- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Merhaba arkadaşlar yukarda sordugum cevabini istiyorum ben çok farkettim kayinvalidem beni sevsede kizini çok fazla tutuyor. Bu yüzden bazen görümcemi kiskaniyorum.:)
Mesela kizini yalniz birakmiyor bi yere gittiğinde kizini da alip götürüyor. Beni saymiyor bile..ben geliniyim ama kizi gibi sever fakat onu tuttugu icin beni kizi gibi sevdiği hissedemiyorum:) Kayinvalideler neden kizini çok tutar ya cvbini alabilirmiyim
Şimdiden tesekkurler..:)
Iyi de sizinle bir sorunu yokmus.Size sevgi,saygi duymasi yetmez mi?Gelini tutmuyor ki tuttuğu görmedim kizi gelince tutuyor... Kocamada dedim Kaynanam kuzini çok tutuyor diye oda evlat o diyor eee ben evlat degilmiyim :)
annen seni mi çok sever damadını mı? kaldı ki bende bir anne olarak evlatlarım herkesten önce gelir eşimden de annemden de...Merhaba arkadaşlar yukarda sordugum cevabini istiyorum ben çok farkettim kayinvalidem beni sevsede kizini çok fazla tutuyor. Bu yüzden bazen görümcemi kiskaniyorum.:)
Mesela kizini yalniz birakmiyor bi yere gittiğinde kizini da alip götürüyor. Beni saymiyor bile..ben geliniyim ama kizi gibi sever fakat onu tuttugu icin beni kizi gibi sevdiği hissedemiyorum:) Kayinvalideler neden kizini çok tutar ya cvbini alabilirmiyim
El kızı mantıgı olabilir. Ama sonuc olarak evladı bı mıktar onu fazla sakınması anormal degıl. Benım kv oyle. Ben hersefetınde dıyorum onu bıze karsı degıl yabancılara karsı koru savun. Cunku bızım bır butun olmamızı ıstıyorsan ne abısınden kardesını ne kardesıne. Abısını ötekilestırme. Oda öğrendı şimdi bız daha cok tutuyoruz kardesımızı hoşuna gıdıyor:)Merhaba arkadaşlar yukarda sordugum cevabini istiyorum ben çok farkettim kayinvalidem beni sevsede kizini çok fazla tutuyor. Bu yüzden bazen görümcemi kiskaniyorum.:)
Yani ...kızına her lafı söylesede Rtük yoktur orda kızıdır sonuçta lakin ,1 daha yüz yüze bakmamayı göze alıyorsa kv Geline sıkıyorsa söylesin bakın kaçıncı ,Dünya harbi çıkyor kv gelin .. arasında ..Mesela kızı anasının her lafını kaldırır,ama sen kaldıramazsın fark bu olabilir.
Ayy kizinin yaninda olmak icin senden izin mi alacak acaba? Sni de annen sevsin guzelim kv ye ihtiyacin ki deprestiMerhaba arkadaşlar yukarda sordugum cevabini istiyorum ben çok farkettim kayinvalidem beni sevsede kizini çok fazla tutuyor. Bu yüzden bazen görümcemi kiskaniyorum.:)
evladı, canının parçası olduğu için olabilir miMerhaba arkadaşlar yukarda sordugum cevabini istiyorum ben çok farkettim kayinvalidem beni sevsede kizini çok fazla tutuyor. Bu yüzden bazen görümcemi kiskaniyorum.:)
Tamamen aynı şekilde düşünüyorum. Evladımı para verseler , ovemem. Ayıp olur diye utanırım.Bende de var aynısından zaten çok sık biraraya gelneyiz gelincede kızını anlata anlata bitiremez yere göğe sığdıramaz. Kadın resmen kızına aşık.
Anacım nur içinde yatsın ona sitem edwrdim sen bizi hiç övmüyorsun hiç mi güzel bir şeyim yok derdim oda Benim canım anacağızım sen kızını övme el övsün derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?