Kayınvalide neden kizini cok tutar???

Herkez ayni degil sanirim.. benin annem bizim gelini daha cok tutar ha gelinin oyle annemin uatune dustugude yok gelip ne bi temizlik yapar ne bi bisey yapar ha yapmak zorundada degil ama annem genede onun ustune cok duser yeri gelir onun temizligini annem yapar bana ne alirsa onada alir hatta bana almaz ona alir falan filann..

Ay lutfen ben hicbir kayinvalidenin gelini kizi gibi sevdiyine inanmiyorum ya mumkun degil bu kaynana dogasina aykiri yani kendini ogle seviyormus gibi gosterenler var sadece o kada sonucta ogullari gelini seviyor ne sevecek gelini

Herkesin kendi cani..dogurdugu canindan parca evladiyla gelinini bir tutan kaynana asla yoktur hep derler sende bi kizimsin ama is kiyaslamaya gelince tabiki kizlari usttedir

Yani şimdi de kayınvalideyle sorun kalmadı da "beni niye kendi kızı gibi sevmiyor, görümcemi kıskanıyorum" derdi mi başladı? Pes diyorum artık. İlla bu insanlarla sorun yaşamak zorunda mısınız? Kimilerinin ne sorun çıkarsam diye oturup kafa patlattığınızı düşünüyorum cidden.

Birincisi, beklentilerinizi azaltın. Kimseden sizi evladının yerine koymasını beklemeyin. Kimsenin evladını boş yere kıskanmayın, yersiz çünkü. Size karsı da sevgili ve saygılıymıs kayınvalideniz, az yetinmesini bilin ya, ne istersiniz bu insanlardan anlamam ki.

Kızı ya hani kendi doğurdu filan ondan olabilir ay emin de olamadım sen öyle birden sorunca
Yorum cok tatli ..... sevgili konu sahibesi ben evlat degilmiyim demissiniiz evlatsiniz amma üveyinden özün yerini tutmuyor tutmuyor ...oldugu kadar artik aranizda iyiyse hic bozuntuya vermeyin cok kiskanirsaniz tatli tatli kendi annenize dogru yavastan yaklasin oda kiskansin veee sevenlerin arasina girilmez diyelimm bitirelim

sen annenle kvni aynı değerdemi tutuyosun, ikisinide eşitmi seviyosun. kadında kızı dururken seni tutcak değil ya. kötülük yapmıyomuş işte değerini bil

Siz evlat degilsiniz ,gelinsiniz , sonucta kan bagi yok uzerinizde emegi yok, sever o ayri ama ben evlat degil miyim diyorsunuz ya degilsiniz. Ama bazisi da kizini ustun gosterir.hep ona.ben de gicik olurum. Misal benim kayinvalidem, kizi mukemmeldir hic hatasi yoktur ben yemek yaparim kesin kizi daha guzel yapiyordur. Ki bu kizi herkesin gicik oldugu bi insan. Ama.sizin durumunhz farkliymis.

Kocasından ilgi gormeyen kayinvalideye sariyor.Arkadaş farkinda misin kadini kendi kizindan kiskaniyorsun ?? Öz evladi dururken seni mi tutacak töbe ya.

sizinde anneniz sizi tutuyordur.. gerci bazi kayinvalideler gelinlerini daha cok seviyor gösteristemi bilmem ama bizim ynaimiza gelinlerimiz kaliyor deniliyor :)

sizinde anneniz sizi tutuyordur.. gerci bazi kayinvalideler gelinlerini daha cok seviyor gösteristemi bilmem ama bizim ynaimiza gelinlerimiz kaliyor deniliyor :)

Bence gosteris için kizi ve oglu varsa ilerde kizinin basina degil oglunun evine gidip gelinin basina kalacak ondan vallabendede var gorumceler onlar dururken hicbile alipta kvye bakmam.

Gelini tutmuyor ki tuttuğu görmedim kizi gelince tutuyor... Kocamada dedim Kaynanam kuzini çok tutuyor diye oda evlat o diyor eee ben evlat degilmiyim :)
anlamadım, siz takımmısınız da sizi tutuyor onu tutuyor filan:)

mesele kayırmaksa, gözetmekse kusura bakma da sen el kızısın sana iyi davranıyomuş şükret otur bence. hem napcan çanta gibi seni yanında taşıyınca? çık kendin gez dolaş unutma sık samimiyet tez ayrılık getirir.

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar… Hal hatır sormuşlar… Sıra çocuklarına gelmiş… “Senin oğlan nasıl, evlendi mi?” diye sormuş biri, “Evlendi” demiş öteki, “evlendi ama ah, sorma, öyle bir gelin çıktı ki, felâket!..

Sabahtan akşama çalışıyor, evde doğru dürüst yemek pişmiyor, yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor. Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor. Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…”

Anne ve kayınvalide gözüyle bakış açısı bu hikaye de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…