• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide sinsiliği

insan bir cevap verir nezaketen . cavapsız kalması isteksiz getirdiğinin işareti.ozaman yüzüme gülmesin acıp sormasın isteğiniz ne diye
bence sizde sinsice herşeyin altında birşey arar olmuşsunuz ki başka şehirdeler ayda bir geliolar diyorsunz elleride dolu geliolar insanların hep kötü tarafa cekip her şeyin altında kötülük aramayın
siz nezaketen biri birsey deyince cevap vermesmiziniz

İyi de siz de ağzınızla isteyip sonra da zahmet oldu demişsiniz

Madem zahmet olacaktı neden istediniz getirmiş teşekkür eder susarsın

Misafir varken yemek yapmaması da normal belki siz özel bir şey yaparsınız sanmıştır

Hem konuşmayıp hem akşama şunu bunu yapalım demeyip Kv nasılsa yapar diye beklentiye girerseniz böyle olur
kızım aman aman ben yaparım demesin ozman hanfendi herseyi yemiyor ondan kendi yapıyor

nezaket kurallarını bilmediğinden hı deyip geçmiştir büyüklerimiz genelde böyledir teşekkür ederim rica ederim gibi kelimeleri kullanmazlar ,ama siz o taşın altından solucanı çıraıcam diye uğraşırsanız bulursunuz zaten..biraz pozitif olabiliriz ufak şeyleri dert etmek sadece mutsuzluk getirir.,
hı dademedi cevep vermedibende bundan getirdi ama getirmek istemed,i anlarım

Ben kadının sinsiliğini bile anlamadım ki. Bakın dünya 3 günlük bunu neden anlamıyorsunuz? Ölüm çok soğuk sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın, düşünmeyin, kafanıza takmayın.
Geçenlerde eşim bana dedi ki; annem konusunda vicdanım çok rahat, Allah başımızdan eksik etmesin ama ona bir şey olursa neden yapmadım demeyeceğim hiçbir şey yok ve bunu bana sen gösterdin.
Yani böyle düşünün, bırakın eşlerinizin de annelerine karşı vicdanları rahat olsun. Yoksa ömür boyu mutlu olmazlar emin olun. Eften püften mevzuları boşverin ya.

Sıkışınca mune konuyu kapat sadece kötü kaynanalar yok kötü gelinlerde var konunuzdan anladığımız sorun arayan yaşlı bir insanın belki mahçupluğunun altında hiç kulanmadığı kelimeleri kulanmasını beklemek bence sadece kötülük ve sinsi olan sonuna kadar sizsiniz

Sıkışınca mune konuyu kapat sadece kötü kaynanalar yok kötü gelinlerde var konunuzdan anladığımız sorun arayan yaşlı bir insanın belki mahçupluğunun altında hiç kulanmadığı kelimeleri kulanmasını beklemek bence sadece kötülük ve sinsi olan sonuna kadar sizsiniz
tesekkur ederim umarım yasadıklarımı yasarsınız ve cok iyi bir insan olursunuz suan zaten piskolojik cöküntüdeyim sizin gibi yargılayıcı suclayıcı insanlar dahada çökertiyor.nezakettir bu . simdi size 3 yıl neler neler yasadıgımızı anlatamam .

Mune Mune ben bana nasıl sakin kalacagımızı söyleyin diye actım bu konuyu insanlara göre abes degilse degil bana göre abes cevp vermiyorsa demekki memnuniyetsiz getirmiş ve zahmet olmus. konumu kapatabilirmisinz

tesekkur ederim umarım yasadıklarımı yasarsınız ve cok iyi bir insan olursunuz suan zaten piskolojik cöküntüdeyim sizin gibi yargılayıcı suclayıcı insanlar dahada çökertiyor.nezakettir bu . simdi size 3 yıl neler neler yasadıgımızı anlatamam .
açtığınız ve üstüne basarak söylüyorum fikir edinmek istemişsiniz ya konunuzda sizi haklı bulan varmı bakmadım cokda umurumda değil acıkcası sadece ben haklıyım haklı bulanlarla olurum kafasında kapalı görüşlü bir insansınız belli bişi bu sakin kalmak istemişsiniz ya burada o kaaadaar cok haklı gelin var ki aynı evde yaşayan belki kocasını sevdiği için susan yada evladı için birşeylere göğüs geren ve sakin kalan kadınlar var bakın okuyun belki birazda olsa empati yeteneği kazanırsınız yada geliştirebilirsiniz

Back
X