- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
evet istiorum yarın test yapıcam bakalımİSTİYOMUSUN BEBEK? :) Allah gönlüne göre verr inaşşalh
evet istiorum bakalım yarın test yapıcam
evet istiorum yarın test yapıcam bakalım
sakın sakın verme anahtarını.
bu bayram 2 günlüğüne gittik şehir dışına eşimle.
geldik ne kirlide donum sütyenim çarşafım kalmış, ne dolapta kahvaltılık,domates, salatalığım.
kaynanam olacak insan. anam gızım sizi düşünüyom yorulma diye aldım valla diye de çıktı işn içinden.
yetmemiş. geldiğimiz gün yatağı açtım çarşafta eşime ait olmayan kıllar.
ki çarşaflarımı değiştim bayram sabahı kirliye attım çıktık evden.
yataktaki kıllar kimin olsa beğenirsiniz ev yanlız kalmasın diye kaynım gelmiş bizde kalmış.
yetmemiş yatağımda yatmış.
ama daha kaynanama gitmedim. gidicem ve bunu tek tek anlatçam.
sakın sakın verme anahtarını.
bu bayram 2 günlüğüne gittik şehir dışına eşimle.
geldik ne kirlide donum sütyenim çarşafım kalmış, ne dolapta kahvaltılık,domates, salatalığım.
kaynanam olacak insan. anam gızım sizi düşünüyom yorulma diye aldım valla diye de çıktı işn içinden.
yetmemiş. geldiğimiz gün yatağı açtım çarşafta eşime ait olmayan kıllar.
ki çarşaflarımı değiştim bayram sabahı kirliye attım çıktık evden.
yataktaki kıllar kimin olsa beğenirsiniz ev yanlız kalmasın diye kaynım gelmiş bizde kalmış.
yetmemiş yatağımda yatmış.
ama daha kaynanama gitmedim. gidicem ve bunu tek tek anlatçam.
inşallah canım inşallah vardır bebişim yazarım sonucuah senın o kocan varya tam saçını yolmalık
benim annemin anahtarının biri oğlunda,biri de komşusunda,kayınpederim de anahtarın birini eltime vermiş.ne olur ne olmaz diye.olur ya anahtarı içerde unutur diye,ya da rahatsızlanır da eve giremezler diye.ama bu anahtar mevzusunda art niyet düşünmüyorlar.
yok bebeim lovesdivine'nin kocasına dedim.nedeeeenn :) yok onun hiç suçu ama :)
yok bebeim lovesdivine'nin kocasına dedim.nedeeeenn :) yok onun hiç suçu ama :)
he anladım...ozaman biz gelinler baya bi art niyetliyiz..işte karşımızdaki kaynana olunca pekte doğru niyetli olamıyoruz napalım..ee sonuçta akıllısı var delisi var bencili var kıskancı var
varda var yani....
ah biz gelinler ahhh ne sinsi ne yılanıııız.. kadıncagızlar tamamen iyi nıyetleriyle istiolar anahtarı . bizse napıoruz ufacık bi anahtar için ne sorunlar cıkarıoruz cık cık cık cıkhe anladım...ozaman biz gelinler baya bi art niyetliyiz..işte karşımızdaki kaynana olunca pekte doğru niyetli olamıyoruz napalım..ee sonuçta akıllısı var delisi var bencili var kıskancı var
varda var yani....
yok bebeim lovesdivine'nin kocasına dedim.seninkine lafım yok :)
ögrenırsın canım 3 gun gir pro olursunya ben yeni üyeym ya pek anlamadm burayı..çok paaardonn :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?