizi terslediği zaman cevabını verin,tepkinizi gösterin kayınvalidenize.

Aynen oyle. Mesafeden vazgecmeye niyetim yok. Esim gitsin istedigi zaman. Gerekirse hergun. Ama ben yoruldum. Yeter

evliliğimin ilk zamanlar
birden kapi çalar acarim kv gelmiş. ben sizde kalmaya karar verdim bi kaç gün kalıp gitcem. baban da (kp) işten çıkınca gelecek. x i abisi getirir okuldan çıkınca (kaynimin abisi benim eşim oluyor)

Hmm hani böyle çare üretmek için söylüyorum yanlış anlamayın. Psikopat gibi davransanız sizin evde yayılmaktan vazgeçerler mi acaba? Çocukla ilgilenirsiniz zaten ,yemek yapıp insan ağırlamaya fırsatınız olmaz. “ Doğumdan sonra ben artık sendeyim kaynana” deseniz,gidip oraya çökseniz naparlar?

Yok suclu cikarim. Kendini oyle bi saf tanitmis ki... Etrafimizdaki kadinlarin tumu istisnasiz uyanik, safa yatiyo, istedigini yapiyo diyor. Ama kp ve esime karsi cok saf cok masum dinine duskun, iyilik dusunur hep baska derdi yok. Onlsr gercegi gormeden yanlarinda biseu diyemem. Ancak yuz yuze soylerim. O da bi uyaniklik yapar belli eder illa. Ama ben simdiden sonra soylicem zaten. Cenem acildi bi kere

Tabi şuan cocuğum yok bir de olunca bakmak lazım tekrar

Ne zor iste. Benimkiler de boyleydi. Keyiflerine kalmaya gelirlerdi. Alt katta anneleri var az ilerimde diger anneleri yine bende. Kis mevsiminde buz gibi odada yat sonra. Rutubetten ustum islak uyaniyordum. Kim dusundu ? Hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…