Kayınvalide melekmisin nesin sen

fazla 100 vermişsin 96 sını geri al peşinde 4 dönsün miskocan (Turabi styleeee)

Sabah sabah KarKralicesi nin günaydın mesajı iyi gelmemiş sana.

KarKralicesi bi günde bekle ilk ben Günaydın mesajı atayım milletin günü iyi geçsin

ay günaydın mı demiş bak görmeden devrelerim yanmış karki go hom yankiiiii
miskocan konunu valla sabote etmek istemedim neşelen istedim
allah sizi varya
gidin laaaa konudann oynamıyom ben sizle

miskcim sen bu sefillerle hiç muhatab olma
kaynanan cok kızar sana

Evet var öyle leri maalesef ben anlatsam burada bitmez size tavsiyem uzak tutun böylesinden fayda gelmez tuttuğu dalı kurutur ne isterseniz allahtan isteyin

Ne alaka anlayamadım kuzen evliliğini gerçekten de hoş gören bir yapıda mı kayınvalideniz yani hala bu düşünce tarzı kaldı mı üstün görüyorlar kız çocuğunu bizden diyeceğiniz yerde akraba evliliğini nasıl düşünebilirler diye dert etmeniz lazım. Şimdiden ayrıca kız büyür de beğenmez demesi ilginç sanki beşik kertmesi yapılmış gibi sanki gerçekten evleneceklermiş gibi valla hiç inandırıcı gelmedi bana. Anne kuzen evliliği yapabileceklerini düşünmüyorsun herhalde ben zaten akraba evliliğine karşıyım derdim.

tamam işte benim şok olduğumda buydu zaten.örneklerden biri olduğu için onuda ekledim.kayınvalidemin genel yapısından bahsettim konumda.inandırıcı gelmeyen kısmı anlamadım

eşinize olan bakışıyla alakalı bence.Kendi evladını diğerine göre ezik görüyor resmen kadın. Bizde de var o durum eşimle abisi görüşmediler bir dönem, kayınvalideye gideceğimiz zaman annesi arar gelme abin burda derdi, bizde gitmezdik.Ama biz ordayken abi gelmek istediğinde ben şimdi nasıl gelme diyim ayıp olur siz gidin diyordu bize:) eşime bakışları bu yönde, abiye verdiği değeri veremiyor annesi. eşim de bunu görmüyor.Sizin de bundan yola çıkarak buna paralel konunuz.Diğer evladı geldiğinde daha özen veriyor yemeğe fln, bildiğin kaçıklık bana göre.

İggg benim kV de aynı dışarıya beni çok seviyorum gibi gösterir tam melek ne kadar iyi kV var derler ama hiç de öyle değil herşeyime karışır aynen bize de der kenara para koyun der bende tabiki dinlemem alacağımız alırım çok pintidir kV m ama Allahvar arada sirada oglusuna oara verir her gekdiginde eli bos gelmez ekmek abur cubur az buçuk alır e bizé ev de alacak ( aman keske almasa evi de sibinden istiyo o da ayri konu ) bizde tam tersi ama söyle bi durum var Eşim tek oğlu ve bitanesi oğlum da oğlum der eşimi hiç bişeye alistırmamis erkekıtır ev işi yapmaz diye alıştırmis çok siMartmiş eşimin bi hatası olur yine de oğlum sen haklısın ama işine gelmeyince de oğlunu dinlemez tınlamaz bizimki de anasına çok bağlıdır zaten kV
Sizin kV yi niye millet melek olarak görüyor peki cnm
Hele etrafında benim eşimin akrabalariyla dolu akrabaları habire kaynanan çok iyi kaynana gidiyon mu mal mal sorular haftada en az bi kere de mecbur gideriz yoksa oğlu kiyapmaz anasına anası yalnız kalır aman .... etrafı da akraba dolu kardeşleri falan zaten heryerde her gün neredeyse beraberler ama aman yalniz kalmasın kV bende gurbette yim zaten

akşam kayınvalidem aradı.eşim whatsappa benimle olan resmini koymuş.onu görmüş .şuan diyetteyim.diyet yaptığımı biliyor.aman kızım diyet miyeti boşver sen böylede güzelsin dedi.yüzün çökmüş.yemene içmene dikkat et dedi:))))sağlık için yapıyorum zaten anne dedim.baya konuştu.yumurta süt ve yoğurdu ihmal etme dedi:))))vicdan azabımı duydum ne

Kuzenlermi evlenecek yanı ? böylemi egleniliyor o ailede.
Çünkü kaynana bunu ciddiye almış olmalı ki siizn oglan okumaz kız okursa yüzüne bakmaz diye üzülmüş bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…