Bence burda yanlış anlaşılma var. Hepimiz evlatlarımızı daha çok severiz elbette. Ama sürekli onu övmek, satır arasında başkasını yermek nedir? Burda konu bu. Ben de evlatlarımı ovmem. Başkaları övsün ( ya da övmesin, beklenti anlamında soylemiyorum) insanın kendini ya da evladini övmesi komik ve ayip
Ayyyhhh benim kayınvalidenin bi evlatları aman da aman. . Bi över bi över. Bi kızının adını söyle ''ay bizim şöylemiz, ayy o bizim böylemiz. .'' Aynen çok komik ve ayıp. Bırak başkaları övsün.
Sözlendiğimde kayınvalide eşimi bi övmüştü ki, annem ''kızım, bu çocukta bi eksik gedik mi var? Ne bu böyle sanki örtmeye çalışır gibi bu kadar övülmez'' demişti bana. .
Önceleri ben de sizin gibi düşünüyordum." Oh, ne ala" diyordum ama iş terbiyesizliğe ulaştı. Çocuklarımla ilgili konularda bile ben karsisindayken, beni ezip eline telefon alıp kızını arıyor, ona fikir soruyor mesela. Durum böyle olunca işin boyutu degisiyorYa ben olsam ''benden uzak olsun, bana bulaşmasın, beni dert edinmesin, kimle ne yapıyorsa yapsın'' diye düşünürdüm. Buradaki kaynanalara baksana. .
Ne güzel kızıyla işte. . Senin de annen var? Annene bak sen. .
Annemin yeri bambaşka.. Onun yerini hayatta dolduramaz. Yengemi tutsa iyi fakat yengem kendi annesini tutar... Sonuç böle olunca kayinvalidem kizi var olduğu için beni saymiyor. Nedeni ben hic laf etmem. Agzimi açmam:) gorumcemi kiskandigimi kendimi tuhaf hissediyorum.. Alla alla ben onu niye kiskancam diyorum. O benden çok zayif güzel. Becerikli ne bilim olamaz mi en tuhafi buAcaba sen annenden görmediğin sevgiyi ya da ilgiyi en çok kaynanandan mi gordun?
Cevabın evet ise sen gorumceni değil de kaynanani kiskaniyorsun (kötü anlamda degil)
Cevabın Hayır ise sen kendi annenin senden daha çok yengeni tutmasini istermiydin yada aranızda biraz fark olmasını istemezmiydin..
Önceleri ben de sizin gibi düşünüyordum." Oh, ne ala" diyordum ama iş terbiyesizliğe ulaştı. Çocuklarımla ilgili konularda bile ben karsisindayken, beni ezip eline telefon alıp kızını arıyor, ona fikir soruyor mesela. Durum böyle olunca işin boyutu degisiyor
Önce öyle oluyor ama sen doğurunca seni taşıyıcı anne gibi hiçe sayıp, alim kızıyla işbirliği yapıp, seni ezmeye çalışabiliyor. Ben de kabul etmedim tabiiYok. Böyle olursa tabi ki benim de şarteller atar. Benim demek istediğim şu, benden bağımsız olsun da, kimle ne yaparsa yapsın. Beni bağlamasın yaptıkları sadece. .
Önce öyle oluyor ama sen doğurunca seni taşıyıcı anne gibi hiçe sayıp, alim kızıyla işbirliği yapıp, seni ezmeye çalışabiliyor. Ben de kabul etmedim tabii
Valal en iyisi kocami tutmak.. Ömrünü sonuna kadar geçirebileceğim bir insana bagli kalmak..kızı oldugu ıcın olabılır mı sen kendı annenle onu aynı tutabılıyor musun peki
Olabilir çünkü kayinvalidemle kan bagimiz yok ama artik umursamiyorumevladı, canının parçası olduğu için olabilir mi
kim kimi kıskanıyor birbirine girmiş. aile ilişkileriniz hep böyle kıskançlık yumağı mıdır sizin.oysa herkesin yeri çekmecesi ayrılsa böyle bir sıkıntı olmaz. yengenin seni kıskanması saçma sen o ailenin kızısın. görümceni de senin kıskanman saçma çünkü o da o ailenin kızı. ortada iki aile var aileleri içiçe sokmayın bukadar herkesin kendi ailesi.Annemin yeri bambaşka.. Onun yerini hayatta dolduramaz. Yengemi tutsa iyi fakat yengem kendi annesini tutar... Sonuç böle olunca kayinvalidem kizi var olduğu için beni saymiyor. Nedeni ben hic laf etmem. Agzimi açmam:) gorumcemi kiskandigimi kendimi tuhaf hissediyorum.. Alla alla ben onu niye kiskancam diyorum. O benden çok zayif güzel. Becerikli ne bilim olamaz mi en tuhafi bu
Yengem beni kiskanir bende gorumcemi :) bazen gorumcemde beni kiskaniyor. Bende yengemi bazen kiskanirim gereksiz yere kiskanamam. Kiskansam da hic belli etmem zaten.
Yorumlari okudum arkadaşlar.
Ne kaynanalar var burda bi derdim var bölümünde kayinvalide!! Diye baslik olduğunda.. Kayınvalidesinden neden çok çektiği görümceyi çok fazla tuttuğu görüyoruz.
Benim bi yerden dikkatim çekmişti.
6 aylik evliliğini görümcesi tarafından ayirdigi bu duruma kaynanayla bi ortak olanda var...
Bide görümce derdi görüyoruz burada. Okuyan bilir bu ise.. Okumayan bi daha gözden gecirsin..
İste
Ben bunu sordum
Kaynana neden kizini çok tutar??
Kizi olmasaydii gelini tutarmiydi?
Bu yorumlarda kizi olmayan kaynanadan kendisini kizi gibi sevdiği yaziyor.
Fark olan bu
Yorumlari için teşekkür ederim:)
hayır canım kızı olmasa da gelinini tutmaz. bu sefer de oğlunu tutar. bu böyledirYorumlari okudum arkadaşlar.
Ne kaynanalar var burda bi derdim var bölümünde kayinvalide!! Diye baslik olduğunda.. Kayınvalidesinden neden çok çektiği görümceyi çok fazla tuttuğu görüyoruz.
Benim bi yerden dikkatim çekmişti.
6 aylik evliliğini görümcesi tarafından ayirdigi bu duruma kaynanayla bi ortak olanda var...
Bide görümce derdi görüyoruz burada. Okuyan bilir bu ise.. Okumayan bi daha gözden gecirsin..
İste
Ben bunu sordum
Kaynana neden kizini çok tutar??
Kizi olmasaydii gelini tutarmiydi?
Bu yorumlarda kizi olmayan kaynanadan kendisini kizi gibi sevdiği yaziyor.
Fark olan bu
Yorumlari için teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?