Kayinvalide konusunda eşi üzmek

Yapmayın.Kendileri yapsınlar.Ya ben yaparım ama karşımdaki bana yaparsa.O oturursa ben de otururum.

Tabi şuan cocuğum yok bir de olunca bakmak lazım tekrar
Sakin olmayan zor bir çocuğunuz olursa insan nefes almak istiyor arada. Duvarlar üstüne üstüne geliyor. Ben doğumda işi bıraktım 2 sene bakar kreşe veririm işe dönerim dedim. Öyle olmadı. Konu çocuk olunca asla planlar tutmuyor. Allah yokluklarını göstermesin ama çok yıpranıyorsunuz. İnşallah akıllı,uslu,uysal bir bebeğiniz olur

Durumunuzda şöyle bir ayrım var. Atıyorum haftada 3 gün beraber sahur yapıyorlarsa gitmemeniz normal. Bu mesafe koymaktır.
Ama ramazanda toplam 1 2 kez sahur oluyorsa eş için dahi gitmediyseniz bu ayıp oluyor.
Yani eş 4*4'lükse idare edilebilir ama zaten tırt adamsa çok doğru yapmışsın.

Ne yapacaklar gelin buyrun diye kapilarini acarlar. 2 gun sonra kv rahatsiz olup kipirdanmaya baslar sizin eviniz yok mu diye. (soyledigi seyler) sonra yuzgoz oluruz yine onlar gelir. Zaten kv sinin evinde rahat edebilen var mi yahu ? Dus alamazsin istedigin gibi, rahat giyinemezsin, istedigin gibi yasayamazsin. Zaten sıkılıyorum orda

Kocanizin her şeyi görmesini sağlamayın ters teper bırakın o kendi görür belki de görüyordur
Bı videoda izlemiştim baba kızına nasihat ediyor biz annelerimizin yaptığını görmüyoruz değil görüyoruz ama bize bunca emek veren annemize böyle elestirileri konduramiyoruz diye
Eşinize ailesini kotulemeyin eşiniz sizi atar onlri atmaz kaybeden siz olursunuz. Evlilikte biraz rol yapmak gerekiyor

Amin inşallah

İlk sahurdu. Ben zaten oruc tutmuyorum bahanesiyle gitmedim. Yeni sahurlar olur mu bilmiyorum. Simdi bi de ramazanda hergun insanla ugrasamam dedikten sonra gitmek istemedim de acikcasi

Peki şimdi? Anlat biraz da konu sahibi öğrensin
bir şeyler

Ya şu hepsimi yapıyorum da
Çocuğumu hayatta vermem ya sende vermezsin bence
İlla aynı ortamda Olcam gözüm Görcek çocuğumu

Eşini ikna et, o evden taşın. Bebek olunca bebegi bahane edip sürekli gelecekler.Benim arkadaşım kvsiyle aynı mahallede oturuyordu. Kvsi hergün gelirdi. Bu da artık kapıyı açmamaya başladı. Kv ogluna şikayet ederdi, kavga ederlerdi. Ufakta bebegi vardı. Sonunda dayanamadı evi terketti. 3 ay ayrı kaldılar. Barışma şartı olarak evi uzak biryere taşımasını söyledi. Adam evi taşıdı. Kız yeni eve geldi.
Gitmek istemiyorsan gitme. Eşin sonunda pes eder bence.

Hah işte o evreye kadar getirin onu. Eviniz yok mu dediğinde “senin evin benim evim,benim evim benim evim “deyin gülün suratına. Ben aynısını eşimin laftan anlamayan akrabalarına yapmıştım. Ben misafir sevmem dedim hep ben gittim çöktüm evlerine,sonra anladılar. Tüm hamileliğim ve oğlumun bebekliği onları yatılı ağırlamakla geçti çünkü. Ben dellenince seviyeli bir ilişkimiz oldu,şimdi normaliz siz de deneseniz işe yarar belki

Benzerini yaptim. Biz yuzsuzuz boyle seyleri takmiyoruz dedim oturdum. Ama inanilmaz dusuncesizler. Ertesi gun evimize donduk. Aksamina geldiler.

Esim bana istemediginde kapiyi acma banyodaydim de gec diyor zaten. Cok etkileniyorsam olaylari cok buyuturum. Canima tak etti cunku. Hep iyilik dusunuyorum ama aptal yerine kondugumu daha iyi anliyorum dusundukce.

Ya şu hepsimi yapıyorum da
Çocuğumu hayatta vermem ya sende vermezsin bence
İlla aynı ortamda Olcam gözüm Görcek çocuğumu
Ben çok çabaladım oğlumla vakit geçirsinler,güzel ilişki kursunlar diye. Hatta kpe dedim ki her cuma oğlanı okuldan sen al,benzin paranı veririm,harçlık da koyarım cebine dedim. Sırf oğlum dede görsün diye. Yapmadı. Size gelelim oğlanı göreyim dese bin tane program yapardım onlar için. Veririm çocuğu yani çünkü çocukların inanın ki ihtiyacı oluyor büyük ebeveynlere.

Ben

Annemgilde dünya iş beni bekler akşam yorgunluktan yatacak yer arıyorum

Kaynanamlarda istediğim saate kadar uyurum kalkarım kahvaltı hazırdır

sen seversin diye herşey pişirilir dönene kadar

Ve bu süreçte tek yaptığım iş bulaşık toplamaktır

Hizmetler bNadir

Tasinmayi dusunuyoruz. Ama birden olmuyor iste. Keske olsa

Benzerini yaptim. Biz yuzsuzuz boyle seyleri takmiyoruz dedim oturdum. Ama inanilmaz dusuncesizler. Ertesi gun evimize donduk. Aksamina geldiler.
Yüzsüzden yüzsüzü biz varız demişler resmen.

O zaman sadece eşiniz varken gidin,eşiniz varken onları evinize kabul edin. Gündüzleri kendinize meşgale bulun evde durmayın bir süre. Çocuk doğunca zaten dışarı çıkarsınız önümüz yaz. Evde olmayın,belki azaltırlar biraz. Eşinizin de gönlü olur beraberken görüşürseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…