• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide sinsiliği

missmadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
4.066
2.779
83
yok olmuyor unuttum diyorum hadi gecmişte kalsın yaptıkları eşim için diyorum kadın illaki o gülen yüzünün ardından birsey yapıyor sinsice birsey hissettirmeden.

zatn son 6 aydır neredeyse her ay görüsüyoruz gelip kalıyorlar baska sehirden . bayram gecti bir ay sonra basladılar gelelim gelelim .su işimiz bu işimiz var dedi ki vardı en son dün geldiler.

gelirken birseyler getirdiler daha önce getirdikleri seylerden ama busefer eşim acıp istedi. anne dedim elinize saglık zahmet oldu size yoruldunuz. kadında cevap yok. duymamıs desem sagır olması gerek ve konusuyorduk bundan sonra suskun kaldı

esim dün onları karsılayacak telefon actı kalbi cok atıyormus bir sorun cıkacak diye cok kaygılı eve geldi adam diken üstünde . yinede gülümsememi eksik etmedim

belki bir cogunuz bu sorun olmamalı diyecek ama cok sular aktı . ve ben sakinliğimi nSıl koruyacagım bana tavsiye verin nasıl görmezden gelecegim

bu degil sadece en son geldiğinde hergün yemek yapan kadın misafir oldugu gün yemek yapmamıstı banada yapmadım yapmayacagım demedi misafiri biliyordu saat 7-8 de aksam ne yapacagımı bilemedim . zaman zman laf dokundurur sonrad a hiç bir sey olmamı s gibi devam eder..

Son düzenleme:
Sinsilik derken farklı bir konu içeriği bekliyordum.
Ama bunlar çok kafaya takıp büyütülecek şeyler değil...
Boşu boşuna hayatınızı zehir etmeyin kendinize.

Onun size yaptığı gibi siz de onu duymazlıktan gelin bir şey derse tamam deyin ama bildiğiniz okuyun

sizde konuşmayın görmeyin .
kendi kendinize doluyosunuz.
birz politik olun

yok olmuyor unuttum diyorum hadi gecmişte kalsın yaptıkları eşim için diyorum kadın illaki o gülen yüzünün ardından birsey yapıyor sinsice birsey hissettirmeden.

zatn son 6 aydır neredeyse her ay görüsüyoruz gelip kalıyorlar baska sehirden . bayram gecti bir ay sonra basladılar gelelim gelelim .su işimiz bu işimiz var dedi ki vardı en son dün geldiler.

gelirken birseyler getirdiler daha önce getirdikleri seylerden ama busefer eşim acıp istedi. anne dedim elinize saglık zahmet oldu size yoruldunuz. kadında cevap yok. duymamıs desem sagır olması gerek ve konusuyorduk bundan sonra suskun kaldı

esim dün onları karsılayacak telefon actı kalbi cok atıyormus bir sorun cıkacak diye cok kaygılı eve geldi adam diken üstünde . yinede gülümsememi eksik etmedim

belki bir cogunuz bu sorun olmamalı diyecek ama cok sular aktı . ve ben sakinliğimi nSıl koruyacagım bana tavsiye verin nasıl görmezden gelecegim
Ben anlamadim sünniliği cevap vermemesi mi sürekli gelmesi mi?
Pek sinsi gelmedi bana

Sinsilik bu değil bacım sen sinsilik görmemişsin.
Kadının gözü seğerse beni tehdit etti diyeceksin buluttan nem kapıyorsun resmen.

sinsiliğin kelime anlamı için hazır internet varken tdk ya girip bakmanızı öneririm.

Geçmişte yaptıkları şeyler ile tiksindiriyorlar sonra hiç bir şey olmamış gibi kendileri masummuş gibi hâlâ laf sokmalar, burun kırmalar.. aynısından bendede var.. Evlerden ırak böyleleri..

insan bir cevap verir nezaketen . cavapsız kalması isteksiz getirdiğinin işareti.ozaman yüzüme gülmesin acıp sormasın isteğiniz ne diye

İyi de siz de ağzınızla isteyip sonra da zahmet oldu demişsiniz

Madem zahmet olacaktı neden istediniz getirmiş teşekkür eder susarsın

Misafir varken yemek yapmaması da normal belki siz özel bir şey yaparsınız sanmıştır

Hem konuşmayıp hem akşama şunu bunu yapalım demeyip Kv nasılsa yapar diye beklentiye girerseniz böyle olur

peki bayan tdk uzmanı bunun adı nedir . siz daha iyi bilirsiniz.
nezaket kurallarını bilmediğinden hı deyip geçmiştir büyüklerimiz genelde böyledir teşekkür ederim rica ederim gibi kelimeleri kullanmazlar ,ama siz o taşın altından solucanı çıraıcam diye uğraşırsanız bulursunuz zaten..biraz pozitif olabiliriz ufak şeyleri dert etmek sadece mutsuzluk getirir.,

Ben son cümleye kadar sorunaradım. Yok. Ne yapmış kadın sinsiliği hakedecek?

insan bir cevap verir nezaketen . cavapsız kalması isteksiz getirdiğinin işareti.ozaman yüzüme gülmesin acıp sormasın isteğiniz ne diye
Oyyy görümcem gibisiniz. Şu kafaya taktıklarınıza bakılırsa kaynana sizden şikayet etmeli. Şu bi şeyin altından akla gelmiycek sonuçlar çıkaran insanlar beni çok korkutuyor.. ve çok büyük bi sıkıntı yaşamış gibi yazmışsınız. Kaynananız değil de sanki siz sinsisiniz.

bu degil sadece en son geldiğinde hergün yemek yapan kadın misafir oldugu gün yemek yapmamıstı banada yapmadım yapmayacagım demedi misafiri biliyordu saat 7-8 de aksam ne yapacagımı bilemedim . zaman zman laf dokundurur sonrad a hiç bir sey olmamı s gibi devam eder..
bence sizde sinsice herşeyin altında birşey arar olmuşsunuz ki başka şehirdeler ayda bir geliolar diyorsunz elleride dolu geliolar insanların hep kötü tarafa cekip her şeyin altında kötülük aramayın

Back
X