Kayınvalide mmm

Belemir61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
244
70
48
Kayınvalide m ailesiyle ilgili özellikle gorumcemle ilgili konuları bana anlatiyo ama eşim anlatmiyo ve annesi bana bununlari sana anlattigimi eşine söyleme diyor konu genelde gorumcemin görüştüğü kişiyi eşim yani abisi istemiyo yabancı uyruklu diye ve bu baya sorun ailede ama eşim bana hiç anlatmaz kardesiyle yaşadığı sorunu ama annesi anlatiyo gizli gizli şimdi bu konuları bildgimi esime söyle meli miyim yoksa bilmiuomus gibi yapmaya devam mı edeyim ????

Tabiki de söylemeyin sonuçta size güvenip söylemiş kv ama eşiniz neden size söylemedi ben orayı anlamadım o biraz tuhaf geldi

Kim olursa olsun biri size bir şeyi başkasına söylememenizi rica ediyorsa söylemezsiniz.
Şu durumda söylemek sizi fiştekçi yenge, laf taşıyan gelin yapar. 🙄🤷🏼‍♀️

Kayınvalide m ailesiyle ilgili özellikle gorumcemle ilgili konuları bana anlatiyo ama eşim anlatmiyo ve annesi bana bununlari sana anlattigimi eşine söyleme diyor konu genelde gorumcemin görüştüğü kişiyi eşim yani abisi istemiyo yabancı uyruklu diye ve bu baya sorun ailede ama eşim bana hiç anlatmaz kardesiyle yaşadığı sorunu ama annesi anlatiyo gizli gizli şimdi bu konuları bildgimi esime söyle meli miyim yoksa bilmiuomus gibi yapmaya devam mı edeyim ????
laf taşımayın tabiki de

Kaynananım derdi büyük çözümleyemediği derdini anlatmış kızı ile ilgili size anlatması da derdinin hafiflesini sağlamak, sizin de empati yapıp ilerde kızınız ile ilgili derdin varsay , tabi anlatılanı başkasını anlatmamak, olur

Back
X