Kayinvalide konusunda eşi üzmek

Yok hayatim bizde oyle degil o isler. Gelinden hizmet beklenir her zaman. Eline ne gectiyse onu yapar kv. Aramiz bozuluyosa eğer benim sevdiğim biseyi yapar. O da cok nadirdir.

Arada görse yetmez mi
Başbaşa bırakılmalarına gerek var mi
Ay ben niye böyle çok guvensizim ya herkes benim için potansiyel şu potansiyel bu.

Aynen oyle. Ama o 3 kez gider ben 1 kez. Anca o. Azicik samimi olayim baslarlar yine.

O da cok kotuymus ya. Ne yasadiniz kim bilir. Neden boyleler anlamiyorum. Bizim annelerimiz neden boyle degil

anlatsam istanbuldan ankaraya yol olur ama hepsi geçiyor zamanla. kendinizi de eşinizi de yıpratmamaya çalışın.

biz çok çok bariz kötü şeyler yaşamadık. ben bi kere sildi mi tekrar yüzüne bakmam o insanın. o yüzden bu şekilde kabullenmeye mecbur kaldılar. kalbimi de niyetimi de bozmadim. belli bi zaman sonra herkes kendini saklamaktan yorulunca gerçek yüzleri çıktı ortaya zaten.
çoğu zaman sessiz kaldım. yeri geldiğini düşündüğüm zaman konuştum.

eşiniz siz yanındayken gerektiği gibi davranıyorsa gidersiniz. evinize çat kapı gelinmesini istemiyorsanız eşiniz durdurmak zorunda. yoksa gördüğüm kadarıyla eşiniz doldurulamaya müsait. bunun rövanşını siz lohusayken alırlar daha kötü olur.

Arada görse yetmez mi
Başbaşa bırakılmalarına gerek var mi
Ay ben niye böyle çok guvensizim ya herkes benim için potansiyel şu potansiyel bu.
Arada görecek zaten ama ben kpi sevmem pek. Sürekli bizim evde olmasını istemem ama misafir ederim elbette. Sorun şu ki Kp ile kv ayrı bizde. Kp başkasıyla evli,eşim de ikinci hanımı evde istemeyince kendimce çözüm bulmaya çalıştım. Kpe bize yakın bir eve taşın hep görüşürüz oğlun evde yokken dedim. Oğlumun hatrına sırf.

Yok. Bebegi birakirim isimi halleder bebegimi alir donerim. Tabi sartlar ne gosterir bilmiyorum ama... Mesafeyi azicik kapatsam hergun bana gelmeye, sabah aksam ugrastirmaya bsslarlar. Eminim bundan
Benim iş dediğim uyku bu arada.Yukarıda bir üye yazmış.Ben de çocukların etrafında hala,dayı,amca,dede,anneanne,babaanne ile büyümesi taraftarıyım.Ne kadar çok o çocuğa emek verirlerse o kadar sevilip,büyürler çocuklar.

Kendi aileme bir sey anlatmiyordum ortalik hepten karismasin diye ama o kadar dolmusum ki artik aglaya aglaya anlattim. Ailem arkamda duruyor. Cunku aslinda onlar da farkindalarmis. Bana bir sey demiyorlarmis meğer huzurum kacmasin diye. Yani lohusayken zannetmiyorum kimse bana bisey yapsin, desin. Psikolojimi yeterince bozdular maalesef. Keske boyle olmasaydi ama kendilerine yaptilar. Esim benim ezilecegimi dusundugu bir konu varsa tersler. Ezdirmez. Ama kv oyle tatli dilli ki caktirmadan istedigini yaptirir. Kp otoriter ama sözde kv kp karsisinda konusamiyormuş. Muş ama. Ne kotu ya. Hic boyle hayal etmemistim. Boyle kotu olalim istememistim. Aglamaktan perisan oldum kac zaman

Sizi ter temiz manipüle ediyor. Tuhaf olan onlar. Kadın anahtarla evinizde beliriyor, resmen haneye tecavüz ya. Ben 7 yaşında çocuğumun odasına girmiyorum kapısını çalmadan.
Kayınvalidenizin de cümlelerine takmayı bırakın. "Ben de onun yanında farklı bunun yanında farklı olamıyorum işte karakter meselesi annecim bunlar" diyin Eğer her şeyi söylemeye alıştırırsanız öyle gider. Yok susarsanız, bir gün ağzını açtığınız an kadın komalara girer kötü siz olursunuz.

Konuyu sürekli konuşup arsız etmeyin. Çizgiyi çizmişsiniz, böyle devam. Yoksa kabak tadı verecek.

Evet haklisiniz. Esime hic soylemiyorum bi dün muhabbeti oldu. O da cok uzuldugunu anladim. Sustum. Ama ben takintili bi insanim. Soylemesem de kafamin icinde devamli. Hastalik gibi.

Evet haklisiniz. Esime hic soylemiyorum bi dün muhabbeti oldu. O da cok uzuldugunu anladim. Sustum. Ama ben takintili bi insanim. Soylemesem de kafamin icinde devamli. Hastalik gibi.
Takıntı yaptığınız şeyler öyle küçük şeyler ki aslında.Çat çat söyleyin,içinize atmayın.

Birkeresinde kocam ailesine uğradığında ben kapıda beklediğim için “ keşke sende selam verseydin” dedi diye “olabilir bir kere vermedim gelinim diye taşlamayın hemen” demiştim. Hiç üzülür diye düşünmedim

Siz uzulceginize esiniz biraz uzuluversin birsey olmaz zaten onun gitmesine karismiyorsunuz. Cagirdiklarinda uc sefer gitmeyin bir sefer gidin. Cok israr ederse esiniz hamileligi bahane edin simdi annen is bekler belim cok agriyor uzancam rahat edemem orda felan diyin. Yavas yavas herkes duruma alisir.

Yok o kadarini ben de soyluyorum. Gelinim diye ezmeye mi kalkiyosunuz diyorum sakayla karısık. Ama anlayana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…