Kayınvalide melekmisin nesin sen

fazla 100 vermişsin 96 sını geri al peşinde 4 dönsün miskocan (Turabi styleeee)

Aynı benim kv ne etti ne yaptı eltiye büyük eve çıkardı ben kredi öderken bankaya agliyordu onların evi küçük diye bana sormuyordu banka nasıl ödeniyor diye.guya adaletli dursun hele bakalım gün olur devran döner neler olur o iyi dediği çocuklarının durumu bozulur torunları ihtiyacı olur eğer adaletli ise herkes kısmetini razi is olsun der ve tum çocuklarına vereceklerini eşit verir.bu işlerde riza şarttır herkesin rızasını almadan kabul etmeyin.herkesin mali var ise kolay elde edilmiyor o mallar

evet. eşi vefat edince evini dağıtma dediler.dönem dönem bizlerde kalır.bide bakmakla sorumlu olduğu fazlaca yaşlı annesi var.yılda iki kez toplamda üç aya yakın kayınvalidem bakar.

anladım en azından sizlerle yaşamıyor ...konunuzu okudum bnm k. pederimde aynı konularda olmazsada benzer yalakalıkları mevcuttur. bunun tek açıklaması size kendini sevdirmeye alıştırmaya calısmak yalnz kalmamak için görebildiğim bu

çok sinir bozucu bir dururum çok iyi biliirim.benim de kızkardeşimin durumu iyi.onunla bir aktivite yapalım yada aynı şeyi alalım annem hemen senle o birmi yavrum senin etin ne budun ne moduna girer ki benim durumda kötü değil çok şükür.sen alma para biriktir der hep.

Evet malesef öyle görünüyor buna engel olmalısınız çocuğun aklına girmemeli böyle şeyler. Neyse halledersiniz inşallah evladınız da iyi bir insan olarak büyür ve mutlu olacağı bir iş yapar. Kolaylıklar diliyorum.

bi beyin ameliyatı yapıcam o olucak parki
öncelikle mikserleşip saf değiştirecek gibisin panpa aferin devam et sonra içten yavaş yavaş minik minik işkence eder gibi ne öldür ne bitir süründürerek tahrik edeceksin..sonra evin reisi seni tutacak.öğreneceğin çok şey var panpa çooook

inanın onun malı mülkü kimsenin umrunda değil.Alllah herkese daha fazla versin.ama o bir anne ve çocuklarını maddi açıdan kıyaslayıp hırslandırmamalı.ve baba anne olarak böyle garip basit cahilce düşüncelere kapılmamalı

farklı bakış açısı olmuş.belli etmesede böyle bir kaygıda olduğu doğrudur

hah işte benzer durumlar.

Allah kolaylık versin
Evliliğin ilk zamanları gibi
Çocuğun ilk zamanları da yeni düzene alışmak zor
Annene bırakıp alsan ? Belki daha kolay olur, o da düzeninden şaşmaz
Ben öyle yapıyorum

tüm bildiklerim yalanmış.beş yılımı heba etmişim ya ben

Allah kolaylık versin
Evliliğin ilk zamanları gibi
Çocuğun ilk zamanları da yeni düzene alışmak zor
Annene bırakıp alsan ? Belki daha kolay olur, o da düzeninden şaşmaz
Ben öyle yapıyorum
amin cümlemize.tüm gün bakacağını sanmıyorum annemin.bide zaten ayrı yerlerde yaşıyoruz.beni kırmamak için geldiler.eşimde olmayınca

çok incesin çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…