- Konu Sahibi 85ophelia85
-
benimkide gelinden ilgi bekleyenelere giiryo ama ilgi gösteriyomuyum tabiki hayır yaşanılan şeyler unutulmuyo maalesef
Feminist ve korkak hariç tüm tanımlar uyuyor, ne güzel değil mi :)
Böyle bir konumda varsa eğer; politik olmayı başarabilen veya idare edebilen, uyum gösterebilen yada hiiç karşılık vermeyen veyahut görüşmeyi sürdürebilen gerçekten çok takdir ederim :)
Benimki hepsinin karışımı :)çözemedim..
başa da çıkamıyorum,bıraktım kendi haline.Görümceler için de yok mu böyle bir yazı?
Benimkilerin üzerine yokkk,,Allah düşmanıma vermesin.
En iyisi uzak durmak..
Ne diyim ,,, Allah kocamdan razı olsun
Konu sahibi arkadaşım Türk değil misiniz?
İmla hatalarınız oldukça fazla yani dikkatimi çekti
Türkçe'de hepzi(hepsi),kalesss( sanırım kalleş demek istediniz),kezinlikle(kesinlikle),nefi (nevi),meyersem (meğersem),pilan(plan),visdan(vicdan),herkez (herkes ),diyer(diğer) gibi kelimeler yok. Sanırım parantez içindekileri söylemek istediniz.
benim cadoloz, ne feminist ne korkak
dominantlığını onun burnundan getirdim... he benimde geldi ama o ayrıi mesele tabi
Güzel paylaşım olmuş teşekkürler :) benim sevgilimin ailesinde pek kıymeti bilinmez, düşkündeğillerdir ama biz evlenince kesinlikle çok kıymete biner öyle değil mi? :))
benimde 2 kayınvalidem var... biri malum annesi, biride babası.. inanki kadından daha beter karı ağızlı yabenim kayin validemde dominant! sen nasil bas ede bildin?yani nasil burnundan getirdin?
ben beceremedimiyi niyetimin kurbani olacagim.. icime sinerek aldigim gelinligi bile artik belki giyemecigim onun yuzunden
cok kotu kalpli coooookkk!!!birde benim iki kayin validem var.. ikisi bir olmus :18:taki icin butun ipleri kopardilar........
Bende tesekkur ederim..
ben politik olamadim, bari yeni gelinler uyanik olsun..
sanamai kiymet vermiyorlar suan?
sen oylelerinden kork! herseyin en kotusunu dusun..
Yok tatlim kendi ogullarina kiymet vermiyorlar. Ben de kk dan okudugum tecrubelere dayanarak deger vermedikleri ogullarinin evlenince kiymete binecegini dusunuyorumeyvah oglan gitti gitti diye :)
benimde 2 kayınvalidem var... biri malum annesi, biride babası.. inanki kadından daha beter karı ağızlı ya
valla bende dominantım... kavga etmeyelim diye sürekli politik bir yaklaşımda bulundum... kadın benim sert oldugumu biliyordu, o yüzden kendisine rakip olarak gördü... hareketleri, o suratının asıklıgını gördükçe ondan nefret ettim..ama saygısızlık yineden etmedim... beni sinir eden bişey oldugu zaman bende tepkimi verdim.. lafımı söylerdim ama çok fazlada uzatmazdım..kadın benim evime gelipte yemekli misafir cagırınca bile daha yeni evliyken mutfak kapısından basını uzatıpta kolay gelsii diyen bir bayan bile değil.. misafir gelir baş köşeye oturur.. demezdiki bu yeni gelin belki cekinir sormak istedigi bişey olur bir bahaneyle mutfaga gideyim,, ama yok onun amacı yemekli misafirde benim elime yüzüme bulaştırıp beceriksiz bir insanmısım gibi lanse etmekti amacı.. allaha şükür hep güzel ilerim yolunda giderdi..neyse
derken biz bunlara kalmaya gittik, birden başladı kavgaya, sen böylesin şöylesin, oğlumu benden kıskanıyorsun, sarılmamı istemiyorsun, seni sevmedim en baştan , hep akif istedi oyüzden evlendirmek zorunda kaldık falan vss diyincebenim tepem attı. kusura bakmayın ama sizde beni gelin olarak görmediniz, bana ne annelik yaptın, bir daha bu eve ayak basmayacam vs diyip resti çekip evden çıktım... çok yıprandım, gecelerce kabus gördüm,resmen bildigin takıntılı, deliye cevirdiler karı koca beni...
şuan görüşmüyorum... farklı meleketlerdeyiz... eşimi hergün arayıp bu kız aramızı bozacak, farklı meleketlerdeyiz aramıza çomak sokacak.. bizi ayıracak en sonunda gibi bir sürü safsatayla eşimin başını etini yiyor...
yada eşim mutlu oldugu zaman taaaa 1000 lerce km ötededen sürekli moral bozacak seyler söylüyor, çok hastayım, baban cok hasta, ablan mutsuz...baban bana eziyet ediyor, baban agresif.... yani bütün stresini herşeyini hiç bir kızıyla ğpaylaşmaz aman onlar üzülmesin der, fakat eşime deşarj olur hep... sorun o değil ama bu kadarda abartmaz.. doğumgünümde bile telde eşimle kavga ediyorki moralimiz bozulsun o gün...
2 tane kaynanan varsa,fırsata cevirebilirsin bu durumu, birine yakınlaşmanı tavsiye ederim sana... birine yaklaşırsan en azından destegini alırsın. 2 kayınvaliden birbirleriyle anlaşabiliyorlarmı??
aman allahım benimki ahlakı kötü olanlardan. rabbim düşmanımın başına vermesin vallahi. her an bir kavga çıkabilir oturduğun anda taşalrı yersin kafana zaten sinirleirni bozar bir daha gitmek istemezsin ama mecbur. dili fazla çıkmaya başladımı hemen kalkarız kavga çıkmadan kaçalım demi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?