- Konu Sahibi 85ophelia85
-
HABERI BENIM AILEME TELEFOON ACARAK UCURTTU CANIM..
SIRF O BANA, TEK BILEZIK ICIN BILE PARAM YOK DEDI, ONUN YERINE SANA BIR YERDEN GOZTERIC AMACLI BULAYIMK SONRA SAYIBINE GERI VEREYIM DEDI VE BU ARAMIZDA SIR KALACAK DEDI, AILENE SOYLEMEYECEKSIN DEDI.
IYI NIYETIMDEN YARARLANMAK ISTEDI:) SAFIMDA:)
AMA BEN KABUL ETMEDIM....
BU YZUDEN BU DUGUNU IPTAL ETMEK ICIN, ELINDEN GELEN IFTIRAYI ATIYOR..
O.'PU BILE YAOTI:)
OYSA 8 SENEDIR YEMIN EDERIM!!!!!! OGULUNA BILLE KENDIMI TEZLIM ETMIS DEGILIMDIR!!!!
DUGUNDE ONCE KIMSEYE GUVENMEM DERDIM! IYIKIDE GUVENMEMISIM:)
AMA BEN? OLDUM:)
Ölü GELINIM ARTIK:) "Ölü "
Yuh ne ayıp.Zararın neresinden dönersen kardır.Ama nişanlının gerçekten senden yana olduğunu düşünüyorsan yoluna devam et, ama soru işareti varsa düşün derim. Evlenince her şey bambaşka oluyor. Dikkat şiddetle uyarıyorum.Bu kadından uzak dur
Yuh ne ayıp.Zararın neresinden dönersen kardır.Ama nişanlının gerçekten senden yana olduğunu düşünüyorsan yoluna devam et, ama soru işareti varsa düşün derim. Evlenince her şey bambaşka oluyor. Dikkat şiddetle uyarıyorum.Bu kadından uzak dur
ben neye guvenecegimi sasirdim
bana bugun, iyi terkettim, bana baka bilirmisin dedi:S
bu ne bicim soru!!!
anlayamadim, tam olarak ne istedigini....
ben? herseye rahmen aileme rezil oldugum halde, hala o diye tuturdugum adam ne demek istedi?
sana anlatsam uvey kayinvalidemin ne dediklerini inanamazsin! ben bile sarhos oldum! bir bilezik param bile yok diyen benim paralarima goz dikmis!
suan aslinda nisanlimi bile istemiyorum...... zadece bu cirkin dunyadan.......................................................
birde nisanlim soyle dedi, seninle evlendikden sonra sana eskisi gibi davrana bilirmiyim bilmiyorum dedi.......:)
Hayır diyemedim icin, sonunda olacaklara şeytan beni dürtüyor...:)Valla böyle şeylere göz göre göre karışılmaz ama bunlardan sana hayır gelmez.Benden söylemesi.Bırak yoluna bak.Kaç yaşındasın?
Kaç yaşındasın?Hayır diyemedim icin, sonunda olacaklara şeytan beni dürtüyor...:)
herkezden çok kendine bir ceza kez diyor... O bana böyle birsey yaparsa.... Hiç düşünmeden.....
suan İnan o ruh hastası beni parmağiyla resmen oynatıyor..,
vazgecemiyorum... 8 sene beklediğim erkek seni seviyorum diyor ama lafı nerden nereye getirerek...
Ben kendimden baskasına guvenemiyorum, ne kadar ailem yanımda görünmeye çalışsada.
Elimi, b***z*** ke***** var....
Öyle bir pisliğe beni soktukları...
Hakimi hiç kimseye (ailem) disinda helal etmiyorum!!!! Hele o şeytana hiç!
Kaç yaşındasın?
20, 25, 30 ne fark eder artik...
20, 25, 30 ne fark eder artik...
dedim yacocuk degilim...
Ama suan 26
Eder eder, 20 yaşındaysan hiç durma derim ama 30 yaşındaysan çok iyi düşün derim.Ama bana göre sen baya genç birisin
yardim edermi?Valla sen bilirsin, arada sevgi var anladığım kadarıyla.Allah yardımcın olsun
Herşeye rağmen ailem bitti artık bu is dedikleri halde..operacım biliyorum çok kırgınsın ve o kadarda sinirli. seni iyi anlıyorum bende çok yaşadım ve hala yaşıyorum. evlenince bitecekmi sanıyorsun hayır her zaman tekrarlanacak bunlar. benim eşim baştan beni tercih etti ezdirmemeye çalıştı ama maalesef hiç çeneleri durmadı. bana aileme hakaretler iftiralar neler neler. anneannesi bile ailemin hacca gidişini eşime bağladı sanki eşim verdi parasını. yan bunlar bitmek tükenmek bilmiyor iyide olsan kötüsün bu durumda. ben ay kayınvalideme bakltım evini dip köşe temizledim beli kırıldıydı o zaman ayaklanınca bizi evden kovdu düşn artık size ihtiyacım kalmadı artık dedi resmen. yol yakınken bırak ne sen üzül nede ailen üzülsün. bu hayata bir defa geliniliyor unutma...
bende ailemde hiç ses çıkartmamıştık kavga çıkartacaklar diye ama nası nasıl bir bahane bulup kavga çıkartıyorlardı. burada nişanlın resti çekmeli çekmiyorsada güle güle. sevsende güle güle boşver. bizim nikahımız olmasın diye kavga çıkartmışlar hatta gelmemişlerdi ama benim eşim dinlememişti. halada dinlemez onları. helede tehdit ediyorsa hiç boşver deliliğe vurup neler yaparlar allah korusun. gider birisi gelir yenisi sen rabbime sığın hayırlı nasipler dile herşeyi rabbim bilir.
insanları anlayabilmemiz imkansız herkes bir değil aldığı terbiye yaşadığı kültür bir değil maalesef. ama insan kendini geliştirmesini toplumda nasıl yaşanılır öğrenmesi gerekir öğrenmiyorsa yapacak bişey yok.
bence artık üzülme çünkü değmez sen hayatına devam et boşver her yaşanılan bir tecrübedir. inşallah bundan sonra karşına düzgün birisi çıkar. ama her gün şükredeceksin inan bana yol yakınken kurtulduğun için.
Böyle bır gecer zamankı dızısındekı Cemile'nin kayın validesi gibi olsun..Baskada bişi istemem!! :)
Şu dikkatimi çekti, şöyle empati yeteneği gelişmiş, hakkaniyetli kaynana modeli yok mu yani? Ütopik bir şey mi cidden?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?