Kayınvalide melekmisin nesin sen

:) öyle bi derdim yok işte kendimi anlatma gibi.böyle patavatsızlıkları böyle cümleleri sarf etmeyi kendinde nasıl bulur.hangi cesaretle

ezikmiyim lan ben.para etmesinden ziyade.tarla vs işleri uğraş ister .herkes işinde gücünde kim uğrşacak.hepsini satacaklar kadının içine oturacak.
satılınca görmek lazım onu bide
oğlunuda devlet okullarında okutcan dimi ezikgiller sizi
oxford falan zaten uzak gönderme öyle

Yeni moda bu zaten safa yata yata millete laf sokmak sonra da kikirdemek filan
Kimde yok ki boşver, ilgilenme hiç
Hee ben Çekirge öyle dümdüz yazdım sanki herkes çakmak zorunda gibi
anaaaaaa bizim çekirge..ben diyorum yorum tanıdık

Kv kafadan kontak. Kafasinda kurup buna aglayan insan normal degildir. O yuzden ne derse heee deyip gecin

canım bu annrleriniz sagoldunlar hep saygısızlık etme diyorlar ama bizler saygısızlık etmiyecehiz kırmayacagız diye eziliyoruz ve kendinize zararr veriyoruz karı taraf masallah sınırlarını bilmeden bodoslama hayaglarımız hakkında ne yiyip ne aldıklarımız hakkında düsünüp duruyorlar söylüyorlar. öncelikle o sana mudahale ettiğinde duzgun bi dille karsılık ver . dumura ugrasın bi düsünsün bozulsun.yoksa sen daha o cocuklar buyuyene kadar cok düsünürsün onların dediğini.insanlara istemedikleri sözleri duymak zor geliyorsa söylemeyeckler. bir tavsiye daha direk süt kardes yap cocukları hiç konusamasınlar

Bi de minnacık bebekler bunlar 30 yıl sonrayı düşünüp ağlanır mı her cins insan tanıyorsun evlenince valla
çok garipsedim.önce bi şok geçirdim.sonra tokat attım yüzüme anca kendime geldim

benim yüzüm soğuktr biraz.bide insanları azarlar gibi konuşuyormuşum ama farkında değilim.tamamen yapı meselesi.doğumda gelmişti bu annemler kızkardeşim falan da vardı.kız kardeşim çok tersliyorsun çok cevap veriyorsun demişti.kadın hala yüssüzlüğe vuruyor

güzel yorumlar bunlar.özlemişim
iyiyim çok şükür.8 aylık koca adam oldu.sizde durumlar nasıl.
: )
Maşallah
Bizimki de 1,5 yaşında
Annem bakıyo, çalışıyorum 5,5 ayadna itibaren
Maratonda gibiyim sürekli ama şükür halimize bi düzen oturttuk
Sende ne var ne yok ?

olsun o yuzsusse sende oyle ol en azından içinde kalmasın sonrada bosver de takma

: )
Maşallah
Bizimki de 1,5 yaşında
Annem bakıyo, çalışıyorum 5,5 ayadna itibaren
Maratonda gibiyim sürekli ama şükür halimize bi düzen oturttuk
Sende ne var ne yok ?
annemle babam bizde .erken gönderiyor iş yerim.süt iznim yakında bitiyor.ücretsiz izne ayrılacam.en azında 2,5 yaşında falan olana kadar.annem sıkıldı.kvalideyede güvenmiyorum..durumlar biraz karışık bizde.eşim iş sebebiyle farklı bi yerde.bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…