Sizce konuda ben mi onu kıskanıyorum? Özneden emin misiniz?Kendi doğurduğu, büyüttüğü çocuğa trip atmak, istediği şekilde hitap etmek anormal ama sizin birkaç yıldır tanıdığınız adamı annesinden kıskanmanız normal öyle mi? Pes vallahi.
Eşimin anneside oğluşum diyor. Annemde bana kuzucum der. İnşallah bizi zorla ayırmazlar.
Olabilir ben abartacak bir şey görmedim. Burda suçlanacak olan kayınvalide değil ki çocuk. Demekki aradaki bağlantıyı kuramamış.
İşte o katlanma konusunda kendime hiç güvenmiyorum. Çok sabırsız biriyim, yapıcı değilim, hafiften bencilim. Yani keyfimden ödün vermem pek. Ne biliyim ayıp kavramım çok sıkı değil, bana göre ayıp değilse umursamam mesela vs.Benim kv kocasindan bosanmadi ama adamla uzaklar. Yillarca esimle kv ikisi yasamislar. Bu tarz durumlarda oglunu koca yerine koyma olaylari oluyor malesef. Kayinvalidemin eşime " sen bu evin babasiydinn ne olduu? " diye agladigini biliyorum.
Evliligimizin ilk zamanlari bu kv ve tayfasindan dolayi 9 canimdan 2 tanesini yedimama kurtardim paçayi.
Boyle durumlarda eş cok onemli. Yoksa bosanmaya bile gider. Katlanabilirsen evli kalirsin tabi.
Siz evlenip ayri ev olunca kv iyice zivanadan cikabilir dikkat et bunlar daha ufak sinyaller.
Sizce konuda ben mi onu kıskanıyorum? Özneden emin misiniz?
Benimle yazışıyor diye trip atması normal değil bir annenin bence. Bambaşka kulvarlardayız haliyle.
Ben de bu yemedim yedirdim içmedim içirdim tavrını anlamıyorum kusura bakmayın. Yani iyi hoş da bunları herkes yapıyor Bakımdır başında beklemektir vs, sizi anlayışlı annelerden üstün yapan şey ne?Valla oğluşum şu an yanımda. 15 saat Doğum sancısı çektim baktık dönmedi sezeryan oldum ve onun sancısını hala çekiyorum. Ki hamilelikte yaşadıklarımı söylemeyeyim. Bi zahmet oğluşum da diyeyim canözüm de diyeyim aşkım da diyeyim!.
Bana gayet normal geldi söyledikleri.
Sonuçta anne oğul arasına neden girmeye çalışıyorsunuz. Nasıl konuştuklarını size soracak değiller.
Ama annesine sizin yanınızda böyle şeyler diyen birine ne derece güvenirsiniz bilemem.
Bu zaten ciddi bir trip değil. Arasındaki şaka anlayışını bilmiyorsunuz ki. Cidda olsa sevgiliniz size göstermez zaten.Sizce konuda ben mi onu kıskanıyorum? Özneden emin misiniz?
Benimle yazışıyor diye trip atması normal değil bir annenin bence. Bambaşka kulvarlardayız haliyle.
Sormamın sebebi yanlış mı düşünüyorum sorgulamasıydı ki öyle değilmiş sanırım.Sence normal değilse sormanın anlamı yok ne yapacaksın normal olmayan bu durum hakkında
Bütün erkekler mi böyle, aradaki dengeyi kuramaz mı acaba?Benim kayınvalidemde oğluşumgillerden kavga ederiz eşimle ben yerden göğe haklıymdır ama oğluma bağırma sakın der hatta yine haklı olduğum bir kavga da hizmetini et güleryüz göster uzatma demişti oğluşlar hep haklıdır bir de en fenası o oğluş bir zaman sonra annesinin gazı ve el üstünde tutmasına kapılıp anacım sendromuna girer sen hem haklı hem mağdur kalırsın ortada bence arkana bakmadan kaç
Ben de bu yemedim yedirdim içmedim içirdim tavrını anlamıyorum kusura bakmayın. Yani iyi hoş da bunları herkes yapıyor Bakımdır başında beklemektir vs, sizi anlayışlı annelerden üstün yapan şey ne?
İstediğiniz hitabı kullanın ama dipnot düşeyim çocuklara aşkım ve türevi hitaplar kullanmak sakıncalı, araştırabilirsiniz.
Anneyle oğul arasına girecek bir eylemde bulunduğumu düşünmüyorum, bu ilişki bana tuhaf geldi çünkü sanki kız arkadaşı gibi geç yazmasına takması ve aynı zamanda benle mesajlaştığını düşünüp trip atması sağlıklı bir ruh haline işaret etmiyor.
Peki evlendikten sonra nasıl bir tavrı olacağını nasıl anlayacağım? Şu an bir problem yok, o da mesafe olması gerektiğini düşünüyor ama evlenince farklı olursa?Örnek vererek konuşmak gerekirse ; benim kv kocasından ayrı değil hatta kocasıyla gayet güzel giden bir evlilikleri var maşallah. Ve de bir oğlu daha olmasına rağmen eşime fazla yapışık ve cıvık davranirdi. Oğluşum , ruhum, göz bebeğim gibi hitaplar havalarda ucusurdu ki hurda eşimin tavrı önemliydi. Evlendikten sonra eşim annesini evliligimizin başka bir kenarında tuttuğu için bu sorun olmadı. Ki 7 senelik evliyim artık sadece gelmeden arar haftasonları planiniz yoksa beklerim der. Yani eş kişisinin tavrı çok mühim.
Hayatta olamam. Dünyadaki en az politik insan olabilirim o derece. Çok şeffafım ve politik olmak da istemiyorum zaten. Beni politik olmak zorunda bırakacak bir ilişki de istemem Allah korusun.
Benim kafamın rahat olması lazım yoksa iç huzurum bozulur biliyorum.
Sormamın sebebi yanlış mı düşünüyorum sorgulamasıydı ki öyle değilmiş sanırım.
Bu konuyu iyice gözlemleyip köklü ve değiştirilemez bir sorun olduğunu düşünürsem ayrılmayı planlıyorum. İki gün ağlarım bir ömür ağlayacağıma en azından.
Oğluşum demesi rahatsız etmezdi başka şeyler olmasaydı. Ama kadının genel tavrı aşırı sahiplenici. Kendine bağımlı bir evlat görmek istiyor, beni rahatsız eden bu. Ben erkek arkadaşımı kızlardan bile kıskanmıyorum, annesinden niye kıskanayım? Sadece tavırlarını ölçüsüz buluyorum.Bu zaten ciddi bir trip değil. Arasındaki şaka anlayışını bilmiyorsunuz ki. Cidda olsa sevgiliniz size göstermez zaten.
Oğluşum demesi bile rahatsız ediyor, bu kıskanma değil mi? Daha en başta evleneceğiniz adamın annesiyle 2 kere görüşecek kadar mesafe koymakta normal değil. Gözünüz çok korkmuş.
Bu zaten ciddi bir trip değil. Arasındaki şaka anlayışını bilmiyorsunuz ki. Cidda olsa sevgiliniz size göstermez zaten.
Oğluşum demesi bile rahatsız ediyor, bu kıskanma değil mi? Daha en başta evleneceğiniz adamın annesiyle 2 kere görüşecek kadar mesafe koymakta normal değil. Gözünüz çok korkmuş.
E yuh artık. Sapkınlık yani başka bir şey değil.Sizin yerinizde olsam arkama bakmadan kaçarım. Benim kayınvalide de böyle şimdi konuşmuyoruz gerçi ama en son oğlumun Her şeyi bana helal istediğim gibi ellerim sana ne demişti
Onaylanmak değil tecrübesi olanlardan fikir almak istiyorum, bütün kadınlar bu tip davranışlarda bulunuyor mu arada diye. Çünkü birçok kadın yapıyorsa yapacak bir şey yok.Zezella sen üyeleri de analiz ettin kv yı de çözmüşsün onaylanmak mı istiyosun,o zaman başlığını değiştirmelisin başlık bir soru cümlesi çünkü
Tavrından daha konu yorumuna gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?