- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
- Konu Sahibi hayatinbasindayim
-
Aynen oyle. Yapsaydi beni kotu etmezdi. Ben kotu oldum artik cok geckafayı takmamayı yav he he deyip geçmeyi öğrenmek gerekiyo. ama eşinize çok sorumluluk düşüyor. Ona göre ağırlığını koysun.
Kesinlikle haklisiniz. Hic gorusmemek beni de uzer. Oyle biri olmak istemem. Ama mesafe ciddi mesafe.Evet en iyisi hiç görüşmemek bence.
Eşin üzülmesin de lütfen biraz seni ve yavrunuzu düşünsün.
O tapular bölüşülene kadar siz çekeceğinizi çekersiniz. Ama sizi de anlıyorum bi eve çıkmak dünya para şimdi. Onu da eşiniz düşünecek, mesela gecenin körü anasına sahura çıkmadınız diye bıdı bıdı etmeyecek. İyi ki ailesinin evi varmış yani, yoksa ne yaparmış.Bilmiyorum. Oyle oldugunu dusunmuyorum aslinda. Tapulari bolustureceklermis biseyler biseyler ben de cok ustunde durmadim benim evim degil sonucta diye. Zaten istemiyorum artik burayi. İcim sogudu. Evi sevmiyorum. Ama haklisiniz. Hemen yuzgoz olurlar. Anlayacak insan soyletmez cunku bana kalirsa. Cok ofkeliyim cok. Aklima hep kotu seyler geliyor.
Önemli olan o mesafeyi ayarlarken yalnız olmamak.Kesinlikle haklisiniz. Hic gorusmemek beni de uzer. Oyle biri olmak istemem. Ama mesafe ciddi mesafe.
Ben gonderdim esimi. Benim icin hazirlik yapmislar gelirim diye. Ama gitmedim bilerek. Amacim şu, bakin ben iyi biriyim size tavirliyim ama oglunuz gelsin bisey demiyorum. Ama zaten ogullaridir gorusecekler elbet. İstemem oyle kopsunlar etsinler. O da anne. GunahÖnemli olan o mesafeyi ayarlarken yalnız olmamak.
Bu kadar problem yaşamışken,mesafeli olmaya çalışırken eşin sahura tek gitmesi hiç olmamış.
Normal zamanda tek gitsin gelsin de şimdi olaylar bu kadar sıcakken eşinin yanında olmalıydı bence.
Niye iyi birisiniz ki?Ben gonderdim esimi. Benim icin hazirlik yapmislar gelirim diye. Ama gitmedim bilerek. Amacim şu, bakin ben iyi biriyim size tavirliyim ama oglunuz gelsin bisey demiyorum. Ama zaten ogullaridir gorusecekler elbet. İstemem oyle kopsunlar etsinler. O da anne. Gunah
Burada eşiniz çok taviz vermiş.O düşünmemiş sizi.Ailesine rest çekmemiş.Nedir hergun sizde olmaları.Ailenizle görüşmeniz saçmalık haftada 1 2 nelerine yetmiyor ?Önceden acmis oldugum konuyu iki cumleyle ozetleyeyim: kayinvalidem ve kayinpederim her gün görüşmek isteyen, evime paldır küldür giren insanlar. Tepki koymamiza rağmen sonuç degişmeyince olayi tek basima sirtlanip ciddi mesafe koymak zorunda kaldim.
Konu linki: Nasıl davranacağımı bilmiyorum
Dün gece eşim sahura kv'lere gitti. Eşimi çok seviyorum ama cok yiprandim ve tekrar eski gunlere dönme, hatta daha beterlerini yaşama korkusundan gitmedim. Mesafe koydum mecburen. Cunku hamileyim ve bebek dogunca neler yasayacagimi dusundukce tüylerim diken diken oluyor. Eşim de yalnizca yanimda olmani isterdim dedi. Sonrasinda geri döndüğünde gelebilirdin keşke gelseydin dedi. Ben de gelemezdim. Mesafe koymaya mecbur kaldim. Senin uzulmeni asla istemem dedim. Sonrasinda biraz daha konu uzayinca kv'in bana "sen insanlarin arkasindan kizip yuzune cok kolay gulebiliyorsun. Ben yapamazmisim" diye birkac kez ustune basa basa soyleyisini soyledim. İki yuzluymusum gibi bir cumle degil mi bu ben mi abarttim acaba ? Sonrasinda esim sadece sustu. Onu ne kadar yordugumu dusundum. Agladim gizli gizli. Onu cok seviyorum. Onun da beni cok sevdigini biliyorum. Keske onu hic uzmesem. Hep mutlu olsak. Ama 3. Kişiler karistigi surece cok zor. Bundan sonra hiç söylememeliyim değil mi ? Nasil davranayim eşime ? Her şeyi görmesini mi sağlayayim, yoksa kendim halletmeye devam mi edeyim ? Cok kararsizim. Cok uzgunum.
Ya. İyi biri oldugumu kanitlamak gibi bir derdim yok aslinda. Gercekten, kotuluk olsun istemiyorum sadece. Anne kolay bulunmaz. Ben anlasamadim diye o da gorusmezlik etmemeliNiye iyi birisiniz ki?
Ya da neden iyi biri olduğumu ispatlayayım ki?
Onlar benim yuvamın huzurunu bozacak ben de “yazık günah” diyecem.
Ben demem.
Siz bilirsiniz.
İşte. Esim tepki koysa da anlamadilar. Ev bizim havasinda oldular hep. Yanimda dahi esim agzina geleni saydi annesine. Benim yanimda yapti diye kizmistim ben de. Ama anlamiyo yani yok. SifirBurada eşiniz çok taviz vermiş.O düşünmemiş sizi.Ailesine rest çekmemiş.Nedir hergun sizde olmaları.Ailenizle görüşmeniz saçmalık haftada 1 2 nelerine yetmiyor ?
Çocuğunuz doğana kadar sabredin.Paranizi biriktirin ister kiraya çıkın ister ev alın.Madem bu kafada gidiyorlar.İşte. Esim tepki koysa da anlamadilar. Ev bizim havasinda oldular hep. Yanimda dahi esim agzina geleni saydi annesine. Benim yanimda yapti diye kizmistim ben de. Ama anlamiyo yani yok. Sifir
Aynen oyle. En cok bunu istiyorum hayirlisiyla gitsek... Dua edin benim icinÇocuğunuz doğana kadar sabredin.Paranizi biriktirin ister kiraya çıkın ister ev alın.Madem bu kafada gidiyorlar.
Amin İnşallah.Annem 28 sene beraber yaşadı babannemle.Dedem babam nisanlanmadan önce vefat etmiş.Evinde en küçük oğlu babam.Annem çoğu zaman beraber oturmayı istemedi.Ama cenneti kazandı.Annem vefat etti.Halam bakıyor mecburen babanneme.Aynen oyle. En cok bunu istiyorum hayirlisiyla gitsek... Dua edin benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?