- 3 Ocak 2015
- 242
- 123
- 43
- 33
Yorum cok tatli ..... sevgili konu sahibesi ben evlat degilmiyim demissiniiz evlatsiniz amma üveyinden özün yerini tutmuyor tutmuyor ...oldugu kadar artik aranizda iyiyse hic bozuntuya vermeyin cok kiskanirsaniz tatli tatli kendi annenize dogru yavastan yaklasin oda kiskansinKızı ya hani kendi doğurdu filan ondan olabilir ay emin de olamadım sen öyle birden sorunca
sizinde anneniz sizi tutuyordur.. gerci bazi kayinvalideler gelinlerini daha cok seviyor gösteristemi bilmem ama bizim ynaimiza gelinlerimiz kaliyor deniliyor :)Merhaba arkadaşlar yukarda sordugum cevabini istiyorum ben çok farkettim kayinvalidem beni sevsede kizini çok fazla tutuyor. Bu yüzden bazen görümcemi kiskaniyorum.:)
Mesela kizini yalniz birakmiyor bi yere gittiğinde kizini da alip götürüyor. Beni saymiyor bile..ben geliniyim ama kizi gibi sever fakat onu tuttugu icin beni kizi gibi sevdiği hissedemiyorum:) Kayinvalideler neden kizini çok tutar ya cvbini alabilirmiyim
Şimdiden tesekkurler..:)
sizinde anneniz sizi tutuyordur.. gerci bazi kayinvalideler gelinlerini daha cok seviyor gösteristemi bilmem ama bizim ynaimiza gelinlerimiz kaliyor deniliyor :)
anlamadım, siz takımmısınız da sizi tutuyor onu tutuyor filan:)Gelini tutmuyor ki tuttuğu görmedim kizi gelince tutuyor... Kocamada dedim Kaynanam kuzini çok tutuyor diye oda evlat o diyor eee ben evlat degilmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?