Kayınvalide konusunu abartıyor muyum?

Bence yanlışınız var. Bir annenin ağırlığı bir saygınlığı olmalı.
Buradaki anne yetişkin oğlunun kız arkadaşı ile beraber olduğunu bildiği halde trip atar gibi muhabbet etmeye çalışması çok basit bir hareket. Ve sonuna eklemiş zaten mesajda..

Oğlu ile istediği gibi konuşur diyebilirsiniz tabiki herkesin hakkıdır ama bu da onun oturaklı gerektiği yerde nasıl konuşmasını bilmeyen bir kadın olduğunu gösterir. Bana göre..

Bence de yaza evlenilecek zaten mayıstayız arada bi aileleri tanıştırma isteme falan olacak mı, 2 kereyle insan tanınmaz
Ağustos düşünüyoruz.

Annesi de gönüllü değil açıkçası, memleketlerinden bir kız istiyordu. O yüzden de pek sıkı bir ilişkimiz yok. Ben de mesafeliyim haliyle bu hareketlerden ürktüm çünkü.

Bizde de, oglum artik beni aramiyorla baslamisti. Beni nezaman nargile icmeye gotureceksinle ilerleyip, biz oglusumla yatip kalkiyoruza kadar gitti. Sonuc olarak da beni secti seni atti demesiyle bitti

Evet cok sagliksiz durum bunlar..psikolojik olarak. Seninki de trip atmaya baslamis.
Benim durumumda da atiyordu..hatta sasiriyorum nasil trip atiyor ogluna diye.Cunki ilk defa ogluna trip atan birini goruyordum. Daha dogrusu yegenine. Bende ki kv teyzeydi.

Ben simdi ki aklimla senin duydugun cumleleri duysam kosarak kacarim.
Hatta gorustugum adam annesinin bu tarz konusmalarini bana iletirse topuklarimi popoya vura vura kacarim.
Ölene kadar bekar kalirim bunlari duymaktansa.

Son düzenleme:
E yuh artık. Sapkınlık yani başka bir şey değil.
Ama işte bunun normal olmadığını iki yıldır ben anlatamadım kadina.Mesela evde eşim var,eşimin erkek kardeşi var ben varım banyo kapısini açık bırakır duş alır biri görürse de oğlum sen misin gel diye seslenir.Eşimin kalçasını sıktı bir kere gözümün önünde sonra bı kavga esnasında dediğimde de,benim oğlum çıplak olsa da eller severim sana ne demişti.Ben sapık olduğunu düşünüyorum ama burda taşlarlar diye yazmadım hic.

Yani bana tuhaf geliyor..
Benim kv eşimle sevgili, nişanlı olduğumuz zamanlarda hiç bir konu için aramamıştır.
Eşim mutlaka eve giderken benden ayrılınca zaten aramıştır bir şey lazım mı gibisinden..
Yani ne olabilir bu kadar önemli mevzu. Ki bence önemsizdir kesin..

Kv boşanmış bir kadın bu arada..

Ama siz kadınla birebir vakit geçirmemişken kulaktan dolma şeylerle bağımlı evlat istiyor diyorsunuz. Bağlı ve bağımlı ayrımını yapmak çok zor. Siz şuan bunu yapabilecek bilgiye sahip değilsiniz. Daha düğün arefesinde çok şey yaşanacak iyi köti. Bu düşünceyle sevgilinizi tüketirsiniz.

Haaa bak bu zurnanın zırt dediği yer,oğluşum falan neyse de yetişkin bir erkeğin hayatına ipotek koyma çabası...ne demek memleketten kız falan

Bende senden farkli degilim. Hic yapici, akilli, mantiklica bu sureci yònettim ve atlattim diyemeyecegim. Kiyametleri koparirdim hatta cogunda esimin basini yerdimm. Noldu? Hic birsey. Noktayi yine esim koydu. Esiminde guzellikle soyledigi sozleri, ikazlari takmiyorlardi zaten en cok kavga burdan cikiyordu. Ne zaman esim artik sert olmaya basladi niktayi koydu hatta şehri terk ettik oyle oyle bitti.

Evlenecegin insanin tamamen arkanda olacagina emin ol yani. Yok idare et, yok annemdir bilmem nedir olaylari ucuruma goturur işleri.

İyide kadın ikisi birlikteyken söylemiyor ki bunu. Oğluna özelden yazıyor, oğlu gösteriyor. Çocuğuna ne oturaklılığı olacak ki? Bence en ufak bir şeyde bi anneyi yargılayıp basit yada saygın değil demek çok yanlış.

Birde yıllarını vermiş bi kadın bu karşıdaki, çoğu zaman kendinden vazgeçti çocuğu için muhtemelen. Anne gibi davrandığında bile artık “ay o senin kocan mı” diyoruz. Hayır annesi işte. Bu yüzden de oğluşum diyor. Sevgilim aşkım demiyor. Ama oğluşum bile sorun. Babannemde babama oğulcuğum der. 55 yaşında babam. Büyümüyor işte gözünde tek sebebi bu.

oğluna istediği gibi hitap eder kimseyi ilgilendirmez bundan sıkıntı duyuyorsan baştan bırak ailesiz biriyle evlen derim nekadar çoğaldı tahammülsüzlükler ben çocuğumu yetiştirip büyüteceğim,kıyamayacağım bu tarz düşüncede gelinim olsun hayırlı yuva kursun diye düşünürken oğlunu kocası yerine koyuyor demeler ne allah aşkına ,bayramlık ağzımı açmayım edep diyorum fakat olmuyor,aile sevgisini bütünlüğünü bilmeyen kızlar sizlerde evlenmeyin nasılsa boşanacaksınız ,hiç huzurunuzu bozmayaın abladığım şu anneleriniz sevgi göstermiyor sevgi sözcükleri kullanmıyor galiba

Erkek arkadasinin sana annesinin o tarz mesajlarini gostermesi de bu surecte orta yolu bulamayacagini gosterir.
Hadi diyelim anne boyle olsun. Erkek arkadasinda is yok zaten.

Çoğu yapmaz
Bilinçsiz cahil asıl oğluna düşkün olmayanlar yapar b nce
Bir adet de benim basımda var
Biz evlenirken eşime küstü, sen de beni biraktın evlendin ya hayatta kimseye güvenim kalmadı dedi.
Sen beni değil dream ı tercih ettin dedi:)
Sürekli bir duygu sömürüsü acındırma halinde
Eskiden bir oğlum var derdim artık o da yok fala dyor sacmasapan konusuyor sürekli

Ben oğluşum demesine takılmadım açıkcası. Bu bir ölçüt olamaz. Ben de oğluma bazen oğluşum diyorum. Benimki 21 aylık zaten :)
Hatta kuzum böceğim tosbiğim vs diyorum ağzım alışırsa hep derim kimseye hesap vermem.

Ama dikkat ederseniz oğlunun kiminle olduğunu biliyor. konu sahibi "beni yolcu edecekti ama annesi tuttu" diyor. Ayrıca kız arkadaşıyla yazıştığını tahmin ettiği anda da geç yazıyorsun diye resmen bir sevgili edasıyla trip atıyor. Varsa o kadar önemli mesele ara konuş.

Yani şahsen benim annem de kv, kv de kv. Biraz onları ölçüt alarak, biraz da 30 küsür yaşımın deneyimiyle bir kadına oturaksız diyebilirim. Anne olup olmaması farketmez..

Abartmıyorsun bu uzaktaki hali işte akraba olunca nasıl olur sen hayal et nişanlında iki dk müsade isteyemiyor mu seni uğurlamak için kv dünyanın en sorunlu insanı da olsa onu dizginleyecek olan oğludur oğlununda şimdiden yaptığı belli insanları laflarına değil yaptıklarına bak

Maalesef bildiğim bir durum bu. Mesela eşi bu hanımı hiç kıskanmamış, oğluşum beni kıskanır falan diyor, anlamadım garip bi kafa.

O kadar mı diyorsunuz?

Mesafe koysa falan işe yaramaz mı?

Valla dümdüz sapıklık yani, kadın kafayı yemiş.

Ama kulaktan dolma dediğimiz şeyler ya kendi oğlunun bahsettiği ya da kadının mesajda vs yazdığı şeyler.

Bir keresinde ikimizin fotoğrafını attı annesine. Kadının yorumu şu :"ezgi (sevgilimin ablası) zezelladan korkmuş, cinliye benziyor diyor."

Şimdi bu nasıl bir mesaj? Neresinde iyi niyet var bunun? Ayıptır söylemesi çevremde çok beğenilen biri oldum şimdiye kadar o yüzden çok üstünde durmadım ama düşünsenize özgüven problemi olan bir kız olsaydım ne kadar yıkardı bu beni.

Ben bu densizliklerde iyi niyet bulabilecek kadar polyanna olamadım, siz de bana hak vereceksiniz diye düşünüyorum.

Geç yazıyorsun tribi sevgiliye has bir trip mi Allah aşkına? Telefonun ucunda bekleyen herkes söyler bunu. Sevgilisiyle konuşması çok önemliyse, annesine “anne ben seni birazdan arayacağım” desin adam. Annesi yazıyor diye devam etmiştir.

Yaşınızda birine hakaret etmek için önemli değil. Kadının tek 1 cümlesni biliyoruz. Anlatım gelinin bakış açısıyla ve oda kadını hiç tanımıyor. Sizde annesiniz. Annenizin, kayınvalidenizin ve sizin çocuklara tepkileri aynı mı? Herkes başka sever, herkes başka gösterir, herkes başka bir ilişki kurar. Bunu yargılayacak en son insanda daha eşi bile olmamış sevgilidir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…