- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.406
- 798
- Konu Sahibi hayatinbasindayim
-
Aaaa araya karışmış bir taneKız benimki Bulgaristan göçmeni fkfkfkfk yalaaan, bir tane çocuğu var zırnık koklatmaz
Onu cok yaptim da anlamadilar. Ben de mecburen uzun bir mesaj attim. Hepsi okudu. Artik is o raddeye geldi. Simdi de ciddi mesafe koydum. Kafamiza gore gidip gelme olaylarina son.Yok ben sizin şikayetçi olmanızı kastetmemiştim,burada çok konu okuyorum öyle ondan bahsediyordum.
Hemen karşı atağa geçin, “yarın yokum” , “öbür gün yemeğe sendeyiz” deyin kesin önünü. Anında net cevaplar verin. Ama asla da kötü olmayın,gülümseyin,ters yapmayın ama evinize de sokmayın, ne zaman kapıyı çalsalar ben de tam size geliyordum deyin,alın anahtarı kapatın kapıyı arkanızdan,hadi gidelim deyindeliliğe vurun biraz.
Aaaa araya karışmış bir tane
Tavir koymak nasil olur ? Cok bagirdi, cagirdi. Gitmemezlik ettik bir donem. Ama yine gittik. Simdi ben tek basima tavir koydum ayda yilda bir gidecegim diye. O da sesini cikarmiyor
Hahahah.Görsün tabi canım,siz zaten engel olmuyormuşsunuz ki. Nimetlerden siz de yararlanın diye diyorum benyiyin için oturun, size gelmeye kalkan olursa buyursun gelsin hamileyim yatıyorum ben deyin kurulun baş köşeye. Size geldiyse hizmette de kusur etmesinler madem.
Bencede yeri geliyor kocama zor tahammül ediyorum bir de anasını danası çekemem. Haftada bir telefonla konuşuruz ayda bir de yüzyüze görüşürüz yetiyor bana öyle olunca gayet seviyeli bir birlikteliğimiz varAy öyle olmuyo cidden sonrada herşeyine karışmaya başlıyorlar denedi bir arkadaşım öyle yaptı sonrada hep aile içinde herşey karışıyo her ev ayrı ya bence uzak olmak cok iyi
Ben de insan sevmem. Ama karşımda afedersin keriz varsa da söğüşlerim. Madem o dünden razı Allah affetsin napayım. Benim sinirlerim sağlamdır.Ay ne bilim ya katlanabilen yapsın ben pek insan sevmiyorumolmamaları beni daha mutlu eder
O da cok kotuymus ya. Ne yasadiniz kim bilir. Neden boyleler anlamiyorum. Bizim annelerimiz neden boyle degileşinizle gidip mecbur kalmadıkça muhatap olmadan yiyip kalkmanız daha iyi olabilirdi.
benim eşim bensiz ailesine gitmez. ben belki sizden de fazlasını yaşadım sorun olarak.
artık kv konusuyo eşimle ben he he deyip geçiyoruz. hatta eşim takıyor ben takmıyorum.
bizde de böyle bi gidip gelmeme oldu. ama eşimle iyiye gitmedi bizim durum. esimle konuşup şartlı olarak evime alıp evlerine gitmeye başladım. hala aynı şekilde, eşime de onlardan bilmem senden bilirim ben mecbur değilim senin annen babanla uğraşmaya dedim. bize geldiklerinde eşim yıllık izin alır hatta o derece bi yalnız bırakmama var bizde.
Madem başkaları varken iyi davranıyor o zaman yalnız kalmayin sizde.Şahit olmasi zor. Kv onlarin yaninda baska, benim yanimda baska. Bir iki kez farkli konudan yaptigini ortaya cikardim. Ama geri kalanini ortaya cikarmam cok zor. Zaten her zaman yapmiyor oyle. Ara ara oyle cumleler kuruyor ki kendimi igrenc hissediyorum.
Neyse bari ölünce işe yarayacaklarTam numunelik fkgkg
Hatrı sayılır malı mülkü var, düzenli olarak “size şunu alacağım, bunu yaptıracağım” der, hatırlatınca “demedim” der dkfkfkf ama yeğenlerinin çocuklarına bakmaya gidip evlerini kırklar fkfkf
Neyse bari ölünce işe yarayacaklarkiminin ölüsü kiminin dirisi artık napalım. Allah sağlıklı ömürler versin bu arada alkdjahskajd
Korkuyor. Onu anliyorum. Ailecek cok zor zamanlardan gectiler. Hastalik oldu, tek çocuk gibi davranmak zorunda kaldi. Yükü fazla. Hatta ben kv ve kp ye de hakveriyorum. Evlatlarini kaybetmekten korkuyorlar. Ama neden bu kadar beni uzduler anlamiyorum. Kp me de kizmiyorum kv istedigi gibi ceviriyor bana sorarsaniz.
Hahah. Biz yakiniz ya birakirim yine istesem. Ama dusunun ki hergun 7-24 ayni evin icinde. Hem bebek, hem kv kp. Caylari eksik olmayacak kahvelerini icecekler. Yemeyi seven insanlar. Habire ugras dur. Sadece bayardimci olmak degil. Yuk olmak icin gelirler. Eski gelin cok cekmis biliyorum ondan basima gelecekleri.Ben de insan sevmem. Ama karşımda afedersin keriz varsa da söğüşlerim. Madem o dünden razı Allah affetsin napayım. Benim sinirlerim sağlamdır.
Şakası goygoyu bir yana,eşimle iş bölümü yapıyor olmamıza rağmen ben çok yoruldum yıprandım. Saçımı taramadan gün geçirdiğimi bilirim. Mesleğimi çok severim ara verdim bir dönem sırf 1 saatliğine çocuğun başında duracak insanım yok diye. Kaynanam olsa servisten çocuğu alıp kapıyı açsaydı başımda taşırdım onu. Kaynana dediğin o günler için lazım. Şimdi daha hamileyken vs anlamıyor anneler. Çocuğun başına birini dikmek ve kuaföre bile gitmek öylesine değerli ki. 14 ay evden çıkmayan bir darkmpre var burda. Boşuna delirmedim
Yemek yapmaya üşendiğim zaman i(hemen hemen hergün)kayınvalideme gideriz,yada eşimi gönderirim.Gelirken bana yemek gönderir oğluyla.Ya ne bileyim herkes şikayetçi kaynana yemeğe çağırdı diyeçağırdıysa git kardeş yani. Sabahın 4.30uunda kalkıp sahur hazırlamak var ya,mahvediyor beni. Alt katta varsa gider yerim. Sen hazırla ben gelirim derim geçerim. Valla çok yoruldum evin işinden de çocuğun bakımından da. Yapan saf kv bulsam çökücem o evredeyim
Aynen oyle. Mesafeden vazgecmeye niyetim yok. Esim gitsin istedigi zaman. Gerekirse hergun. Ama ben yoruldum. YeterZor zamanlardan gecmek baskasinin hayatini zindana cevirmegi veya üstüne cökmeyi hakli kilmaz. Madem zor zamanlardan gecildi o zaman daha da dikkatli olmali cevreye karsi. Esiniz bu konuda her hangi bir sözünü tutamadan da mesafeye devam.
Yemege cagirdi diye sikayetci olmadim. Bana dozunda gelindiginde de agirlamaktan asla sikayetci olmadim. Ama dusunun ki şöyle deniyor: bugün su saatte burda olun. Sunu yapicaz. Yarin biz gelicez. Sonraki gun annenizi birakicam. Musait misiniz yok.
Hmm hani böyle çare üretmek için söylüyorum yanlış anlamayın. Psikopat gibi davransanız sizin evde yayılmaktan vazgeçerler mi acaba? Çocukla ilgilenirsiniz zaten ,yemek yapıp insan ağırlamaya fırsatınız olmaz. “ Doğumdan sonra ben artık sendeyim kaynana” deseniz,gidip oraya çökseniz naparlar?Hahah. Biz yakiniz ya birakirim yine istesem. Ama dusunun ki hergun 7-24 ayni evin icinde. Hem bebek, hem kv kp. Caylari eksik olmayacak kahvelerini icecekler. Yemeyi seven insanlar. Habire ugras dur. Sadece bayardimci olmak degil. Yuk olmak icin gelirler. Eski gelin cok cekmis biliyorum ondan basima gelecekleri.
Yok suclu cikarim. Kendini oyle bi saf tanitmis ki... Etrafimizdaki kadinlarin tumu istisnasiz uyanik, safa yatiyo, istedigini yapiyo diyor. Ama kp ve esime karsi cok saf cok masum dinine duskun, iyilik dusunur hep baska derdi yok. Onlsr gercegi gormeden yanlarinda biseu diyemem. Ancak yuz yuze soylerim. O da bi uyaniklik yapar belli eder illa. Ama ben simdiden sonra soylicem zaten. Cenem acildi bi kereYemek yapmaya üşendiğim zaman i(hemen hemen hergün)kayınvalideme gideriz,yada eşimi gönderirim.Gelirken bana yemek gönderir oğluyla.
Çocuğum olsaydı büyük ihtimal bakardı da.Hala bir misafir geleceği zaman ona söylerim yapar istediğim yemeği.Ayy ben kayınvalidemi seviyorum galiba.
Konu sahibi bunda üzülecek bir şey yok.Eşiniz istediği zaman gider annesini görür.Ama siz de çok kesin çizgilerle konuşmayın eşinizle annesi konusunda.Biraz politik olun.Aynı ortamda sizi terslediği zaman cevabını verin,tepkinizi gösterin kayınvalidenize.
Tabi şuan cocuğum yok bir de olunca bakmak lazım tekrarBen de insan sevmem. Ama karşımda afedersin keriz varsa da söğüşlerim. Madem o dünden razı Allah affetsin napayım. Benim sinirlerim sağlamdır.
Şakası goygoyu bir yana,eşimle iş bölümü yapıyor olmamıza rağmen ben çok yoruldum yıprandım. Saçımı taramadan gün geçirdiğimi bilirim. Mesleğimi çok severim ara verdim bir dönem sırf 1 saatliğine çocuğun başında duracak insanım yok diye. Kaynanam olsa servisten çocuğu alıp kapıyı açsaydı başımda taşırdım onu. Kaynana dediğin o günler için lazım. Şimdi daha hamileyken vs anlamıyor anneler. Çocuğun başına birini dikmek ve kuaföre bile gitmek öylesine değerli ki. 14 ay evden çıkmayan bir darkmpre var burda. Boşuna delirmedim
Ne zor iste. Benimkiler de boyleydi. Keyiflerine kalmaya gelirlerdi. Alt katta anneleri var az ilerimde diger anneleri yine bende. Kis mevsiminde buz gibi odada yat sonra. Rutubetten ustum islak uyaniyordum. Kim dusundu ? Hicevliliğimin ilk zamanlar
birden kapi çalar acarim kv gelmiş. ben sizde kalmaya karar verdim bi kaç gün kalıp gitcem. baban da (kp) işten çıkınca gelecek. x i abisi getirir okuldan çıkınca (kaynimin abisi benim eşim oluyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?